bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@yaseminkara

aslında benimde yastığa çok ihtiyacım var ama kararsız kaldığım için almadım. bir de 70 küsür lira dediğin gibi bebişe bir şeyler alınır o para ile. tabi yastık bakınca çok kullanışlı gözüküyor ama kıyamadım açıkçası. kalmış 3 ay bende L koltuğun yastığı ile idare edeyim bari :)

Cnm bn miyomdan ameliyt oldm 2 kere bnm de çocuğum olmuyordu.miyomun nrde tam olarak ve daha 1.5cmse çok küçük aslinda

Canım bilgiler için çok sağol allah sanada birdaha o acıyı yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın. Olması gereken nst hangisi canım. Alttaki mi üstteki mi

zaten bu sıcakta bi de çalışmak allah yardımcın olsun canım.. bebişler doğunca halimizi düşünemiyorum o yorgunluklarla ama olsun yeter ki gelsin onlar

amin canım gerçekten çok zor. insan ayaklarını uzatmak keyif yapmak istiyor. ilerde nasip olur inşallah :) evet onlar bir doğsun bu yorgunlukların yerini tatlı yorgunluklara bırakır. tabi annelere böyle dediğimde bana sen öyle san, göreceksin falan diyorlar. korkutmayın işte, ilk defa anne olacağız işte ^.^

KIZLAR YAA BEN NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM BU DOĞUM ANINDA BELLİ OLABİLCEK BİŞEY Mİ SADECE YOKSA ŞİMİDEN BİŞEYLER YAPILABİLİR Mİ?

Cnm bn miyomdan ameliyt oldm 2 kere bnm de çocuğum olmuyordu.miyomun nrde tam olarak ve daha 1.5cmse çok küçük aslinda
hiç bir bilgi yok aslında elimde doktor net bırsey soylememız için ayrıntılı usb ye girmen gerekli dedi o yüzden bende oyle korkulu beklıyorum işte

Allah bir daha yaşatmasın inş teşekkür ederiz uyarıların için dediğin gibi tecrübesizlik ne dense inanıyoruz seninki kötü bir tecrübeyle öğrenilmiş Allah nasip ederse doğacak olan çocugunla yaran hafifler inş

KIZLAR YAA BEN NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM BU DOĞUM ANINDA BELLİ OLABİLCEK BİŞEY Mİ SADECE YOKSA ŞİMİDEN BİŞEYLER YAPILABİLİR Mİ?

Benim bir arkadaşım son aylarında devamlı yürüyüş yapmış normal doğum yapabilmek için banada devamlı yürü diyor o yüzden. Ama bazı durumlar oluyor ki naparsan yap sezeryana gidiyor o yüzden doğum sürpriz :/

çok çokk teşekkürler canım önerilerin için bi doktordan randevu aldım bakalım ne diyecek gittiğim araştrıma hastenesıydi ama hep asistan doktorlar bakıyo bir sey söyleyince kızıyorlar neyse bakalım hayrlısı olsn bekleıp göreceğiz zaman ne gözterecek

Persefon canım Allah sabır versin. Ben senin yerinde olsam kaynanam geldiğinde akşama programımız var hazırlanmam bi duşa gitmem gerek diyip bi güzel duşumu da alır, saçımı da yapardım canım benim. Sen kaynananın seni yönlendirmesine izin vermiş gibi oluyosun böyle yaparak. Eşine de annesini şikayet etme canım. İçten içe çaktırmadan kendin bi şekilde ipleri al eline

Bebeğin durumuna bagli canim bası asagida dogum pozisyonunu almışsa normal dogum oluyo pozisyonu almamışsa mecbur sezaryen diyorlar. Onun icin son aylar yürümek cok önemliymiş normal dogum icin

çok üzülücem sanki sezaryen yaparsam çünkü çok istiyorum normali allah hayırlısını versin tabi ki ama ne biliyim o duyguyu yaşamak istiyorum dün arkadaşım sabah doğum yaptı 2. sezayeni çok ağrısı vardı bebeğiyle kaç saat ilgilenemedi. hurma yiyin diyolar açılma olsun diye ama ne kadar doğru bilmiyorum

Bebeğin durumuna bagli canim bası asagida dogum pozisyonunu almışsa normal dogum oluyo pozisyonu almamışsa mecbur sezaryen diyorlar. Onun icin son aylar yürümek cok önemliymiş normal dogum icin
ya bide yok kordon dolanmış falan filan hastanelerinde oyunları oluyo kadının doğasında olan birşey neden bu kadar azaldı anlamıyorum eskiden ters geldiklerinde napıyolarmış acaba

Ya bu devlet hastanelerinde ki doktorlar ( işini düzgün yapanlar hariç tabi ) evet çok yoğunlar flaan ama hastaları azarlamak nedir ya hele ki böyle bir konuda https://hastahaklari.saglik.gov.tr/ den şikayet iletilebilir arkadaşlar. yakın zamanda şikayetim oldu hastane başhekimine konu iletiliyor bilginiz olsun

yaa hele o hemşilere doktora bişey soracam diyorum çık dışarı diyo bana ya allahım zaten sitres olmuşum anlayışşız insanlar ne dim ki

üzülme sağlıklı doğsunlarda bizim acılarımız elbet geçer. Bir arkadaşım sezeryan yaptı hemen ayaklandı diğer normal doğum yaptı 2 gün yataktan çıkamadı çokta belli olmuyor yani bu işler :)

ya bide yok kordon dolanmış falan filan hastanelerinde oyunları oluyo kadının doğasında olan birşey neden bu kadar azaldı anlamıyorum eskiden ters geldiklerinde napıyolarmış acaba
Doktoruna güvenle ilgili iste Canim
Bazı doktorlar sezaryen ücreti daha fazla almak için kesip biciyolar hemen . Bende normal dogum taraftarıyım insallah öyle olur canim

Aynen eskiden sezeryan mı vardı diye düşünüyor insan. Sağlık bakanı hastaneleri uyardı gereksiz yere yapılan sezeryan sayıları çok arttı takip edeceğiz diye ama rakamlarda azalma oldu mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…