bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tmm canim bende 2 haftada bi gelmek istedigimi soyleyim dr umuza cok stres oluyorum oglumu gormeyince

arkadaslar hamile destek yastıgı kullanıyor musunz

almalı mıyım sizce uykuya dalana kdar problem yasıyorum. hep sol tarafa yatmaya calsııyorm ama gece ne zaman uyansam sırt üstü halde buluyorum kendimi

Tam tersini okudum bende 3 yaşta aşırı inatlaşma oluyor diye ama tabi sen daha tecrübelisin bu konuda öyle yada böyle öğreniyorlar ama insanın sabrı tükeniyor bir yerde arada sinirlendiğim oluyor sesimi yükselttiğim sonradan üzülüyorum işte doğru Zamanı bekliyecem bende

kızlar netten bebiş alışverişi yapıyor musunuz yapıyorsanız hangi sitelerden yapıyorsunuz?ben civilden aldım bişeler başka yerlere de bakmak istiyorum

Tmm canim bende 2 haftada bi gelmek istedigimi soyleyim dr umuza cok stres oluyorum oglumu gormeyince
benım doktor da ayda 1 çağırıyor zaman geçmek bilmiyor ki..

ne zamn başlıcak sık kontrollerimiz bilen var mı ? 28 temmuzda gittim kontrole. eylül ilk haftası gel dedi

1 eylül de gidicem bir sonraki kontrole daha fazla bekleyemem. bayram sonrasında doğum iznimin baslaması gerek.
belki bi basında bir sonunda giderim. eylül ü tamamlayıp inşallah ondan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum.

almalı mıyım sizce uykuya dalana kdar problem yasıyorum. hep sol tarafa yatmaya calsııyorm ama gece ne zaman uyansam sırt üstü halde buluyorum kendimi

Normal bir yastığı da destek yapabilirsin canım, ne gerek var özel yastık almaya. Onun yerine bebişine bişiler alırsın :) Ben mesela koltuğumun ince uzun bir yastığı var, yumuşak da hem onu kullanıyorum. Mustafamda da 9 ay boyunca çok rahat etmiştim o yastıkla...

Öyle tabi canım üstüste gelince boyle insan biraz endişeleniyor bide Begumujn doktor bas gelişimi geri takip edilsin gibi bişey demişti sanırım en başta. o da paniklemişti ben de okuyunca duurmlar tıpa tıp benzer vucut haftasından ileride gidiyor bas gerisinden diye endişelendim daha once okudugum doktor yazıları da uzerıne eklenince böyle kaygılanıyor insan hayırlısı ile sağlıklı doğacak inaşşalh bebişlerimiz

Ayyy ne güzel bir örnek oldu bu maşallah kızına darısı başımıza canım

Kızlar bazılarımızın 28.haftaya girmesine çok az kaldı ve yavaş yavaş NST'ye girmeye başlayacağız. Sizinle ilk oğluma ait NST'leri paylaşmak istiyorum. Biri bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor, diğeri ise bebeğin bir an önce alınması gerektiğini gösteriyor. Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok Dr. gezdim ki hepsinin ortak kanısı problemli olan o NST ile beni eve göndermemeli, takibe almalı ve gerekirse bebeği alması gerektiği yönündeydi. Benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizdim ne DR ne derse ona inanıyordum. Şuan aramızda da bir sürü tecrübesiz olan anne var ve ben benim yaşadığım şeyi hiç birinizin yaşamasını istemiyorum. Bildiklerimi, öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Evet içimi çok yakıyor ama belki birinize bir faydam olur diye düşünüyorum...

Düz çizgi şeklinde olan NST problemli olan. Böyle bir NST'de eğer Dr.unuz problem yok diyorsa kesinlikle başka başka Dr.lara da gidin görünün derim... Ben Dr. ihmalinden yandım, siz yanmayın isterim...

Valla midemi bozmamisim canim. Bide bu halimle gorumcem aradi geliyorum yoldayim dedi. Bu kiz 3 kere esim yokken evime geldi agzima edip gitti insallah gene aynisi olmaz. Zaten hastayim uzulmek istemiyorum. Dua dua dua ediyorum suan.

