- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.421
Ben normal doğum yaptım ve kordon kızımın boynuna 2 defa dolanmıştı. Kordon dolanması her zaman risk teşkil etmiyor diye biliyorum. Doktorlara sormak lazım.ya bide yok kordon dolanmış falan filan hastanelerinde oyunları oluyo kadının doğasında olan birşey neden bu kadar azaldı anlamıyorum eskiden ters geldiklerinde napıyolarmış acaba
Maşallah iyi çıkmasına sevindim canım kilo boy söyledimi nasılmış paşa
Yaa surekli arayip okadar dahil oluyorki ise ben de bilmiyordum esim supriz yemege goturcekmis anca hazirlanirim diye de saat 2de haber verdi dusunup ama annesi onden aradigi icin iste ben de calisiyorum ogleden sonra aksama dogru musait olurum demis.bulundum.. herseferinde bahane de uretemem ki bukez de bahaneciye cikar adim..Persefon canım Allah sabır versin. Ben senin yerinde olsam kaynanam geldiğinde akşama programımız var hazırlanmam bi duşa gitmem gerek diyip bi güzel duşumu da alır, saçımı da yapardım canım benim. Sen kaynananın seni yönlendirmesine izin vermiş gibi oluyosun böyle yaparak. Eşine de annesini şikayet etme canım. İçten içe çaktırmadan kendin bi şekilde ipleri al eline
EVET HAKLISIN YAAüzülme sağlıklı doğsunlarda bizim acılarımız elbet geçer. Bir arkadaşım sezeryan yaptı hemen ayaklandı diğer normal doğum yaptı 2 gün yataktan çıkamadı çokta belli olmuyor yani bu işler :)
Maşallah paşaya iyi bakmışsın allah nazardan korusun.940 gram olmuşuz canım. Haftasına göre önde şeker çıkmamış ama sebze protein ağırlıklı beslen dedi. Benim kafa pek yerinde değildi soracaklarım dediklerini unuttum yükleme ve sıcak kombo yaptı bende
Ilk resimdeki kalp atislari normal sanci normal ama ikinci resimde kalp atislari yavaslamis ama sancin yok.Kızlar bazılarımızın 28.haftaya girmesine çok az kaldı ve yavaş yavaş NST'ye girmeye başlayacağız. Sizinle ilk oğluma ait NST'leri paylaşmak istiyorum. Biri bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor, diğeri ise bebeğin bir an önce alınması gerektiğini gösteriyor. Bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok Dr. gezdim ki hepsinin ortak kanısı problemli olan o NST ile beni eve göndermemeli, takibe almalı ve gerekirse bebeği alması gerektiği yönündeydi. Benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizdim ne DR ne derse ona inanıyordum. Şuan aramızda da bir sürü tecrübesiz olan anne var ve ben benim yaşadığım şeyi hiç birinizin yaşamasını istemiyorum. Bildiklerimi, öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Evet içimi çok yakıyor ama belki birinize bir faydam olur diye düşünüyorum...
Düz çizgi şeklinde olan NST problemli olan. Böyle bir NST'de eğer Dr.unuz problem yok diyorsa kesinlikle başka başka Dr.lara da gidin görünün derim... Ben Dr. ihmalinden yandım, siz yanmayın isterim...Eki Görüntüle 1865806 Eki Görüntüle 1865807
sagol sanada..Balikesir sevgi hastanesinde nurettin beye gidiyorum.merhabaa hangi doktoro gidiyorsunuz acaba sağlıklı günler :)
Benim aksam ve sabah cok oluyor ozellikle aciktigimda.Aksamları mıde yamaları cok oluyor bununla ilgili cozumu olan varmı a dostlar
Maşallah paşaya iyi bakmışsın allah nazardan korusun.
malesef Ankara dayım burda ki özel hastaneler resmen ticarethane innsanları resmen soyuyorlar .sagol sanada..Balikesir sevgi hastanesinde nurettin beye gidiyorum.
Sende balikesirdemisin.
