- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.321
Bu düzensiz hareketler için normal diyorlar canım. 22.haftadan sonra mı 20.den sonra mı ne uyku düzenini oturtuyormuş bebişler daha çok uyumaya başlıyorlarmış endişe etme oyuzden cnmAnnemde oyle diyo bunaliyodur uyukluyodur diye bilmem ki ara ara kimildiyo ama guclu degil hemen ptesi olsun artik ya
Haydi gözün aydın canım :) Artık rahat bir nefes alabilirsin.. Bende de benzer durum var ben iki ayrı yerde ölçtürdüm benim benzerdi sonuçlar gerçi .. Senin değerler kaçıncı haftanda nasıldı cnm? Anormali neymiş ? Ben de takip isteyeceğim ona göreHERKESE SELAMLAR ŞARJIM BİTTİ YENİ ŞARJ BULDUM İŞYERİNE GERİ DÖNDÜM SİZE YAZAYIM DEDİM HEMEN.
TÜM GÜZEL DOSTLARIM OĞLUM ŞÜKÜR İYİ DURDUĞU POZİSYON KAFAYA BASKİ YAPIYOR BU DA ÖLÇÜMÜ YANILTİYOR. HATTA ULTRASON SIRASINDA YER DEĞİŞTİRDİ DOKTOR BİR DAHA ÖLCTU TARİHLER DÜZELDİ.MERAK ETME BİR SIKINTI YOK KENDİNİ DE BEBEĞİNİ DE ÜZME DEDİ FUAT BEY.ARTIK KARATAŞ HASTANESİ AYSEL HANİMA GİTMEYECEGİM. İZMİR MEDİCAL PARK MERVE BİÇER E GİDECEĞİM NASİPSE.
Surekli göz altindayiz filan desen kizar mi
Yani ben oyle desem esim kizar ne demek istiyosun diyeay kuzu o fazla doğal bi tepki olur.. aslında hakettiği o da neyyyyyseee
anladığını demek istiyorum diyceksin işteYani ben oyle desem esim kizar ne demek istiyosun diye
Sağol canım amin inşallah@BegumBB veRose daisy kizlar afiniza cok sevindim ins bundan sonrada hepimiz guzel haberler aliriz hep
İnşallah Canım çok sağol hep güzel haberler alırız inşallah bebişlerimizle alakalı.Rose daisy ay canim ben senin mesajlarini yeni gordum gozun aydin kizcenin bobregi gorunmus insallah o kistte doguma kadar yok olsun gitsin
Hiç bir fikrim yok aslında denemedim hiç canım.. Ama daha basit cümlelerde etrafındakileri, kayınpederi de dolduruyor onun tepkiler bi de bizi anlamadan dinlemeden doğrudan dolduğu için sert oluyor affetmiyor uzunca bir süre.. Bebekte çok müdahil olursa artık ben de oyle anlaması için yaa doğrudan kayınpederi de karsıma alıp(önden doldurmasın diye) alınmaca gucenmece olmasın elbette torununuzu sevip göreceksiniz diye söze baslayıp konuşucam.. KV.ler yüzünden kendi bebeğine hasret kalmış anneleri okudum geçen internette aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben deSurekli göz altindayiz filan desen kizar mi
canım hakkaten zor bi durumdasın yani kadın densizliğin zirvesini yaşıyo!!! bence senin yapabileceğin pek bişey yok ki kuzum ha eşin de annesini biliyo belli ki en azından bu bi artı elinde.. ama bence o tarz bi insan öyle laf sokulmasından falan anlamıyo ona eşin gidicek diycek kii anne sen böyle böyle bize özel hayat bırakmadığın için benim evliliğim tehlikede çocuğumu bile göremem doğrudüzgün falan desin.. yani işin ciddiyetini anlasın bu kadın!! şimdi kayınvalideni tanımıyorum ama yaşadıklarına balkılırsa çok da umrunda diil zaten sizin evliliğiniz.. ben pek iyi niyet görmüyorum yaptıklarında :/ ama belki oğlunu kaybetmekten korkar.. benimkiler seninkilerin seviyesinde diil ama yine de en başından eşim çok sert durmasa kırmızı çizgileri baştan çizmese çok farklı durumda olurduk.. ben yumuşak yüzlüyümdür çünküyaaa bende de durum aynı her tatil kv demlere seefrihisara giderdik son uc senedir esimin anneannesine ugruyordum İzmire 2 gun onda kalıp dogrudan annemlerin yanına bodruma geçiyordum ayrı ayrı tatil yapıyorduk birnevi.. Napıım bir tatilim var onda da askeri kamp gibi sabah 6buucukta annesi kalkar tıngırdamaya baslar 7de uyan kahvaltı hazırla apartoprar kahvaltı et yanlarında uzanamadan dinlenemeden bir gun gecir ogle yemegı aksam yemegı etrafı topla gun bıtıyor.. Boyle boyle tatil bitiyor Dinlenmek için gidiyorsun gerilip kasılıp dönüyorsun Çocuk olunca şimdi meccbur orda kalıncak hamilelik haberini alınca odayı bile hazırladılar