Ayy canım sakın buna izin verme o kimki sana laf söyleyebiliyor başka koymazsan tepkini tepene çıkarlar bundan sonra ver ağzını payını hak edene hak ettiği gibi davranacaksın

Ben kullanıyorum cnm bundan:
http://urun.n11.com/emzirme-yastigi...gclid=CJu1-_ODpc4CFUITGwodkKwLNg&gclsrc=aw.ds

ters şekilde kullanıyorum ki gece sırt ustu dönemeyim diye yani sırtımdan bacagımın arasına dogru gecırıyorum gerci burda fiyatı uygunmus ben e bebekten daha pahalıya almıstım bobrek agrılarım oldugunda dayanamımıştım evdeki yastıklar da uygun değildi.. Yine pahalı olsaydı sert bir yastık al arkanı donmenı engelleyecek onu kullan dıyecektım. Bunların içindeki malzeme biraz farklı pofuduk değil sert de değil ama ezilip ufalmıyor oyle göründüğü gibi kalıyor o açıdan iyi.. Uyurken üstüne çıkamıyorsun hiçbir türlü hali ile dönemiyorsun, anca ittirip de dönmen lazım Yine de Evinde varsa sert ezilip düzleşmeyecek ve yuksekce bır yastıkla da sırtını destekleyebilirsin cnm B BlackandBlack ya katılıyorum. Önce bir evdekileri dene olmıuyorsa al

Canım benim bir daha yaşama inşallah boyle acılar Çok sağol canım paylaşımın için de NSTye girdiğim zaman dikkate alıcam verdiğin bilgiyi Manşallah bebişine de hep böyle sağlıkla gelişsin sağlıkla doğur canım

Canim Allahim tekrarini nasip etmesin kimseye de yasatmasin ins. Nst ye girmeye basladikca seninle de paylasir bilginden faydalaniriz canim cok sagol.

arkadaşlar merhaba 6 ay önce düşük yaşadım ve kürtaj oldum malesef 3 yıldır ıstememıze rağmen bebeğimiz olmuyor.geçen doktora gittim muayene sırasında 15 mm miyom olduğunu söyledi dusuk ve bebek olmama sebebi bu olabilir dedi ayrıntılı ultrasyona girmelisin orda belli olur dedi ama ben okadar doktora gittim hiçbiri böyle birşey söylemedi sıra verdiler 2ay sonraya okadar bekleyemem ya tekrar düşük olursa diye korkuyorum özeller 300tl den 700 tl ye kadar fiyat var ve çok pahalı sizden ricam varmı bildiğiniz doktor hastane ankara da hemen sıra gelen ve bu konuda bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

Canım myom bende de var 2bucuk cmdi en son şuan ne kadar bilmiyorum bebeğim de myomumun hemen uzerınde oluşmaya başladı. Biraz geç yükseldi bunla alakalımıdır bilmem düşük tehlikem vardı ama doktorum hep en basındna beri bebek olusumuna engel değil myom dedi. Tabi sanırım miyomun yeri de onemli. Senin ki tam olarak nerde benimki mesaneye doğru sol tarafta idi bebeğimin yerleşimi de sol ön duvarda.. Ben İstanbuldayım cnm butarafa gelirim dersen bir kaç doktor onerebilirm Ordaki özelleri bilmiyorum ama arastırma hastaneleri universite hastaneleri daha cok ayrıntılı ilncelerler diye düşünüyorum tabi deneyimleyenler daha iyi bilecektir. bir hormonlarına da baksınlar cnm progestan gibi kadınlık hormonları dısında tiroid de dahil olmak üzere.. Bildiğim kadarı ile ve bir tiroid hastası olarak 2,5un altında olması gerekiyor hamile kalman için tsh değerinin.. Üstündeyse şansın azalıyor ben düşük seviyelerde tutmak için ilaç kullanıyorum ve sıkı takipteyim oyuzden tsh da sorun çıkarsa muhakkak bir endokrin doktorun olmalı.. Myomla ilgli oldugunu sanmıyorum 10 cm myomu olup ya da birden fazla myomla hamile kalanlar var canım endişe etme İnşallah sağlıkla biran once kavusursun hayallerine canım

Aynen katılıyorum Can'ım bende yumuşak bir yastık bacaklarımın arasına koyuyorum çokta rahat oluyor
Nst sonucuna baktım canım Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı sana ve tüm annelere.Hayırlısıyla yavrumuzu alırız kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…