bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Annemde oyle diyo bunaliyodur uyukluyodur diye bilmem ki ara ara kimildiyo ama guclu degil hemen ptesi olsun artik ya
Bu düzensiz hareketler için normal diyorlar canım. 22.haftadan sonra mı 20.den sonra mı ne uyku düzenini oturtuyormuş bebişler daha çok uyumaya başlıyorlarmış endişe etme oyuzden cnm Bazen hareket halindeyken hareket ediyordur hissetmiyorsundur dinlendiğinde uyku saatine geçiyordur.. Ben de 2 gun hissediyorum 2 gün hareket yok gibi sen yine doktoruna gittiğinde sor sonuçta en ufak ayrıntılar bile önemli Buarada ben birşey farkettim hep tatlı ye hareketlenir diyorlar ya benim ki tam tersi et yiyince hareketleniyor cok ilginç neler yedim tatlılar pekmezler meyveler hareketi yok diye uzuluyorudm. Et yeken 22. haftamda anladım ki benimki ete tepkiliymiş :)
Haydi gözün aydın canım :) Artık rahat bir nefes alabilirsin.. Bende de benzer durum var ben iki ayrı yerde ölçtürdüm benim benzerdi sonuçlar gerçi .. Senin değerler kaçıncı haftanda nasıldı cnm? Anormali neymiş ? Ben de takip isteyeceğim ona göre

bak şimdi sabah sabah türk kahvesi keyfi yapıyım dedim yine eşimin gece yaptığı hödüklüğü aklıma geldi gece yatmışım kolunun altına tam böyle duygusal moddayız ikimiz de hayal kuruyoruz oğlumun babası falan diyorum üniversiteye kadar gönderdik çocuğu :))) burdan sonra ekran dalgalanıyo kızlar hayal dünyam başlıyo benim.. harvard mı olur yale mı belki teknik bişiler ister mit mi yoksa derken eşim hayalimin içine etti demez mi oğluma siyah bi şalvar diktiricem eeee dedim bi de önlük üzerine dedi mangal yelliceklermiş beraber tebrikler yaaa tebrikler ben çocuk için ne hayaller kuruyorum adamın tek derdi mangalı yellemeye eleman yetiştirmek yanına offf totomla darbe yaptım kendisine o dkdan sonra döndüm uyudum

Kizlar gunaydin benim dunden beri sag karin boslugum mu desem kasik mi desem bilemiyorum bir agri var bazen siddetli oluyor ozellikle hareket edecekken yatakta bile zor dönüyorum agridan dokundugumda da agriyi aciyi daha da. Fazla hissediyorum boyle sanci gibi bi garip sanki yara var oramda aciyor
Bu durumu yasayanlar oldu mu

Surekli göz altindayiz filan desen kizar mi
Hiç bir fikrim yok aslında denemedim hiç canım.. Ama daha basit cümlelerde etrafındakileri, kayınpederi de dolduruyor onun tepkiler bi de bizi anlamadan dinlemeden doğrudan dolduğu için sert oluyor affetmiyor uzunca bir süre.. Bebekte çok müdahil olursa artık ben de oyle anlaması için yaa doğrudan kayınpederi de karsıma alıp(önden doldurmasın diye) alınmaca gucenmece olmasın elbette torununuzu sevip göreceksiniz diye söze baslayıp konuşucam.. KV.ler yüzünden kendi bebeğine hasret kalmış anneleri okudum geçen internette aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben de bebeği ellerinden alıp tüm gün sen işlerini yap diyorlarmış bitek inek gibi hissedip emzirebilyormuş bebeğini büyüdükçe de anca fırsat bulabildiklerinden yavrularının üstlerine gereğinden fazla titremeye başlıyorlarmış... Beni geçtim bu durum çocuğun psikolojisi için de hiç iyi değil.... Valla o denli müdahil olmaya başlarsa konuşmak zorundayım eşime de dedim ya sen konusursun karsına alıp ya ben dedim tamam halledeceğiz dedi ama ozaman hiç belli olmaz tabi..

