- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.561
Risklimi ki miyomun alinmasi ?Cnm miyomunu alacak doktor bulursan sezeryan ol.çünkü o miyom icin illa ki ilerde ameliyt olman gerekebilir.bn 2 kere ameliyat olduğum halde doktor almak istemiyor miyomu kndini tehlikeye atmak istemiyor bana bsy olursa diye.
Ayyyy aminnn canim insallahCanım yaaa çeken bilir derler ya sen daha iyi bilirsin başındaki kv yi . Allah kurtarsın canıminşallah bişeyler vesike olur da rahat bırakır sizi canım.
massalah canim bebisine takvim 960 senin bebisin 980 kirkbinkere massalah canim yarinda ben 10 da seker olculecek kizlar 800 olsalar sukur diyecegim benim takvimde 960 gosteriyor hayirlisi artik saglikli olsunlarda :)))Merhaba kızlar bugün sağ tarafımda 2 gündür süren şiddetli ağrı için gitmiştim acil. E .alttan bakmak istedi doktor kabul etmedim imza aldılar vs açılma varmı diye bakacsklarmis. Bide ultrason dan bakıldı bebeğim iyi çok şükür 980 gr olumsuz. Ama sağ böbrek genişleme varmış herhalde ağrı sebebi buymus antibiyotik magnezyum falan verdi aynı durumu yaşayan varmı bilgi verin lütfen geçiyo mu sonra sakinca lari neler?
Tamam teyzesi opucuk yapicam insallah 900 grm olurlar ele avuca gelsin kuzucuklar biliyorsun 8 aylik 10 gunlukte kizlarim dogacak o gune kadar 2.500 yada 2750 olsunlar istiyorum ele avuca gelsinler yoksa korkarim incitirim diye saglikla gelsin minnoslar sendende guzel haberler bekliyoruz canimcim...Cumartesi de benim seker yuklemem var. Hic bilmiyorum ne kadar sure su icmemem yemek yememem gerek. Sen yarin beni etiketlesene kuzum. Bide kizcelerin 900 gram olmuslardir bence. Hadi hayirlisi bakalim. Opucuk opucuk yap onlara yarin. Ne tatli olcaklar dogunca yaaa.
Son cumleyi kuramaz herhalde canim ama bilmiyorum hic gece uykumdan uyanip kafama takar oldum bu durumu cok rahatsiz oluyorum gercekten deTatlım anneleri ve oğulları söz konusu olunca psikoterapistler bile çaresiz kalıyor. Sen bu kadar rahatsız olduğun halde, kayınvalideni kırmaktan, saygısızlık etmekten kaçınırken, eşinin onu üzeceğinden emin olduğu bir şeyi yapmasını beklemek hayal kırıklığı yaratır. Ama belki yumuşak bir dille annesine, davranışlarının aşırıya kaçarak ilgiden çıkıp, tacize döndüğünü söyleyebilir. Bunun öncelikle kendisini rahatsız ve mahcup ettiğini, senin de zor durumda kaldığını anlatabilir. Huzurunuzun kaçtığını, artık özel hayatları olan birer yetişkin olduğunuzu vurgulayabilir. Ve bazen sırf bu yüzden taşınsak mı acaba diye ciddi ciddi düşündüğünüzü ekleyebilir. Son cümleyi kurar mı bilmiyorum ama, kurarsa etkili olacaktır.
because of you
Olsun bos ver 1 kilo desin isterse bazen usg olcumleri yanlis oluyor canim doktor bir ikiz annesine 1600 kiza 1900 ogluna demis olcumunu 1 hafta sonra erken dogum yapti kizi 1450 dogmus oysa bir hafta 9nce 1600 kilo demis doktoru oglu 2100 dogmus canim o nedenle kilolu olacak diye yememezlik yapma yanlis olcum olabilir tatlim sevindim sekerin olmamasina saglikla kalin tatlimBenim takvimde yarın 960 diyecek ama doktor 945e fazla dedi fit çocuk istiyorlar galibaben saat 10dan sonra bişi yemedim ama sabaha kadar arada yaz su içtim ama azdı güzel haberle gel canım kızlarında sağlıkla büyüsünler kilolarını alsınlar annesi bizlere önemli bilgiler veriyor eminim onlara iyi bakar benim yükleme gayet kolay geçti seninde öyle olur inşallah sadece ilk yarım saat korku oldu hemşire kusarsan iptal olur dedi diye birde tadini beğendim ben yanında tost most verseler 10 numara
Benım de ptz canımAyy bemim de ptesi gunu napcaksam öfff yarin da tetanoz asimi sorcam yaptir derse yaptircam bakalim
Bizim ayni gun canim adet tarihleriBenım de ptz canım
Olsun bos ver 1 kilo desin isterse bazen usg olcumleri yanlis oluyor canim doktor bir ikiz annesine 1600 kiza 1900 ogluna demis olcumunu 1 hafta sonra erken dogum yapti kizi 1450 dogmus oysa bir hafta 9nce 1600 kilo demis doktoru oglu 2100 dogmus canim o nedenle kilolu olacak diye yememezlik yapma yanlis olcum olabilir tatlim sevindim sekerin olmamasina saglikla kalin tatlim
