bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR ARANIZDA ALTINA KAÇIRAN VAR MI BEN GÜLDÜĞÜMDE HAPŞURDUĞUMDA İSTİFRA EDERKEN HEP KAÇIRIYORUM VE TUTAMIYORUM KESİNLİKLE

Canım ben de hiç olmadı da ama ablamda oluyordu. Gayet normal bir şey. Bebek mesane kesesine baskı yaptığı için oluyor bunlar...

KIZLAR ARANIZDA ALTINA KAÇIRAN VAR MI BEN GÜLDÜĞÜMDE HAPŞURDUĞUMDA İSTİFRA EDERKEN HEP KAÇIRIYORUM VE TUTAMIYORUM KESİNLİKLE
pelvik kasların mı yeterince güçlü diil ki acaba canım?? eğer öyleyse onun çok basit bi egzersizi var onu düzenli yapmalısın.. böyle tuvaletini tutar gibi yapıyosun 10 sn kadar sonra geri salıyosun falan nette daha güzel anlatımları mevcut :))

ağustos annelerini okuyorumm ya çok tatlılar Rabbim aynı paylaşımları yapmayı bizede nasip etsin,

doğum yapan birinden alıntı :
selamlar güzel anneler
buradan en son cumartesi suyum geldi diyerek ayrılmıştım, erkenci Melis hanım pazar gün 16,30 da teşrif ettiler
normal doğurmayı çok istedim ama kısmet olmadı..
cumartesi yatışım yapıldı, hiç sancım olmadığından haftasıda müsait olduğundan sabaha kadar kendi sancını bekleyelim dediler. sabah 8 civarı çok hafiften kendini hissettirsede açıklık ancak 1cm olduğundan taktılar suni sancıyı.. öğlen 3 e kadar maksimum doza kadar çıktılar, benim sancılarda 100leri geçti amma velakin açıklık ancak 4 cm deydi.. 3 te epidural takıldı, icat edenden allah razı olsun doktorumun planı akşam 6-7 ye kadar açıklığın artmasını beklemekti ancak nst de bebişin kalp atışları düzensizleşmeye başlayınca 4 te sezeryan kararı verdi.. meğersem başı kanala yamuk girmiş o nedenle ilerleyememiş..
31/07/2016, 16,34 te, 2940 gr, 47 cm doğdu sıpacık
sezeryan sonrası düşündüğümden daha rahat geçiyor, her işimi görebiliyorum tabi ağır vasıta şeklinde

kuzuma bakmalara doyamıyorum, emzirmek, dokunmak, koklamak müthiş keyifli.. ağlayınca içim parçalanıyo ama bebek bu tabiki ağlayacak
yeni bir sayfa açıldı hayatımızda, darısı bekleyenlerin başına, öpüyorum hepinizi

ağdadan yeni çıktım kızlar yarabbim niye zor olan herşey kadınlar için tövbe yarebbim ya günahlarımıza kefaret olsun bu ağda seansları

Yaa canım ben daha önce hiç yaptırmadım başkasına da merak ediyorum çok acıyor mu? Bir de genital bölgeye yapıyorlar mı? Ben çok zorlanıyorum artık

2. Asi enteresan bi sekilde hic agri yapmiyor kizlar rahat olun
yaaaa hadi inşallah canım öbür aşıda kolun üstüne yatamıyorum bi de üstüne ağır yanık atlattım mı 50+ güneş kremine rağmen ve üstelik nasıl güneşlendiysem amele yanığı olmayı da becerdim mi sana üzerine!! bak tatille ilgili kötü anılarım depreşti

bu pelvik kasları doğum içinde sıkıntı sanırım

Yaa okurken gözlerim doldu resmen... Rabbim hepimize nasip etsin o günleri...

Yaa canım ben daha önce hiç yaptırmadım başkasına da merak ediyorum çok acıyor mu? Bir de genital bölgeye yapıyorlar mı? Ben çok zorlanıyorum artık
canım ben düğünümden bir ay önce başlaıştım yıllardır yaptırıyorum.. yani işinin ehli biri yaparsa hiç sıkıntı yok bakma dertleniyorum evet biraz ıkındırıyo ama kuşlar gibi çıkıyosun ne anlattım ama dimi çok teşvik edici veet reklamı adriana lima falan halt etmiş yanında

bu pelvik kasları doğum içinde sıkıntı sanırım
eeeeee birazcık ama o anki ıkınma ve sancıyla pelvik kas güçsüzlüğü filan gider sanırım :) tabii yine de güçlü pelvik kaslar çooook önemli daha bunun yaşlılığı var.. bel fıtığı gibi bi rahatsızlığın falan var mıydı canım?

çok farklı bi duygu çok.. rabbim hepimize nasip etsin

bel değilde sırtımda fıtık vardı benim

Ahaha aci ustune aci yasamisin canim benim de ilk asi da baya agrim oldu kolumu kullanamadim resmen ama 2.de hic bise olmadi valla pamik gibiydimm

hiç bir bilgi yok aslında elimde doktor net bırsey soylememız için ayrıntılı usb ye girmen gerekli dedi o yüzden bende oyle korkulu beklıyorum işte
Cnm bnm ilk miyomum 25 cm ulasmis bn bekardim o zamn.ankarada Zekai Tahir burak hastanesinde oldm ameliyat.istersen oraya bi gt.diğer ameliyatımi evliyken oldm miyom tam oradaydı böyle asla hamile kalmazsan dedi 3 doktor da bn de mecbur yıne ameliyat oldm.şu an 3 miyomum var ama bn hamile kaldm ve su ana kadar büyüdükleri halde bi problem olmadı çok sukur.yani miyomun yeri ve boyutu önemli. Ya hc kalmıyor sun ya da kalsan da düşüyor. Ya da bnm şu andaki gibi yerleri bebege engel olmayan miyomlar var.Zekai Tahir burak hastanesine gt onlar baksınlar bnce eğer yeri bebeğe engelse hemen ameliyat ol derim ben.

Canim hic bunaltma kendini moralini bozmasina da izin verme lutfen unarim guzel gecer opuyorum
Hayretler icerisindeyim sadece dogum hikayesini anlatti. Dogumdan sonra gel bizde kal dedi ben bakim sana dedi. Sok oldum yok abla sagol diyebildim utu yapti bide ayy gunahini aldim kizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…