bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya bide yok kordon dolanmış falan filan hastanelerinde oyunları oluyo kadının doğasında olan birşey neden bu kadar azaldı anlamıyorum eskiden ters geldiklerinde napıyolarmış acaba
Ben normal doğum yaptım ve kordon kızımın boynuna 2 defa dolanmıştı. Kordon dolanması her zaman risk teşkil etmiyor diye biliyorum. Doktorlara sormak lazım.

Maşallah iyi çıkmasına sevindim canım kilo boy söyledimi nasılmış paşa

940 gram olmuşuz canım. Haftasına göre önde şeker çıkmamış ama sebze protein ağırlıklı beslen dedi. Benim kafa pek yerinde değildi soracaklarım dediklerini unuttum yükleme ve sıcak kombo yaptı bende

Yaa surekli arayip okadar dahil oluyorki ise ben de bilmiyordum esim supriz yemege goturcekmis anca hazirlanirim diye de saat 2de haber verdi dusunup ama annesi onden aradigi icin iste ben de calisiyorum ogleden sonra aksama dogru musait olurum demis.bulundum.. herseferinde bahane de uretemem ki bukez de bahaneciye cikar adim.. yok esime sikayet etmiyorum sadece arada yutuyorum arada o da bikiyor cok mudehale ettiginde ozaman diorum buna bir son vermemiz lazim bizi anlamasi lazim. Bu sekilde bizde huzur birakmiyoru anlatmaya calisiyorum valla sasirdim ben de iyice canim.. insan halinden hic anlamiyor isine geldigi gibi anliyor sıkintisini zirtpirt arayip gelip bizden cikariyor sonra gereksiz bir kiyaslamaya girisiyor... Belli ettigimuzde kusup aliniyor insanlari dolduruyor sonra da bisey olmamis hicbirsey yapmamis gibi gelip duruyor.. bebek dogduktan sonra bir sene calismiim diordum ama bu kez de hergun bana gelir bahane sunsam yine gelir iyi ya iste ben bakarim sen isini yaparsin der iki ucu oyle bir degnek ki yani sorma canim oyuzden konusmak sart gibi kendisi ile dogrudan yoksa gercekten huzursuz olcaz oyunlarla laftan anlamiyor cunku yani dusun esim ariyor hazirlanir kiz bugun gelme dior ozaman 3bucuk 4te gelirim diyor ama yine 4bucukta gelip beni evde kitliyor isimi de yapamiyorum.. ne dersen de ne bahane sunarsan sun bir cozumu var kafasinda kendi istedigini yaptirmak icin.. keske daha anlayisli olsa yani en azindan kocam evdeyken gelse de ben de rahat etsem ama o da yok

Ilk resimdeki kalp atislari normal sanci normal ama ikinci resimde kalp atislari yavaslamis ama sancin yok.
Bende gecen gun girdim nst ye sancim cok hafif vardi.
Kizimda sancilarim 60-70 lerde olurdu hep ilaclarla sanciyi azaltmaya calisiyorduk.

Yerim ben onu göstermiyor mu benim ki gibi yüzünü benimki de hep öyleydi son ultrasonda az biraz gördük diye ne sevinçler ne sevinçler Hadi bakalım gösterir inaşşalh bu kez
göstermiyo teyzesi inşallah yarın gösterir çok istiyorum bi kebap patlatıyım diyorum ardından bi de dondurma artık daha da göstermezse yuh diycem

KIZLAR ARANIZDA ALTINA KAÇIRAN VAR MI BEN GÜLDÜĞÜMDE HAPŞURDUĞUMDA İSTİFRA EDERKEN HEP KAÇIRIYORUM VE TUTAMIYORUM KESİNLİKLE

KIZLAR YAA BEN NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM BU DOĞUM ANINDA BELLİ OLABİLCEK BİŞEY Mİ SADECE YOKSA ŞİMİDEN BİŞEYLER YAPILABİLİR Mİ?
Son haftalarda çatı muayenesi yapılıyor normal doğuma uygun mu diye alttan muayeneyle bakılıyor.bebeğin duruşu vs önemli.Engel yoksa kesinlikle normal doğum yanlısıyım bende..

valla unutulmayacak gibi değil ki. hangi birini hatırlayalım :) şuanda kolum çok acıyor mesela, bir sonrakini bende bilerek unutmak istiyorum ^.^ neyseki 3.doz şubatta dediler.
hmmm evet bilinçli de unutulabilir aslında :) ya pazar gecesi türkiyenin öbür ucundan evime arabayla yolculuk yapınca daha yeni yeni kendime geliyorum üff 3ün 5 in hesabı olmaz sanırım cuma gitsem nolur kii

Canim Allahim tekrarini nasip etmesin kimseye de yasatmasin ins. Nst ye girmeye basladikca seninle de paylasir bilginden faydalaniriz canim cok sagol.

Amin canım, Rabbim hiç birimize yaşatmasın. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi...

Amin canım, inşallah. Hepimiz güzel ve mutlu haberler alırız inşallah hep :)

Bence de canım, ne gerek var. Valla ben artık kendime harcama yapmaya kıyamıyorum, bir şey alırken 2 defa düşünüyorum, o parayı kenara atıyorum oğlum doğunca ona şunu alırım, bunu alırım diye :)

Canım bilgiler için çok sağol allah sanada birdaha o acıyı yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın. Olması gereken nst hangisi canım. Alttaki mi üstteki mi

Amin canım. Resimlerin konumları farklı görünebilir diye sana şöyle açıklayayım canım, olması gereken NST oldukça dalgalı olan NST. NST sonuçlarınız bu şekilde olduğu sürece korkmayın, bebek sağlıklı demek oluyor bu. Eğer diz bir çizgi halinde minik pikler yapıyorsa bebeğin kalp atışları o zaman problem var demektir, Bebek acil alınması gerekiyor anlamına gelir...

Amin canım inşallah. İnşallah içimdeki can saracak tüm yaralarımı... Rabbim hiç bir anneyi evladıyla imtihan etmesin...

Ilk resimdeki kalp atislari normal sanci normal ama ikinci resimde kalp atislari yavaslamis ama sancin yok.
Bende gecen gun girdim nst ye sancim cok hafif vardi.
Kizimda sancilarim 60-70 lerde olurdu hep ilaclarla sanciyi azaltmaya calisiyorduk.

Ve bebeğimin son 2 NST'si bu şekilde idi, oğlum tam 10 gün dayanmış, direnmiş ama sonunda dayanamamış Rabbim evlatlarımızı sağlıkla, sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin...

yok yok bence de tatlı yorgunluklar olur evet belki uykusuzluk falan hafif çaplı bi asabiyet yaratabilir ama o siniri boşaltmak için kocalarımız ne güne duruyo dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…