bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde bugun sol kasigimda hafif hafif agrim var sabahtan beri gecmedi.diger agridan farkli bu.hic dr ye gidesim de yok.siddetlenirse giderim herhalde.

Ahhh ben de yumuşak yüzlüyüm canım eşim de oyle.. kıramıyoruz da pek. sorun da burdan kaynaklanıyor.. Aslında doğru diyorsun eşimin konuşması lazım doğru dürüst ama o da nedense beceremiyor tek cocuk ve saygılı mesafeli bir ilişkisi var ailesi ile.. Annesinin zırtpırt aramasından o da rahatsız ama kibar kibar söylüyor işlte ışıgı gorup aradın dimi ya da belki bir planımız var oyuzden açamıyoruz ikimizi de 20şer kere arama baktın uaşamadım 1 saat sonra aralıklarla ara gibi.. Ama böyle söyleyince değişen bir şey olmuyor tabi.. Aslında aynen dediğin gibi eşimin düzgün ve anlayacağı bir şekilde tepki vermesi yerinde olur canım ben girsem terbiyesiz olucam kaldıramam da o cümleyi elimden geldiğince dikkat ediyorum çünkü bir saygısızlık yapmıyım diye ama artık bebege de cok karısırlarsa ve eşim tepki vermezse düzgün ve anlaşılır bir şekilde ozaman ben diyeceğim yine gerilsem de mecbur

Persefon 20.haftada kafa 19 hafta çıktı 22 de 20 hafta çıktı. En son 25 de 24 çıktı. Sonra detaylı ultrason a gittim doktor baskı olduğu için pozisyon kaynaklı dedi.onun dışında şükür ki boy ve kilo normal.Ama bi ara boy inanılmaz atak yapmıştı şimdi normale geldi kilo arttı.Yani daha bebeklerimız hızlı büyüme dönemine girmedi her hafta büyüme yerleri farklılık gösterebiliyor. Prof. bana böyle söyledi.Yani bu haftada bebeğin ölçülerinin hafta ile uyumlu olmasi yeterli sonra büyüme hızı ile bebeğin kilolu olacak uzun olacak gibi tahminlemeler yapılabilir dedi.

aaaa inanmıyorum demek et yiyince hareket ediyo eğer bizimki de biraz babaya çektiyse kessssin ete duyarlıdır babası ete fazlasıyla duyarlı zira adam gut hastalığının eşiğinde :))) demek bizim sıpa benim yediğim onca çikolataya rağmen bu yüzden gr kıpırdamadı!! yarın randevu öncesi sucuk kebap ne varsa gömerim sırf yavrum için

Bak ona musade etmedim ben ha kocamla kotu olduk bak cocuk 2 yasinda daha sogukluk var esimle aramizda ama asla seni inek yerine koymasina izin verme ben yaparim de herseyini

vucut oranı nasıldı peki? Benim de oyle cıktı canım iki ayrı perinatalogda da sonuclar
20+5 se - bas 19+4 - kollar 22 - bacak 21+3 - karın 20+6 gibi
hersey tarihten fazla gelişmiş ama kafa bir hafta geriden diğerinde de oyle cıktı ama alt degerler içinde duruyor diye doktorların ikisi de normal demişti..
Ben kadındogumcuma gıttıgımde bunun takıbını ısteyeyeım madem şimdi kesin evhamlı gozle de bakacak diye cekiniyorum ama napıyım şimdi meraklanmıcam da ne zaman meraklanıcam Ölçümlerden önce de süpheleniyordum cünkü herkes 16. haftada hissetmeye baslamıştı hareketleri ben 22. haftada (arastırdıgımda gec hıssetmenın zeka gelişimi ile ilgli oldugu yazıyordu ama doktorlara sordugumda zaten 20. haftadan sonra hıssetmek normal deyip durdular ).. Allah korusun inşallah oyle bir sorunla karşılaşmayız hiçbirimiz

allah yardımcın olsun kuzum ama sadece sen konuşursan sadece yüz göz olduğunla kalırsın eşin mutlaka çok ciddi bi konuşma yapmalı bence ailesiyle.. hatta anladığım kadarıyla kpeder bi tık daha anlayışlıysa o da olsun konuşmada.. öyle yeri gelmişken konuşalım gibi de diil de bi gün eşin arıcak annesini önemli bi konu babamla senle konuşmak istiyorum diycek ki olayın ciddiyeti anlaşılsın biraz daha.. aklıma böyle bişeyler geliyo sadece.. allah ıslah etsin böyle insanları

Valla ben de şaşkınım herşeyi denedim bir kutu çikolata yemişliğim kaşık kaşık pekmezmi istersin reçel meyve mi istersin demediğim şey kalmadı. Et yedikçe 22. haftada hareketleniyordu basta denk geliyordur çok ssaçma diyordum ama ne zaman et yesem tepikler atıyor banaBenimki de babasına çekmiş bu konuda ben tatlıcıyımdır oysaki

Bak ona musade etmedim ben ha kocamla kotu olduk bak cocuk 2 yasinda daha sogukluk var esimle aramizda ama asla seni inek yerine koymasina izin verme ben yaparim de herseyini
aynen canım oyle yapıcam bakalım bebiş beni de değiştirecek herhalde bunları başarabilirsem zaten ya da başarabilme yolunda adımlar atarken daha otoriter birine dönüşebileceğim gün olacak

Ben nasil kaptirdiysam kendimi yemisim 5 tane. Ama artik tovbe ettim meyve yiyeceksem bile tadimlik yiyecegim. Hala gecmedi cok fena soguk ter dokuyorum. Halsizim. Ne zman gececek diye bekliyorum.

du bakalım karnımda acaip hareketli maşşallah yani ayaktayken yatarken hiç farketmiyo hatta dün akşamdan beri ilk kez göbek deliğimin üst tarafından da başladı tepiklemeye ama yarın yine totosunu dönerseeee ultrasonda işte o zaman külahları değişicez oğluşumla

Ben nasil kaptirdiysam kendimi yemisim 5 tane. Ama artik tovbe ettim meyve yiyeceksem bile tadimlik yiyecegim. Hala gecmedi cok fena soguk ter dokuyorum. Halsizim. Ne zman gececek diye bekliyorum.
yaren92 nin de dediği gibi sen mini şeker yüklemesi yapmışsın kendine kuzum halsizlik yapar insülin dengen bozulduysa.. süt ürünlerinden herhangi bişey tükeetsene onlar dengeliyo biraz

Çok sağol canım boyle yazılarını geriden gordum ben de basını da bulamadım eski mesajları aramaya kalktıgımda... senle birlikte ben de endişelendim baya.. Her nekadar tedbirleri elden bırakmasak da Endişelenmiyoruz ozaman sağlıklı olacak kuzularımız

Yerim ben onu göstermiyor mu benim ki gibi yüzünü benimki de hep öyleydi son ultrasonda az biraz gördük diye ne sevinçler ne sevinçler Hadi bakalım gösterir inaşşalh bu kez

Seftali guzelim naptin sen yaa meyva komasina girmusis benim arkadasim :) mideni falan bozduysa inceden o da rahatsiz ediyordur dikkat et kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…