Dün de evlilk yıldonumumuzdü. Ben de evden çalışıyordum. Camlarımız birbirini gördüğü için penceremden evde olduğumu anlayıp aradı evden çalıştığımı öğrendiği için de bana ugramak istedi kv. Halletmem gereken işlerim oldugu için ogleden sonra gelin dedim. Yani gelmeyiver ogun dimi? Eşim aradı öğleden sonrada akşama plan yapma işten erken çıkıp yemege götürücem seni diye .. Ben de annen gelicekti dedim dur arııyım annemi bugun gelmesin dedi. Eşim aramış anlatmış ama ne mümkün Çocukların evlilk yıldonumu evden de çalışıyor bu kız belli ki izin alamamış, plan yapmışlar daha bu kız hazırlanacaktır diye düşün bir.. belli ki işim var ama yok gelecek illaki ozaman saat 3bucuk 4 gibi ugrarım demiş eşimeBeni kitledi resmen duşa da giremedim ne fön çekebildim ne makyaj ne ütü.. saat 4bucukta geldi saat 5:10 gibi gitti.. Pasaklı pasaklı yemeğe gittik biz de eşimle Zaten kilolandım diye moralman çöküğüm bari kendime bir çeki düzen verebilseydim... Neyse bu moralimi bozmasın dedim bari yemek güzel geçsin.. Eve döndük odanın ışıkları yakmamızla birlikte üstümüzü değiştiriyoruz yatak odasında eşimin telefon çaldı. Dedim kesin annendir ışıkları gördü arıyor.. İki dakka izin verseydi keşke bir üstümüzü değişeydik.. Eşim açtı telefonu ışıkları gördün hemen aradın dimi dedi. Bunu deyince insan alınır ama alınmıyor da evet diyip gülüyor Yaa kızlar akıl verin hormonlarım zaten tepemde saygısızlık da etmek istemiyorum ama eşimin sözlerinden de anlamıyor benim bir şeyler yapmam lazım düzgün bir yolunu bulup ama aklımın durduğu noktadayım
Canım bir dahiliyeye gidip tum batın ulrasonu iste bakalım ne çıkacak ona göre bir doktora yonlendirirler seni de sağ taraf kasıga dogruysa ya da bele dogruysa ikisini de yasadım ama kasıktaki apandistmi dedik gaz cıktıKizlar gunaydin benim dunden beri sag karin boslugum mu desem kasik mi desem bilemiyorum bir agri var bazen siddetli oluyor ozellikle hareket edecekken yatakta bile zor dönüyorum agridan dokundugumda da agriyi aciyi daha da. Fazla hissediyorum boyle sanci gibi bi garip sanki yara var oramda aciyor
Bu durumu yasayanlar oldu mu
Bende de sol kasigimda olur canim bazen kipirdiyamiyorum bile o kadar agriyor.doktor rahimden kaynakli dedi.Kizlar gunaydin benim dunden beri sag karin boslugum mu desem kasik mi desem bilemiyorum bir agri var bazen siddetli oluyor ozellikle hareket edecekken yatakta bile zor dönüyorum agridan dokundugumda da agriyi aciyi daha da. Fazla hissediyorum boyle sanci gibi bi garip sanki yara var oramda aciyor
Peki canim gazdan dolayi olan cok siddetlimiydi ben hareket ederken cok aci hissediyorum birde ne kadar sürdü haklsin gtmem lazım bugünde bekliyeyim gecmezse yarin giderim diye düşündüm insallah gecerCanım bir dahiliyeye gidip tum batın ulrasonu iste bakalım ne çıkacak ona göre bir doktora yonlendirirler seni de sağ taraf kasıga dogruysa ya da bele dogruysa ikisini de yasadım ama kasıktaki apandistmi dedik gaz cıktıama bele dogru olan bobrekmiş o da kontrol altında ne olacagı belli olmaz cnm belki de genişleyen rahmin yüzündendir ama için rahat eder ne oldugunu da ogrenmiş olursun
Yaa insallah oyledir canimBende de sol kasigimda olur canim bazen kipirdiyamiyorum bile o kadar agriyor.doktor rahimden kaynakli dedi.