canım hakkaten zor bi durumdasın yani kadın densizliğin zirvesini yaşıyo!!! bence senin yapabileceğin pek bişey yok ki kuzum ha eşin de annesini biliyo belli ki en azından bu bi artı elinde.. ama bence o tarz bi insan öyle laf sokulmasından falan anlamıyo ona eşin gidicek diycek kii anne sen böyle böyle bize özel hayat bırakmadığın için benim evliliğim tehlikede çocuğumu bile göremem doğrudüzgün falan desin.. yani işin ciddiyetini anlasın bu kadın!! şimdi kayınvalideni tanımıyorum ama yaşadıklarına balkılırsa çok da umrunda diil zaten sizin evliliğiniz.. ben pek iyi niyet görmüyorum yaptıklarında :/ ama belki oğlunu kaybetmekten korkar.. benimkiler seninkilerin seviyesinde diil ama yine de en başından eşim çok sert durmasa kırmızı çizgileri baştan çizmese çok farklı durumda olurduk.. ben yumuşak yüzlüyümdür çünkü ay bilemiyorum ben çok fevri tavsiye veriyo da olabilirim bence sana topiğimizin terapisti sevgili Nilke bi el atmalı kuzum :))

Canım bir dahiliyeye gidip tum batın ulrasonu iste bakalım ne çıkacak ona göre bir doktora yonlendirirler seni de sağ taraf kasıga dogruysa ya da bele dogruysa ikisini de yasadım ama kasıktaki apandistmi dedik gaz cıktı ama bele dogru olan bobrekmiş o da kontrol altında ne olacagı belli olmaz cnm belki de genişleyen rahmin yüzündendir ama için rahat eder ne oldugunu da ogrenmiş olursun

Bende de sol kasigimda olur canim bazen kipirdiyamiyorum bile o kadar agriyor.doktor rahimden kaynakli dedi.

Peki canim gazdan dolayi olan cok siddetlimiydi ben hareket ederken cok aci hissediyorum birde ne kadar sürdü haklsin gtmem lazım bugünde bekliyeyim gecmezse yarin giderim diye düşündüm insallah gecer

yatakta dönmeni zorlaştırıcak kadar bi ağrı pek rahim genişlemesi olmayabilir tatlım bi dr a git istersen sağ taraf apandist miydi ki ya

şu an tetanozun 2.dozunu unuttuğumu farkettim

Yaa insallah oyledir canim
sag tarafima kalkamiyor dönemi yorum hele ki bu geceyi zor gecirdim insallah onemli bişey degildir
Benim cok uzun surmuyor.bi kac dk icinde kayboluyor.solumdan sagima donemiyorum agliycak kadar canim aciyo.sonrasinda agri gecince rahatliyorum bi kac gunde bir oluyor en fazla 1-2 dk suruyor.
Senin surekli varsa dr ye git bugun.

Benim cok uzun surmuyor.bi kac dk icinde kayboluyor.solumdan sagima donemiyorum agliycak kadar canim aciyo.sonrasinda agri gecince rahatliyorum bi kac gunde bir oluyor en fazla 1-2 dk suruyor.
Senin surekli varsa dr ye git bugun.

Evet gitmem gerekiyor sanirim
Gece ayagimi sag bacagimi uzatamadim o kadr agridi

canım geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi.. herşeyin fazlası zarar ama hamielelikte daha bi hassasız normalde en fazla belki bağırsaklarını bozucak bişey bu dönemde sana bi de stres yaptırıyo bebişe bişey oldu mu diye..ben de geçen gün kayısı yiyodum tam böyle kaptırdım kendimi 4 tane falan yedim bi de yeni huy yaptım ne yesem netten bebişe faydasını araştırıyorum deli gibi :)) neyse işte bi baktım kayısı hamilelikte çok çok faydalı ama günde 5 taneyi geçmeyin yazıyo!! hemen usulca tabağa bıraktım elimdeki son kayısıyı mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…