bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Teşekkürler arkadaşlar. Evet bana da genişleme için takip edilecek denildi göğüsaaltı nda ssağ tarafta falan çokaağrım vardıgece yatamad m sağ tarafa şikayetler bunlarıkan da idrar da bbişeycçıkmadı ama nedense antibiyotik verdi işte ggeçer iinşallah

Gecmis olsun canim.takip ettigim kadariyla sıkıntılı geciyor hamileligin galiba
Sağol canım. Sıkıntılıdan ziyade sıcaklar beni baya zorluyor canım. Geçen gün bi çarpıntım oldu birdaha tekrarlamadı çok şükür. Rabbim başka dert vermesin

Tatlım anneleri ve oğulları söz konusu olunca psikoterapistler bile çaresiz kalıyor. Sen bu kadar rahatsız olduğun halde, kayınvalideni kırmaktan, saygısızlık etmekten kaçınırken, eşinin onu üzeceğinden emin olduğu bir şeyi yapmasını beklemek hayal kırıklığı yaratır. Ama belki yumuşak bir dille annesine, davranışlarının aşırıya kaçarak ilgiden çıkıp, tacize döndüğünü söyleyebilir. Bunun öncelikle kendisini rahatsız ve mahcup ettiğini, senin de zor durumda kaldığını anlatabilir. Huzurunuzun kaçtığını, artık özel hayatları olan birer yetişkin olduğunuzu vurgulayabilir. Ve bazen sırf bu yüzden taşınsak mı acaba diye ciddi ciddi düşündüğünüzü ekleyebilir. Son cümleyi kurar mı bilmiyorum ama, kurarsa etkili olacaktır.
because of you

Ya ada beni gercekten cok yoruyo yapma dur yapma dur diyerek geciyo resmen butun gunum.artik cildirma raddesindeyim sicaklarda boguyo ada da boguyo cok bunaldim bide yarin asisi var daha da huysuzlasip kudurcak ben mahvoldum
Ufff annecigi ya. Ama onun enerjisini tuketmesi gerek evde tek basina ne yapsin saga sola saldirarak enerjisini tuketmeye calisiyor. Seni uzdugunu dusunmuyor ki ona gore guzel bir oyun o. O biseyler yapar sende yapma dur dersin sonra o guler. Cunku onun tek bildigi oyun o. Havalarda cok sicak biz bunaliyoruz o bizim iki katimiz bunaliyor yavrum ya. Annesi kizma ona yaziiik yavruma.

Bebeğinizin akciğerleri hızla büyüme devam ediyor. Hamileliğinizin son üç ayına girdiğiniz bu günlerde fazladan günlük 300 kaloriye daha ihtiyacınız vardır. Bebeğinizin tutuşu inanılmaz kuvvetli. Bu hafta hamileliğinizdeki üçüncü ve son trimester dönemine giriyorsunuz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm. (Baştan Topuğa)

Takvimimdeki bilgiler :))❤❤ yarin seker olcumu var gece 12 ye kadarmi su icecem bilgisi olan annisler yarin guzel sonuclar alirim insallah birde takvimdeki 960 grm olurmuki sanmiyorum da saglikli olsun kizlarim :))

Cumartesi de benim seker yuklemem var. Hic bilmiyorum ne kadar sure su icmemem yemek yememem gerek. Sen yarin beni etiketlesene kuzum. Bide kizcelerin 900 gram olmuslardir bence. Hadi hayirlisi bakalim. Opucuk opucuk yap onlara yarin. Ne tatli olcaklar dogunca yaaa.

Benim takvimde yarın 960 diyecek ama doktor 945e fazla dedi fit çocuk istiyorlar galiba ben saat 10dan sonra bişi yemedim ama sabaha kadar arada yaz su içtim ama azdı güzel haberle gel canım kızlarında sağlıkla büyüsünler kilolarını alsınlar annesi bizlere önemli bilgiler veriyor eminim onlara iyi bakar benim yükleme gayet kolay geçti seninde öyle olur inşallah sadece ilk yarım saat korku oldu hemşire kusarsan iptal olur dedi diye birde tadini beğendim ben yanında tost most verseler 10 numara

Ayy bemim de ptesi gunu napcaksam öfff yarin da tetanoz asimi sorcam yaptir derse yaptircam bakalim

massalah canim takviminde 820 grm senin pasa 940 grm iyi beslemisin minnosu annesi saglikla gelsin sekerde iyi cikmis massalah size :))

Canım geçmiş olsun klasik laf olacak ama erkek bebeklerde çok görülen durum halini aldı arkadaşımında oğlundan vardı ama sonradan düzeldi. Bu oğlanlar böbrek takıntılı galiba bizim bıdık da benim böbreği genişletiyor sağlıkla geçecek bu günler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…