bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

peki canım o köpükler yıkarken çıkıyo mu ya da sen hangi markayı kullanıp memnun kaldın??
Can'ım valla markasını hatırlamıyorum e Bebek'ten almıştım hiç çıkmadı yani içinden köpüğü filan tutma 1 yeri koptu ondan sonra eşim gitmiş normal file almıştı memnun kalmadım çok az kullandım sonrada kendi oturmaya başladı küvetin içine gerek kalmadı hala evde file duruyor ama ben gidip kızımada içi köpüklü Alıcam nasip olursa ..Buarada ben tüm yıkama malzemelerini küvetini tasını vs.e Bebek'ten almıştım küvete 4 yıl önce 60 lira vermiştim hala taş gibi duruyor koca oğlan hala içinde oturup yıkanıyor diyebilirim :))

Ilk cocugumda cati muaynesi oldum.ikinci cocugumda da sancim var cati muaynesi yapalim dediler hayir istemiyorum dedim imza aldilar benden.bi daha da yaptrimam.

ama zor olsada bunu yaptırmak zorunda değil miyiz:? kafam karıştı sen yaptırmadığın için sezeryan mı oldun canım

Kuvet ici ilk defa kopuk duydum ve simdi netten gordum.file hic guzel degil ama bu filelerin kalini cikmis bebegin yatacagi yer kalin pamuklu bisey ondan memnun kalmistim tavsiye ederim onu.

Aynen canım hepsıburadada varsa ordan alıyorum kremdir deterjandır vs

iyi de bu iyice son haftalarda yapılan bişeyse nasıl değiştircez ki dr u o saatten sonra ben şimdiiden yaptırsam mı acaba
Ben 7aylıkken doktorum çok iyi ama Bebek iri diyordu sürekli çevremdekiler sezeryan yanlısı dediler öyle değiştirdim son ayada çok iri doğuramassın diyormuş..çatı muayenesi bağırılacak birşey değil canım ufak ah yaparsın en fazla.doktoruna şimdiden söyle normal doğum istiyorum diye

ama zor olsada bunu yaptırmak zorunda değil miyiz:? kafam karıştı sen yaptırmadığın için sezeryan mı oldun canım
Yaptırmak zorundasın canım arkadaş ikinci doğum diye yaptırmamı sanırım ama bende yaptırmam bu sefer kabus gibi geliyor bana korkutmak gibi olmasın ama her bünye farklı kimine kolay geliyor ama bence zor

oh maşşallah ne güzel dombul olmuş kuzu :) senin için de daha iyi olur protein ağırlıklı falan beslenme

Ahh canım keşke ben daha yeni başlayabildim yemeğe başladım. Bulantim kusmam hiç olmadı ama hiç bişi istemiyordu canım yiyemiyordum tiksinme vardı bundan sonra inşallah bol mercimek salatası

Ilk cocugumda normal diye gittim acilmam olmayinca sezeryana alindim.o zmn cati muaynesi oldum.ikinci cocugumda sancim var ama suyum gelmemisti ve sezeryan olcam diye cati muaynesi istemedim.biraz canim yandi daha da istemem mecbur kalmadikca..

ya bide yok kordon dolanmış falan filan hastanelerinde oyunları oluyo kadının doğasında olan birşey neden bu kadar azaldı anlamıyorum eskiden ters geldiklerinde napıyolarmış acaba
benim annem ablamı 16sında üstelik evde köy ebesiyle ters doğurmuş!! allahtan ablam hazır ol vaziyetinde çıkmış da yoksa allah muhafaza hem kendini hem annemi öldürürdü.. gerçi o gün yapamadığını bugün anneme çenesiyle yapmaya çalışıyo ama olsun

ya o çatı muayenesi denilen zımbırtı nasıl bişey ki allahım ben daha ondan korkuyorum doğumu kim yapıcak
Bende çatı muayenesinden korkuyorum
Zaten çatı muayenesinde kendini kastınmı ufak bağırdınmı doktor doğum yapamazsın sezeryan yapalım diyor.
Bende çok korkuyordum ama öyle acı veren birşey değil canım korkma :)hissetmiyorsun alttan muayene gibi

Ayyy yeni yeni şeyler öğreniyorum şuan o nasıl bişey ki ayrıntılı ultrasonda bir serviks boyuna filan bakacaklardı alttan muayene ile bakmayın dedim.. İmza aldılar istemedi diye bakılmadı yazan bir notun altına bir de çatı muayenesi mi var :O Ultrasonla filan anlaşılmıyor mu ki bu şey yaa başka alternatifi yok mu?

32.hf dan itibaren siklasiyo canim

yok maalesef vajinadan doktor pelvis kaslarına eli ile bakıyomuş çatı dar mı geniş mi normal doğum olurmu falan diye ben şimdiden gerildim o gün nasıl olcak bakalım :/

kızlar netten bebiş alışverişi yapıyor musunuz yapıyorsanız hangi sitelerden yapıyorsunuz?ben civilden aldım bişeler başka yerlere de bakmak istiyorum
canım e bebek ve babymall da çok kısa süre içinde sorunsuz getirdiler benim ürünlerimi.. butikbebe de var ama orayla ben çok problem yaşadım ama o siteden hiç sıkıntı yaşamayan arkadaşlar da var.. şans meselesi biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…