yatakta dönmeni zorlaştırıcak kadar bi ağrı pek rahim genişlemesi olmayabilir tatlım bi dr a git istersen sağ taraf apandist miydi ki yaKizlar gunaydin benim dunden beri sag karin boslugum mu desem kasik mi desem bilemiyorum bir agri var bazen siddetli oluyor ozellikle hareket edecekken yatakta bile zor dönüyorum agridan dokundugumda da agriyi aciyi daha da. Fazla hissediyorum boyle sanci gibi bi garip sanki yara var oramda aciyor
Galiba oyleydi canimyatakta dönmeni zorlaştırıcak kadar bi ağrı pek rahim genişlemesi olmayabilir tatlım bi dr a git istersen sağ taraf apandist miydi ki ya
şu an tetanozun 2.dozunu unuttuğumu farkettimsıcaklarla hepimizin başı dertte sanırım. gece çıldırdım. klima açsam soğuk üşüteceğim, camları açtım yattım tepemde sivri belası vız vız vız, neyseki sivri savar takılı! çokta işe yaramıyormuş :) sabaha kadar pikeyi üstüme çektim terden öldüm. dünde tetenozun 2.dozu vardı zaten oda hafif ateş ve bitkinlik yapıyor. düşünüyorum da biz kötü hiç bir şey yaşamamışız bu güne kadar :):) her evrede yeni bir sürpriz yapıyor bize bebişlerimiz ^.^
inşallahh canım gerçi bakGaliba oyleydi canim
Insallah o degildir
Hamile hamile bi rahatsızlık gecirmem insallah
Benim cok uzun surmuyor.bi kac dk icinde kayboluyor.solumdan sagima donemiyorum agliycak kadar canim aciyo.sonrasinda agri gecince rahatliyorum bi kac gunde bir oluyor en fazla 1-2 dk suruyor.Yaa insallah oyledir canim
sag tarafima kalkamiyor dönemi yorum hele ki bu geceyi zor gecirdim insallah onemli bişey degildir
Benim cok uzun surmuyor.bi kac dk icinde kayboluyor.solumdan sagima donemiyorum agliycak kadar canim aciyo.sonrasinda agri gecince rahatliyorum bi kac gunde bir oluyor en fazla 1-2 dk suruyor.
Senin surekli varsa dr ye git bugun.
canım geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi.. herşeyin fazlası zarar ama hamielelikte daha bi hassasız normalde en fazla belki bağırsaklarını bozucak bişey bu dönemde sana bi de stres yaptırıyo bebişe bişey oldu mu diye..ben de geçen gün kayısı yiyodum tam böyle kaptırdım kendimi 4 tane falan yedim bi de yeni huy yaptım ne yesem netten bebişe faydasını araştırıyorum deli gibi :)) neyse işte bi baktım kayısı hamilelikte çok çok faydalı ama günde 5 taneyi geçmeyin yazıyo!! hemen usulca tabağa bıraktım elimdeki son kayısıyı mecburenKizlar ben iyi degilim galiba. Aksam canim seftali cekti soylemesi ayip. Evde de 5 tane vardi yikadim yavas yavas hepsini yedim. Yarim saat once ter icinde uyandim ama oyle boyle terlemiyorum vucudum yaniyor agzim kurumus ve hala kuru su icmeme rahmen kendimi iyi hissetmiyorum. Esimi de uyandirmak istemiyorum belki cok sicak havalar ondan oldu belki de seftali beni carpti anlamadim. Bebegim hareket ediyor ama suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?