Ne kadar ac kalman gerekio peki ben nette bi yerde aksam 9 dan snra bisry yenmeneli dioduben direk 100 luk yaptirdim canim halamla ananemde seker var diyince risk grubunda olabilirsin dedi doktor
Kuzu bayıldım ya sen benim gerçekten ruh ikizimsin :)) yine duramadın dimi su içtin sen iyi bişey yememişsin sen beni gör şimdi bi kaç gün sonra gece ne haltlar yiycem bakalım.. Yanında tost yemek istemene bayıldımBenim takvimde yarın 960 diyecek ama doktor 945e fazla dedi fit çocuk istiyorlar galibaben saat 10dan sonra bişi yemedim ama sabaha kadar arada yaz su içtim ama azdı güzel haberle gel canım kızlarında sağlıkla büyüsünler kilolarını alsınlar annesi bizlere önemli bilgiler veriyor eminim onlara iyi bakar benim yükleme gayet kolay geçti seninde öyle olur inşallah sadece ilk yarım saat korku oldu hemşire kusarsan iptal olur dedi diye birde tadini beğendim ben yanında tost most verseler 10 numara
Aslinda çoğu doktor alıyor doğumda ama bnmki yüzde 30 dedi. Cocugu alirken engel olursa alırım dedi.miyomun yerine göre de değişir canm riski herhlde.ama bnm miyomlari göremedi doktor 3 tane ydi bebekten dolayi göremedi sanırım açınca görecek işte bakalım almasinı istyrm cnku 4.kez sadece 2.çocuk icin kesilmek istyrm.bnm zaten bu ilk çocuk ama üçüncü kesi olacak.bunu bildiği halde almak istemiyor.kısmet bakalım inşallah ikimizin de alırlar riskli bi durum olursa diçek bsy yok tabi.sağlıkla alalım Yavrularımizi en önemlisi bu.ama miyom basit bsy degil sen iyice konuş doktorunla alabilirse alsin bi daha ameliyatla uğraşma.Risklimi ki miyomun alinmasi ?
Merhaba..bence Elif ismi çook güzel canım Sare de yanına yakışmış bende düşünüyordum Elif'i ama kuzenlerde çok var bu isim.düzeltiyorum ben elif diye gördüm esil de değişik bir isim manası ne acabaMerhaba kızlar uzun süredir giremiyorum inşallah herkes iyidir sayfalar çok birikmiş okuyamadım kusura bakmayın hasta olan varsa geçmiş olsun dileğim... Sizlere bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim Kızıma isim bulmakta zorlanıyoruz bir isme karar verdik gibi sizden de fikir istiyorum Esil Sare Nasıl sizce ??? yorum yaparsanız çok sevinirim isim konusu beni çok bunalttı..
Kuzu bayıldım ya sen benim gerçekten ruh ikizimsin :)) yine duramadın dimi su içtin sen iyi bişey yememişsin sen beni gör şimdi bi kaç gün sonra gece ne haltlar yiycem bakalım.. Yanında tost yemek istemene bayıldım
Merhaba..bence Elif ismi çook güzel canım Sare de yanına yakışmış bende düşünüyordum Elif'i ama kuzenlerde çok var bu isim.düzeltiyorum ben elif diye gördüm esil de değişik bir isim manası ne acaba
Evet anlamı güzelmiş canım seslenirken sanmıyorum zorluk çekeceğinizi alışırsınız ama iki isimle genelde hitap edilmiyor biri kullanılıyor bende ayşe nisa düşünüyorum Ayşe'yi kullanırız daha çok..Cnm esil in anlamı şu:
Esil isminin anlamı: 1.Şerefli, şanlı, namlı, haysiyetli, itibarlı ve otoriter kişi. 2.Parlak, uzun ve dolgun yüz. 3.Doğru şey. 4.(C.: Asal-Esail-Usul) İkindi sonrasından akşama kadar olan vakit. 5.Kavi, muhkem, sağlam.
Anlamı çok beğendik ama seslenirken zorluk çekilir mi
Diye düşünüyoruz
Canim senin yaptrdigin seker yuklemesi ilk olan mi benim ilki yuksek ckti yarin ikinciyi yaptrcamda kac saatlik ac olmam gerekio dktrum hic bi bilgi vermedi benimde o an sormak aklma glmediyememek için ne kadar direndim anlatamam mutfağın önünden usulca gecip sadece iç geçirdim yasaklar bu kadar mı çekici gelir ben gece uyuyamam o yüzden mutfakta düzenli dolanırım ama dur dedim eminim sende başarabilirsin sabah kalkınca kendini çok aç hissedebilirsin ama o duyguya yenik düşme sakın
Ayrıca tostla güzel gideceğine eminim şahsen ben üstüne yedim tostu öyle de güzeldi
Canim senin yaptrdigin seker yuklemesi ilk olan mi benim ilki yuksek ckti yarin ikinciyi yaptrcamda kac saatlik ac olmam gerekio dktrum hic bi bilgi vermedi benimde o an sormak aklma glmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?