bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bak ona musade etmedim ben ha kocamla kotu olduk bak cocuk 2 yasinda daha sogukluk var esimle aramizda ama asla seni inek yerine koymasina izin verme ben yaparim de herseyini
Buarada cok sağol canım akıl tutulması yasıyordum resmen ne yapacagım konusunda şimdi netleştirdim kafamda. iyi geldi

Benimki de resmen karpuz manyagi

Peki canim gazdan dolayi olan cok siddetlimiydi ben hareket ederken cok aci hissediyorum birde ne kadar sürdü haklsin gtmem lazım bugünde bekliyeyim gecmezse yarin giderim diye düşündüm insallah gecer
Şiddetliydi canım bıcak saplanıyor gibi olup yerimden sekiyordum resmen sonrada ağrı ve zonklama yapıyordu karnımda uzunca bir süre. Bunu anlatınca doktor da apandistten şüphelendi Allahtan bişey cıkmadı da ultrasonda gazmış meger. Hamilelik bambaşka bir dünya resmen Barsaklara da yer kalmıyor pek karın içi organlar sıkıştıgı ıcın normal agrıları da farklı yasıyorsun ya da olmadık yerinde büyüme gibi bir sorun cıkıveriyor Valla agrım vardı aslında 2 gun 3. gun yeerimden sektiren batmalar baslayınca yuru doktora gıdıyorsun dedim kendi kendime.. Hayır daha once de gaz sorunu yasamıstım ama bu denlisini hatırlamıyorum daha farklı gelince ağrılar gidiyorsun mecburen...

Seftali guzelim naptin sen yaa meyva komasina girmusis benim arkadasim :) mideni falan bozduysa inceden o da rahatsiz ediyordur dikkat et kendine :)
Valla midemi bozmamisim canim. Bide bu halimle gorumcem aradi geliyorum yoldayim dedi. Bu kiz 3 kere esim yokken evime geldi agzima edip gitti insallah gene aynisi olmaz. Zaten hastayim uzulmek istemiyorum. Dua dua dua ediyorum suan.

Selamlar cancaazım kızıımı 23. 24. Haftalarda hssetim ben. Ve kızımı çok hafif hissetim doğama kadar. Şimdi oğlum hiç durmuyor 14. Haftasından beri bence bu kıstas olamaz. Okul 1. Kızım ellerinden öper. İnşallah aynı Begüm gibi seninde içini rahatlatır doktor biran önce

Benim de 12 Ağustos'ta canım. Geçen bebeğimin hareketleri azaldı diye apar topar gitmiştim, Bülent Bey 12 Ağustos'a erteletti randevumu. Bundan sonra da seni en az 2haftada bir görelim dedi. Sen bebeği görmeyince endişeleniyorsun, o yüzden daha sıklaştıralım randevuyu dedi. Benim de canıma minnet tabii :) 20:40'ta yine randevum. Görüşürüz inşallah canım. Büyük ihtimalle ben geldiğimde sen içeride olursun, çıkınca görüşürüz :)

O sıcaklarla benim de başım belada. Avuçiçlerim ve ayak tabanlarımdan resmen alev fışkırıyor Yazın bile içine atlet giyen ben yanıyorum resmen, her yerim pişik oldu Allah'tan pişik kremi vardı evde oğluma aldığım, o çok iyi geldi...

Günaydin sicaktan bunalmis anneler bizde 8 bucukta kalktik kizimla kahvalti ettik yine oglandan ses soluk yok bu cocuga noldu firil firil donerdi iyice stres oldum bu gidisle acili boyliycam

Canım uykusu düzene girmeye başlamıştır. Benim ufaklıkta öyle. 2 saat uyuyor, hiç hareket yok. Sonra bir uyanıyor sürekli tepik, tepik, tepik :) O tepik attıkça ben mutlu oluyorum valla. Azıcık hareketi azalsa ben de panik oluyorum...

