Yaa surekli arayip okadar dahil oluyorki ise ben de bilmiyordum esim supriz yemege goturcekmis anca hazirlanirim diye de saat 2de haber verdi dusunup ama annesi onden aradigi icin iste ben de calisiyorum ogleden sonra aksama dogru musait olurum demis.bulundum.. herseferinde bahane de uretemem ki bukez de bahaneciye cikar adim..
yok esime sikayet etmiyorum sadece arada yutuyorum arada o da bikiyor cok mudehale ettiginde ozaman diorum buna bir son vermemiz lazim bizi anlamasi lazim. Bu sekilde bizde huzur birakmiyoru anlatmaya calisiyorum valla sasirdim ben de iyice canim.. insan halinden hic anlamiyor isine geldigi gibi anliyor sıkintisini zirtpirt arayip gelip bizden cikariyor
sonra gereksiz bir kiyaslamaya girisiyor... Belli ettigimuzde kusup aliniyor insanlari dolduruyor sonra da bisey olmamis hicbirsey yapmamis gibi gelip duruyor.. bebek dogduktan sonra bir sene calismiim diordum ama bu kez de hergun bana gelir bahane sunsam yine gelir iyi ya iste ben bakarim sen isini yaparsin der
iki ucu oyle bir degnek ki yani sorma canim
oyuzden konusmak sart gibi kendisi ile dogrudan yoksa gercekten huzursuz olcaz oyunlarla laftan anlamiyor cunku yani dusun esim ariyor hazirlanir kiz bugun gelme dior ozaman 3bucuk 4te gelirim diyor ama yine 4bucukta gelip beni evde kitliyor isimi de yapamiyorum.. ne dersen de ne bahane sunarsan sun bir cozumu var kafasinda kendi istedigini yaptirmak icin.. keske daha anlayisli olsa yani en azindan kocam evdeyken gelse de ben de rahat etsem ama o da yok