bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
massalah canim bebisine takvim 960 senin bebisin 980 kirkbinkere massalah canim yarinda ben 10 da seker olculecek kizlar 800 olsalar sukur diyecegim benim takvimde 960 gosteriyor hayirlisi artik saglikli olsunlarda :)))

Tamam teyzesi opucuk yapicam insallah 900 grm olurlar ele avuca gelsin kuzucuklar biliyorsun 8 aylik 10 gunlukte kizlarim dogacak o gune kadar 2.500 yada 2750 olsunlar istiyorum ele avuca gelsinler yoksa korkarim incitirim diye saglikla gelsin minnoslar sendende guzel haberler bekliyoruz canimcim...

Son cumleyi kuramaz herhalde canim ama bilmiyorum hic gece uykumdan uyanip kafama takar oldum bu durumu cok rahatsiz oluyorum gercekten de cok guzel ozetlemissin canim deneyecegim kesinlikle cok tesekkur ederim insallah esim net bir sekilde konusabilir karisisina alipta ise yarar

Olsun bos ver 1 kilo desin isterse bazen usg olcumleri yanlis oluyor canim doktor bir ikiz annesine 1600 kiza 1900 ogluna demis olcumunu 1 hafta sonra erken dogum yapti kizi 1450 dogmus oysa bir hafta 9nce 1600 kilo demis doktoru oglu 2100 dogmus canim o nedenle kilolu olacak diye yememezlik yapma yanlis olcum olabilir tatlim sevindim sekerin olmamasina saglikla kalin tatlim

Çok saol canım aynen ölçümler çok değişiyor cihaza göre doktora göre sağlıklı cicik beslenmeye devam

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum inşallah herkes iyidir sayfalar çok birikmiş okuyamadım kusura bakmayın hasta olan varsa geçmiş olsun dileğim... Sizlere bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim Kızıma isim bulmakta zorlanıyoruz bir isme karar verdik gibi sizden de fikir istiyorum Esil Sare Nasıl sizce ??? yorum yaparsanız çok sevinirim isim konusu beni çok bunalttı..

Kuzu bayıldım ya sen benim gerçekten ruh ikizimsin :)) yine duramadın dimi su içtin sen iyi bişey yememişsin sen beni gör şimdi bi kaç gün sonra gece ne haltlar yiycem bakalım.. Yanında tost yemek istemene bayıldım

Risklimi ki miyomun alinmasi ?
Aslinda çoğu doktor alıyor doğumda ama bnmki yüzde 30 dedi. Cocugu alirken engel olursa alırım dedi.miyomun yerine göre de değişir canm riski herhlde.ama bnm miyomlari göremedi doktor 3 tane ydi bebekten dolayi göremedi sanırım açınca görecek işte bakalım almasinı istyrm cnku 4.kez sadece 2.çocuk icin kesilmek istyrm.bnm zaten bu ilk çocuk ama üçüncü kesi olacak.bunu bildiği halde almak istemiyor.kısmet bakalım inşallah ikimizin de alırlar riskli bi durum olursa diçek bsy yok tabi.sağlıkla alalım Yavrularımizi en önemlisi bu.ama miyom basit bsy degil sen iyice konuş doktorunla alabilirse alsin bi daha ameliyatla uğraşma.

Merhaba..bence Elif ismi çook güzel canım Sare de yanına yakışmış bende düşünüyordum Elif'i ama kuzenlerde çok var bu isim.düzeltiyorum ben elif diye gördüm esil de değişik bir isim manası ne acaba

yememek için ne kadar direndim anlatamam mutfağın önünden usulca gecip sadece iç geçirdim yasaklar bu kadar mı çekici gelir ben gece uyuyamam o yüzden mutfakta düzenli dolanırım ama dur dedim eminim sende başarabilirsin sabah kalkınca kendini çok aç hissedebilirsin ama o duyguya yenik düşme sakın
Ayrıca tostla güzel gideceğine eminim şahsen ben üstüne yedim tostu öyle de güzeldi

Cnm esil in anlamı şu:

Esil isminin anlamı: 1.Şerefli, şanlı, namlı, haysiyetli, itibarlı ve otoriter kişi. 2.Parlak, uzun ve dolgun yüz. 3.Doğru şey. 4.(C.: Asal-Esail-Usul) İkindi sonrasından akşama kadar olan vakit. 5.Kavi, muhkem, sağlam.

Anlamı çok beğendik ama seslenirken zorluk çekilir mi
Diye düşünüyoruz

Evet anlamı güzelmiş canım seslenirken sanmıyorum zorluk çekeceğinizi alışırsınız ama iki isimle genelde hitap edilmiyor biri kullanılıyor bende ayşe nisa düşünüyorum Ayşe'yi kullanırız daha çok..

Canim senin yaptrdigin seker yuklemesi ilk olan mi benim ilki yuksek ckti yarin ikinciyi yaptrcamda kac saatlik ac olmam gerekio dktrum hic bi bilgi vermedi benimde o an sormak aklma glmedi

Canim senin yaptrdigin seker yuklemesi ilk olan mi benim ilki yuksek ckti yarin ikinciyi yaptrcamda kac saatlik ac olmam gerekio dktrum hic bi bilgi vermedi benimde o an sormak aklma glmedi

İlk yüklememdi benimde bilgim yoktu saat 10 da bıraktım ben yemeği, su da sabaha kadar yudum yudum 1 bardak anca. İnşallah bu sefer düşük çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…