Gaviskon şurup :)) başka çözümü yok heraldeAksamları mıde yamaları cok oluyor bununla ilgili cozumu olan varmı a dostlar
göstermiyo teyzesi inşallah yarın gösterir çok istiyorumYerim ben onu göstermiyor mu benim ki gibi yüzünü benimki de hep öyleydi son ultrasonda az biraz gördük diye ne sevinçler ne sevinçler Hadi bakalım gösterir inaşşalh bu kez
peki canım o köpükler yıkarken çıkıyo mu ya da sen hangi markayı kullanıp memnun kaldın??Ben kesinlikle köpüklü olan diyorum :)
hadi çok şükür canım :) ya desene gelişimin önden gitmesi de bi dert napıcağımızı vallahi şaşırdıktahminimden daha kolay geçti ilk ikisi iyi desi doktor diğerini beklemedik şeker çıkmadı ama yine de dikkat et gelişimi önde gidiyor dedi
Son haftalarda çatı muayenesi yapılıyor normal doğuma uygun mu diye alttan muayeneyle bakılıyor.bebeğin duruşu vs önemli.Engel yoksa kesinlikle normal doğum yanlısıyım bende..KIZLAR YAA BEN NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM BU DOĞUM ANINDA BELLİ OLABİLCEK BİŞEY Mİ SADECE YOKSA ŞİMİDEN BİŞEYLER YAPILABİLİR Mİ?
hmmm evet bilinçli de unutulabilir aslında :) ya pazar gecesi türkiyenin öbür ucundan evime arabayla yolculuk yapınca daha yeni yeni kendime geliyorum üff 3ün 5 in hesabı olmaz sanırım cuma gitsem nolur kiivalla unutulmayacak gibi değil ki. hangi birini hatırlayalım :) şuanda kolum çok acıyor mesela, bir sonrakini bende bilerek unutmak istiyorum ^.^ neyseki 3.doz şubatta dediler.
Canim Allahim tekrarini nasip etmesin kimseye de yasatmasin ins. Nst ye girmeye basladikca seninle de paylasir bilginden faydalaniriz canim cok sagol.
Aynen katılıyorum Can'ım bende yumuşak bir yastık bacaklarımın arasına koyuyorum çokta rahat oluyor
Nst sonucuna baktım canım Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı sana ve tüm annelere.Hayırlısıyla yavrumuzu alırız kucağımıza inşallah
B BlackandBlack
aslında benimde yastığa çok ihtiyacım var ama kararsız kaldığım için almadım. bir de 70 küsür lira dediğin gibi bebişe bir şeyler alınır o para ile. tabi yastık bakınca çok kullanışlı gözüküyor ama kıyamadım açıkçası. kalmış 3 ay bende L koltuğun yastığı ile idare edeyim bari :)
Canım bilgiler için çok sağol allah sanada birdaha o acıyı yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın. Olması gereken nst hangisi canım. Alttaki mi üstteki mi
Allah bir daha yaşatmasın inşteşekkür ederiz uyarıların için dediğin gibi tecrübesizlik ne dense inanıyoruz seninki kötü bir tecrübeyle öğrenilmiş Allah nasip ederse doğacak olan çocugunla yaran hafifler inş
Ilk resimdeki kalp atislari normal sanci normal ama ikinci resimde kalp atislari yavaslamis ama sancin yok.
Bende gecen gun girdim nst ye sancim cok hafif vardi.
Kizimda sancilarim 60-70 lerde olurdu hep ilaclarla sanciyi azaltmaya calisiyorduk.
yok yok bence de tatlı yorgunluklar olur evet belki uykusuzluk falan hafif çaplı bi asabiyet yaratabilir ama o siniri boşaltmak için kocalarımız ne güne duruyo dimi canımamin canım gerçekten çok zor. insan ayaklarını uzatmak keyif yapmak istiyor. ilerde nasip olur inşallah :) evet onlar bir doğsun bu yorgunlukların yerini tatlı yorgunluklara bırakır. tabi annelere böyle dediğimde bana sen öyle san, göreceksin falan diyorlar. korkutmayın işte, ilk defa anne olacağız işte ^.^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?