bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde sağ bobrek de buyume çıktı cnm ultrasonda Sadece ara ara ultrasonla kontrole giricem okadar ama antibiyotik filan verilmedi bunun için.. kanda ya da idrarda bişeyler mi çıktı ki antibiyotiğe başlattılar? Magnezyum da yazmadılar bana

Sezeryan olmamış mıydın Canım sen 2. Sinde niye çatı muayenesi yapmak istediler ki
Ben ilcede oturuyorum devlete gittim nst ye girmistim tam dogum sancisimi diye.doktorum 1 saat uzaklikta il de.acilmam varsa mudahele mi etceklerdi nedn istediler bilmiyorum..bizim burda erken dogum icin yogun bakim kuvozude yok ben istesemde istemesemde beni hic bir dr burda ilcede kabul etmiyo.ambulansla doktoruma gonderceklerdi istemedim onuda kendi arabamizla gittim.
Daha simdiden istemiyor dr ler erken dogum yaptigimi duyan devletteki dr ler baalikesirden doktor bul diyorlar zaten var doktorum diyorum.

Anladım canım herşeyin hayırlısı İstanbul trafiğiyle benim doktoruma gitmem de 1,5-2saat sürüyor..hayırlısıyla gelsin minikler

Kımın sag bobregı canım senın mı bebegın mı benım minişimin sag bobregınde azcık genişleme var takıp edılecek dedı dr.ptz randevum bakcaz bakım

Canım bu genişleme konusunda sana ne bılgı verıldı takıp edılecek dendı bana sadece

Canım bu genişleme konusunda sana ne bılgı verıldı takıp edılecek dendı bana sadece
Bebek içün sol böbrek genişleme var takip edilcek ama hamilelik süresince geçebilir dedi. Benim için bişey denmedi böbreklerime hiç bakmadı doktor. Ama benim belim ve böğürlerim çok ağrıyor neden bilmiyorum

Ya canim denizin de sol bobrekte genisleme varmis riskli mi endiseliyim

Merhaba canim benim iki bobregimde de genisleme var sag da ki cok buyuk oranda dr takibindeyim surekli urolojiyle irtibattayim ptesi randevum var korkma gecici biseymis uzulme ben cok aglamistim hatta bana tel takilcakti cok sukur agrim sizim olmayinca tel e gerek kalmadi simdilik ayda bi kan ve idrar vericem usg den olcum yapilcak o sekilde

Cnm miyomunu alacak doktor bulursan sezeryan ol.çünkü o miyom icin illa ki ilerde ameliyt olman gerekebilir.bn 2 kere ameliyat olduğum halde doktor almak istemiyor miyomu kndini tehlikeye atmak istemiyor bana bsy olursa diye.

Canım yaaa çeken bilir derler ya sen daha iyi bilirsin başındaki kv yi . Allah kurtarsın canım inşallah bişeyler vesike olur da rahat bırakır sizi canım.

Tmm canım gecmiş olsun benım brbegımde de var gecer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…