bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
yok yok bence de tatlı yorgunluklar olur evet belki uykusuzluk falan hafif çaplı bi asabiyet yaratabilir ama o siniri boşaltmak için kocalarımız ne güne duruyo dimi canım

ayyy allah iyiliğini versin canım :):):) haklısın aslında normalde kıyamam ama o aralar kendime çok güvenmiyorum.

Hayretler icerisindeyim sadece dogum hikayesini anlatti. Dogumdan sonra gel bizde kal dedi ben bakim sana dedi. Sok oldum yok abla sagol diyebildim utu yapti bide ayy gunahini aldim kizin.

Canım ne güzel işte sevindim senin adına benimde aram çok ii sayılmazdı zamanla onlar bana ben onlara alıştım şimdi iyiyiz bayramdan bu yana :)) sende durduk yere düşünmedin öyle bi geçmiş dolmuşluk var yani

Yaa canım ben daha önce hiç yaptırmadım başkasına da merak ediyorum çok acıyor mu? Bir de genital bölgeye yapıyorlar mı? Ben çok zorlanıyorum artık
bu arada bikini bölgesine de yapıyolar canım zaten asıl gitme sebebim o. ayda bir oh mis gibi azalma da oluyo zamanla.. ha keşke zamanında lazer yaptırsaydım diyorum ama işte korkuttular hep yok çocuğun olmadan yaptırma falan diye yine de hijyenine uzmanlığına güvendiğin ağda salonu candır :)

"oğlum tam 10 gün dayanmış, direnmiş ama sonunda dayanamamış" bu cümlen var ya arkadaşım mahvetti beni.. allah kimseyi sınamasın böyle bişeyle gerçekten.. bu yavrun da acını hafifletsin inşallah..

Yaa canım ben daha önce hiç yaptırmadım başkasına da merak ediyorum çok acıyor mu? Bir de genital bölgeye yapıyorlar mı? Ben çok zorlanıyorum artık
Ben de agdadan sımdı geldım tesadufe bak doktor zamanı gelmış demekkı acımıyor canım kendın yapsan daha ezıyetlı ve uzun suruyor agdacılar alışık cırt cırt tamamdır

oh maşşallah ne güzel dombul olmuş kuzu :) senin için de daha iyi olur protein ağırlıklı falan beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…