Yaşadıklarının daha kötülerini yaşamış biri olarak verebileceğim tek tavsiye evinizi uzağa taşıyın canım. Ben o kadar uğraşmama rağmen, o kadar şey denememe rağmen olmadı... Eşimle boşanma aşamasına bile geldik ama yok bazı şeyler düzelmiyor. Şuan uzağız kv lerden çok şükür aşık olduğum adam geri geldi. O kadar rahatız ki anlatamam... Neden 3 yıl eziyet çekmişim diyorum... Önemli olan huzur, gerisi boş. Huzur olduktan sonra, evde darmış, eskiymiş, merkezi değilmiş hiç biri umurunda olmuyor valla... Tecrübe

Yaa bende dr uma soylesem beni de 2 hf da bir alir mi randevuya bende cok endiseliyim cunku

Valla midemi bozmamisim canim. Bide bu halimle gorumcem aradi geliyorum yoldayim dedi. Bu kiz 3 kere esim yokken evime geldi agzima edip gitti insallah gene aynisi olmaz. Zaten hastayim uzulmek istemiyorum. Dua dua dua ediyorum suan.
Canim hic bunaltma kendini moralini bozmasina da izin verme lutfen unarim guzel gecer opuyorum

Benimki bir kaç kere yaptı ama çok inatlaşıyor benle devamlı altına yapıyor..bebiş doğunca da kışa denk geliyor seneye yazı beklesekte 3 yaş oluyor bilemiyorum napıcam bende pes edicem
3 yaş da sihirli bir durum var diye dünüyorum Öncesinde defalarca denedim öğretmedim bir de ben çocuk gelişimi öğretmeniyim bu iş uzmanlık alanım ama yok beceremedim Ne Zaman 3 yaşa girdi 1 günde hem gece hem gündüz çiş olayını hallettik sadece altı açık tuttum ve hep lazımlığa gittik öğrendi ..bizimde sıkıntımız şuan kaka maalesef tuvalete yapmamak için ortalığı yıkıyor öğretmiyorum kaka geldiği Zaman evde kıyamet kopuyor diyebilirim

Mcada canim gun icinde az da olsa hareker hissediyorsan uzme kendini bence. Ben 27+ olmama ragmen gunu gununu tutmuyor bi gun cok hareketli bi gun cok cok az hissediyorum. Daha kucukler annesi o hareket ediyor olsa bile her hareketini hissetmiyor olabilirsin bu cok normal

Ya bide boyle bukulup bisey yaptigim zamam kaburgama bisey baski yapio batiyo aceba bebis mi

Evet canim Rabbim sorunsuz bi şekilde saglikla bebislerimze bzleri kavustursun insallah
Bende gtmeyi düşünüyorum doktora insallah gaz felandr benimkisi de

Canım ben 18 dan sonra çok minik varla yok arasında hissetmeye baslamıştım ilk bebiş olmasına rağmen ama emin olamadım hiç bi zaman yani bagırsak hareketimi yoksa bebiş hareketimi diye.

18 haftamda doktor kontrolünde ben sormadan o söyledi. hareketleri 20 de sonra hissedebilirsin. dedim şimdi sanki çok minik hissediyorum o bebek olmayabilir. netice de 170 gr liık bişiyin ne kdar gücü ve kuvveti olabilr ki .

düşünce bana da mantıklı geldi yani çok küçüktü o zamn..

23 ten sonra ben daha iyi hissetmeye basladım böle pıt pıt gözle görülür atmalar yeni yeni oluyor yani.. endişlenme bu yüzden. doktor hersey yolunda dediyse meraklanma

Yaa bende dr uma soylesem beni de 2 hf da bir alir mi randevuya bende cok endiseliyim cunku

Bence söyle canım 2 haftada bir gelmek istediğini. Neden hayır desin ki... Benim randevularım zaten hep 2 haftada birdi, detaylı ultrasondan sonra 3 hafta sonraya randevu vermişti. Ama ben 2 hafta sonra Dr.un kapısında aldım soluğu hareketleri yumuşadı, sert tepikler atmıyor diye. Dr.um da baktı, her şey yolunda sen stres yapmışsın bebeği görmediğin için ondan hareketlerini de etkilemiştir dedi ve inan dediği gibi oldu. Dr.dan çıktı benim ki başladı bir tepikler atmaya durmadı hiç :) Özlemiş annesi demek ki :) Bir de canım aklında bulunsun hareketsiz diye gidersen ya da için rahatlaması için her gittiğinde bebeğin dooplerine baktır ( bebeği besleyen damarlarda direnç olup olmadığına ve bebeğin kalp atış ritmine). Benim Dr.um artık her kontrolde bakıyor benim içimin rahat etmesi için ve bana da gösteriyor. Hatta sana olması gereken dooplerin resmini atayım... Problem olmayan bir bebekte aşağıdaki gibi olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…