- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.381
Tmm canim bende 2 haftada bi gelmek istedigimi soyleyim dr umuza cok stres oluyorum oglumu gormeyinceBence söyle canım 2 haftada bir gelmek istediğini. Neden hayır desin ki... Benim randevularım zaten hep 2 haftada birdi, detaylı ultrasondan sonra 3 hafta sonraya randevu vermişti. Ama ben 2 hafta sonra Dr.un kapısında aldım soluğu hareketleri yumuşadı, sert tepikler atmıyor diye. Dr.um da baktı, her şey yolunda sen stres yapmışsın bebeği görmediğin için ondan hareketlerini de etkilemiştir dedi ve inan dediği gibi oldu. Dr.dan çıktı benim ki başladı bir tepikler atmaya durmadı hiç :) Özlemiş annesi demek ki :) Bir de canım aklında bulunsun hareketsiz diye gidersen ya da için rahatlaması için her gittiğinde bebeğin dooplerine baktır ( bebeği besleyen damarlarda direnç olup olmadığına ve bebeğin kalp atış ritmine). Benim Dr.um artık her kontrolde bakıyor benim içimin rahat etmesi için ve bana da gösteriyor. Hatta sana olması gereken dooplerin resmini atayım... Problem olmayan bir bebekte aşağıdaki gibi olmalı...
Eki Görüntüle 1865801
Tam tersini okudum bende 3 yaşta aşırı inatlaşma oluyor diye ama tabi sen daha tecrübelisin bu konuda öyle yada böyle öğreniyorlar ama insanın sabrı tükeniyor bir yerde arada sinirlendiğim oluyor sesimi yükselttiğim sonradan üzülüyorum işte doğru Zamanı bekliyecem bende3 yaş da sihirli bir durum var diye dünüyorum Öncesinde defalarca denedim öğretmedim bir de ben çocuk gelişimi öğretmeniyim bu iş uzmanlık alanım ama yok beceremedim Ne Zaman 3 yaşa girdi 1 günde hem gece hem gündüz çiş olayını hallettik sadece altı açık tuttum ve hep lazımlığa gittik öğrendi ..bizimde sıkıntımız şuan kaka maalesef tuvalete yapmamak için ortalığı yıkıyor öğretmiyorum kaka geldiği Zaman evde kıyamet kopuyor diyebilirim
benım doktor da ayda 1 çağırıyor zaman geçmek bilmiyor ki..Tmm canim bende 2 haftada bi gelmek istedigimi soyleyim dr umuza cok stres oluyorum oglumu gormeyince
arkadaslar hamile destek yastıgı kullanıyor musunz
almalı mıyım sizce uykuya dalana kdar problem yasıyorum. hep sol tarafa yatmaya calsııyorm ama gece ne zaman uyansam sırt üstü halde buluyorum kendimi
Canım ben 18 dan sonra çok minik varla yok arasında hissetmeye baslamıştım ilk bebiş olmasına rağmen ama emin olamadım hiç bi zaman yani bagırsak hareketimi yoksa bebiş hareketimi diye.
18 haftamda doktor kontrolünde ben sormadan o söyledi. hareketleri 20 de sonra hissedebilirsin. dedim şimdi sanki çok minik hissediyorum o bebek olmayabilir. netice de 170 gr liık bişiyin ne kdar gücü ve kuvveti olabilr ki .
düşünce bana da mantıklı geldi yani çok küçüktü o zamn..
23 ten sonra ben daha iyi hissetmeye basladım böle pıt pıt gözle görülür atmalar yeni yeni oluyor yani.. endişlenme bu yüzden. doktor hersey yolunda dediyse meraklanma
Selamlar cancaazım kızıımı 23. 24. Haftalarda hssetim ben. Ve kızımı çok hafif hissetim doğama kadar. Şimdi oğlum hiç durmuyor 14. Haftasından beri bence bu kıstas olamaz. Okul 1. Kızım ellerinden öper. İnşallah aynı Begüm gibi seninde içini rahatlatır doktor biran önce
Valla midemi bozmamisim canim. Bide bu halimle gorumcem aradi geliyorum yoldayim dedi. Bu kiz 3 kere esim yokken evime geldi agzima edip gitti insallah gene aynisi olmaz. Zaten hastayim uzulmek istemiyorum. Dua dua dua ediyorum suan.
arkadaslar hamile destek yastıgı kullanıyor musunz
almalı mıyım sizce uykuya dalana kdar problem yasıyorum. hep sol tarafa yatmaya calsııyorm ama gece ne zaman uyansam sırt üstü halde buluyorum kendimi
Bebisin durdugu pozisyonla ilgilidir dayamistir bi yerlerini sipa :)Ya bide boyle bukulup bisey yaptigim zamam kaburgama bisey baski yapio batiyo aceba bebis mi
merhabaa hangi doktoro gidiyorsunuz acaba sağlıklı günler :)Allah in cok buyuk bir mucizesi bizler icin.Allah nazarlardan korusun ins.benim dr her seferinde dvd yi elime verir ucretsiz.
