bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Haklısın tabi ama doktorlar uğraşmak istemiyorlar sanırım birde muayeneden korkan normal doğuramaz diye düşünüyorlar sanırım.
hay allahım onla o aynı şeymi birinde suyun geliyor zaten her türlü doğurmak zorundasın diğerinde daha bebişin karnında doguma gimredin etmedin yoklayıp rahatsız ediyorlar

ben de bi bakayım canım e bebeğe çok teşekkür ettim tavsiyelerin için :)

Mecbur Can'ım Zaten doğum için gittiğimde de en az 6,7 kere açılma var mı die bakıyorlar benim kadar Canı tatlı olan yoktur ama ben bile dayandım zaten alışıyorsun duruma

ah var ahhh var canım hastaneyi inletmem inşallah doğum yapar gibi dr kesin kovar beni

hay allahım onla o aynı şeymi birinde suyun geliyor zaten her türlü doğurmak zorundasın diğerinde daha bebişin karnında doguma gimredin etmedin yoklayıp rahatsız ediyorlar
Bencede çok rahatsız ediyorlar Ağustos annelerini okuyorsanız görmüşsünüzdür çatı muayenesi bazen doğumu başlatıyormuş nişan geliyormuş.

yok sanırım kuzum o şey ya açılacak ya açılacaaaaaaakkkk el mahkum

yok maalesef vajinadan doktor pelvis kaslarına eli ile bakıyomuş çatı dar mı geniş mi normal doğum olurmu falan diye ben şimdiden gerildim o gün nasıl olcak bakalım :/
eyvah eyvah bi de ellemi bakıyor ultrason cihazında en azından kayganlaştırıcı jel kullanıyorlar yaa bu şekilde elle acır tabi kasılır kalırsın ki

Mecbur Can'ım Zaten doğum için gittiğimde de en az 6,7 kere açılma var mı die bakıyorlar benim kadar Canı tatlı olan yoktur ama ben bile dayandım zaten alışıyorsun duruma
Sen iyisin yine asıl canı tatlıyı görmemişsin ilk hamileliğimde 6. Aydan sonra 3 kere muayene oldum alttan. Acile gitmiştim doktor muayene etti bi aletle Suyum gitmişti rahim ağzını muayene etti gıkım çıkmadı. Sonra bi acile gittim sanciyla açıklık varmı diye ebe muayene etti komple eli ile hastaneyi yıktım. Eşim az daha yanına geliyordum dedi. Sonra kendi doktorum çatı muayenesi yaptı onda okadar bağırmadım ama yinede çok kasıldım zor geçti. Zaten bebek 4 kilo doğdu açılma olmayınca sezeryan oldum. Diyeceğim herkesin yaşadığı tecrübe darısı ama bende çok canı tatlıyım sanırım

yok sanırım kuzum o şey ya açılacak ya açılacaaaaaaakkkk el mahkum
ya ben de normal doğum istiyorum myomum olmasına rağmen... hani sezeryan olurum myom da alınır da demiyorum ama eyvah eyvah arkama bakmadan kaçarım ki ben ordan olmaz olamaz Son ay belli oldu bol endişeli geçecek ozaman ayyhhh biran evvel doğursak sağlıkla bari

Merhaba kızlar bugün sağ tarafımda 2 gündür süren şiddetli ağrı için gitmiştim acil. E .alttan bakmak istedi doktor kabul etmedim imza aldılar vs açılma varmı diye bakacsklarmis. Bide ultrason dan bakıldı bebeğim iyi çok şükür 980 gr olumsuz. Ama sağ böbrek genişleme varmış herhalde ağrı sebebi buymus antibiyotik magnezyum falan verdi aynı durumu yaşayan varmı bilgi verin lütfen geçiyo mu sonra sakinca lari neler?

Canım sen çok kasmışsın kendini ondan o kadar canın acımış birde bazı doktorların eli gerçekten ağır oluyor onlara denk gelince kasılıyor insan bira.Ama gerçekten ben çok canı tatlı bir insanım herkes de söyler bunu iğneye kan görmeye dayanamam ama o anda Allah güç kuvvet veriyor birde iyi doğum hikayelerini okumak lazım kötüye kendini şartlamamak gerek bence

Bencede çok rahatsız ediyorlar Ağustos annelerini okuyorsanız görmüşsünüzdür çatı muayenesi bazen doğumu başlatıyormuş nişan geliyormuş.
yok cnm okumadım da bir ay onceden bakılmıyor ozaman? 1 2 hafta oncesinde bakılıyor herhalde yoksa cocugum bu elle muayene yuzunden bir ay erken gelirse hormonlarımla dalarım o doktoru ben

bu böbrek genişlemesi ne kadar çok olmaya başladı bendede var ve yürürken çok engel oluyor

Doğum sonrasına odaklanmak gerek dediğin gibi her doktorun muayenesi farklı. Hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.

bak yine 3.5 rakamıyla yakın akraba ettin beni arkadaşım

Maşallah bebeğine canım. Benim bebekte böbrek genişlemesi var. Ama bende varmı bilmiyorum. Belim böğürlerim kasıklarım ağrıyor senin şikayetin nasıldı canm. Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…