Canım benim bir daha yaşama inşallah boyle acılarKızlar bazılarımızın 28.haftaya girmesine çok az kaldı ve yavaş yavaş NST'ye girmeye başlayacağız. Sizinle ilk oğluma ait NST'leri paylaşmak istiyorum. Biri bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor, diğeri ise bebeğin bir an önce alınması gerektiğini gösteriyor. Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok Dr. gezdim ki hepsinin ortak kanısı problemli olan o NST ile beni eve göndermemeli, takibe almalı ve gerekirse bebeği alması gerektiği yönündeydi. Benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizdim ne DR ne derse ona inanıyordum. Şuan aramızda da bir sürü tecrübesiz olan anne var ve ben benim yaşadığım şeyi hiç birinizin yaşamasını istemiyorum. Bildiklerimi, öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Evet içimi çok yakıyor ama belki birinize bir faydam olur diye düşünüyorum...
Düz çizgi şeklinde olan NST problemli olan. Böyle bir NST'de eğer Dr.unuz problem yok diyorsa kesinlikle başka başka Dr.lara da gidin görünün derim... Ben Dr. ihmalinden yandım, siz yanmayın isterim...Eki Görüntüle 1865806 Eki Görüntüle 1865807
Canim Allahim tekrarini nasip etmesin kimseye de yasatmasin ins. Nst ye girmeye basladikca seninle de paylasir bilginden faydalaniriz canim cok sagol.Kızlar bazılarımızın 28.haftaya girmesine çok az kaldı ve yavaş yavaş NST'ye girmeye başlayacağız. Sizinle ilk oğluma ait NST'leri paylaşmak istiyorum. Biri bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor, diğeri ise bebeğin bir an önce alınması gerektiğini gösteriyor. Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok Dr. gezdim ki hepsinin ortak kanısı problemli olan o NST ile beni eve göndermemeli, takibe almalı ve gerekirse bebeği alması gerektiği yönündeydi. Benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizdim ne DR ne derse ona inanıyordum. Şuan aramızda da bir sürü tecrübesiz olan anne var ve ben benim yaşadığım şeyi hiç birinizin yaşamasını istemiyorum. Bildiklerimi, öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Evet içimi çok yakıyor ama belki birinize bir faydam olur diye düşünüyorum...
Düz çizgi şeklinde olan NST problemli olan. Böyle bir NST'de eğer Dr.unuz problem yok diyorsa kesinlikle başka başka Dr.lara da gidin görünün derim... Ben Dr. ihmalinden yandım, siz yanmayın isterim...Eki Görüntüle 1865806 Eki Görüntüle 1865807
Canım myom bende de var 2bucuk cmdi en son şuan ne kadar bilmiyorum bebeğim de myomumun hemen uzerınde oluşmaya başladı. Biraz geç yükseldi bunla alakalımıdır bilmem düşük tehlikem vardı ama doktorum hep en basındna beri bebek olusumuna engel değil myom dedi. Tabi sanırım miyomun yeri de onemli. Senin ki tam olarak nerde benimki mesaneye doğru sol tarafta idi bebeğimin yerleşimi de sol ön duvarda.. Ben İstanbuldayım cnm butarafa gelirim dersen bir kaç doktor onerebilirmarkadaşlar merhaba 6 ay önce düşük yaşadım ve kürtaj oldum malesef 3 yıldır ıstememıze rağmen bebeğimiz olmuyor.geçen doktora gittim muayene sırasında 15 mm miyom olduğunu söyledi dusuk ve bebek olmama sebebi bu olabilir dedi ayrıntılı ultrasyona girmelisin orda belli olur dedi ama ben okadar doktora gittim hiçbiri böyle birşey söylemedi sıra verdiler 2ay sonraya okadar bekleyemem ya tekrar düşük olursa diye korkuyorum özeller 300tl den 700 tl ye kadar fiyat var ve çok pahalı sizden ricam varmı bildiğiniz doktor hastane ankara da hemen sıra gelen ve bu konuda bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
Aynen katılıyorum Can'ım bende yumuşak bir yastık bacaklarımın arasına koyuyorum çokta rahat oluyorNormal bir yastığı da destek yapabilirsin canım, ne gerek var özel yastık almaya. Onun yerine bebişine bişiler alırsın :) Ben mesela koltuğumun ince uzun bir yastığı var, yumuşak da hem onu kullanıyorum. Mustafamda da 9 ay boyunca çok rahat etmiştim o yastıkla...
Maşallah iyi çıkmasına sevindim canım kilo boy söyledimi nasılmış paşatahminimden daha kolay geçti ilk ikisi iyi desi doktor diğerini beklemedik şeker çıkmadı ama yine de dikkat et gelişimi önde gidiyor dedi
şu an tetanozun 2.dozunu unuttuğumu farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?