bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben ılk bebegım oldugu ıcın 20. Haftadan hıssedıyorum su an 23 bıtecek cok keyıflı amma kotu tarafı bırazcık haraketsız kaldımı kafayı yıyorum bıseymı oldu dıye sana da oyle oluyormu?
Aynen az hareket ettigi gunler acabalarim oluyor ister istemez ama bi kere bile tepiklese iyi bebisim diyorum

İlk yüklememdi benimde bilgim yoktu saat 10 da bıraktım ben yemeği, su da sabaha kadar yudum yudum 1 bardak anca. İnşallah bu sefer düşük çıkar
Ben ne yapacam bilmiorum ya neae artik bisey yemeyim suyun da mi icilmemesi gerekio yarin 10 da randevum

Ne kadar ac kalman gerekio peki ben nette bi yerde aksam 9 dan snra bisry yenmeneli diodu

10 saatlik ac olmak gerekiyo diye okumustum bi yerde ama ben 12 ye kadar su ictim falan sabahda 9 da basladik kan vermeye o kadar kati kural yok bence ama 12den sonra bisey yeme icme bence

10 saatlik ac olmak gerekiyo diye okumustum bi yerde ama ben 12 ye kadar su ictim falan sabahda 9 da basladik kan vermeye o kadar kati kural yok bence ama 12den sonra bisey yeme icme bence
Yemem ama su konusunda soz veremeyecm bugun cookk susuyorum ya dudaklarim kuruo anlamadm ki nie bole oldum

Dogru diyorsun cnm gozukmediyse seninkiler geride kaliyor sanirim benim onde mesaneye dogruymus.. ya aklima takilan sey aslinda bunu aldirdikca rahim kesildikce miyom cogalip olusur mu yine.. bakalim doktorum ne diyecek.. cok da umursamadi miyomumu boyu kucuktu diye herhalde 2.5 cm ona cok gelmedi.. gerci suan buyumus olabilir bilmiyorum.cok uzerinde durmuyor nedense konusayim bakalim.bir canim kurtulabiliyorsak kurtulalim tabi

Ya su saat oldu halen 31 derece kis gelsin nolur artik usumeyi ozledimmmm
Biz adanada kavrulduk canim sokaga adim atilmiyor 24 saat buharli vantulator calisiyor karsimda banamisin demiyor sabahlar olmuyor her yanim agriyor ne saga ne sola donebiliyorum sirt ustu yatsam nefesim kesiliyor napicagimi sasirdim giremiyorum buralara uzak kaldim sizden

Evt ölçümler yanıltıyor. Oglumda 2900 civari dedi Dr doğumdan iki gün önce. 3830 doğdu 37. Haftada

Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk tecrübesi olan bana bir yardımcı olur mu. Akşam yürüyordm bir anda rahmime ağrı girdi kilitledi beni resmen anneme çıktım dinlendim şimdi evime geldim arabadan indim yokuş aşağı inerken yine aynısı oldu su an uzandim hiç ağrı yok ama ayaga kalkınca yine ağrı oluyor. Bir de sanki suyum sızıyor tam anlamıyorum yarın doktora gitmeyi dusunuyorum ama bu ne olabilir sizce ?

Oyyyy az kaldi bugun esime dedim topikteki ikiz kizlarin dogumu yaklasti beni heyecan sardi dedim. Agladim da biraz. gun yaklastikca insan daha bi duygusala bagliyor. Allah im ikizlerine saglicakla kavusmani nasip etsin cancazim. Bol ceviz kasar ve sut urunleri tuket cokta gezinme kuzum yat surekli. Benim hanimkizda insallah 900 gr olmustur.

Canm bazılarının hamilelikte oluşup snra yok oluyorms doktor o yzden onemsemems olabilir.bnm hamile kaldigimda 4 cm di en buyugu.en son 6 cm olmstu detaylı ultrosonda.bnm kiler de doğum snrasinda doğum öncesi boyuta inebilirmis ama pek sanmiuorm. Ameliyt olmakla alakası yok cnm bi daha çıkmasının. Kımisinde tekrarlamiyor ama bnde hc btmiyor.alıstim artık 3 miyomla bebegimi bile dogurcam Allah kısmet ederse.ama sen üstüne düs bakalım alabilirse alsin cnm.

Canim biselerin yolunda gitmedigini dusunuyorsan yarin doktora git bencede icin rahatlar bebisini gorunce. Hayirli saglikli haberlerini alirsin ins canim bozma moralini

Canim senin cumartesiydi dimi randevun ay cok az kalmis ne guzel. Hanimkizini gor saglikli hayirli haberlerini al ins bizi de bilgilendir. Daha benim oglusumu gormeme 2 hafta var zaman gecmiyor puff

Canim biselerin yolunda gitmedigini dusunuyorsan yarin doktora git bencede icin rahatlar bebisini gorunce. Hayirli saglikli haberlerini alirsin ins canim bozma moralini
Bilmiyorum ya gerçekten kafam karışık. Ama uzaninca geçiyor o içimi rahatlatiyor

Böyle devam ederse zaten gidicem doktora uzaninca hiçbirşey yok ama ayaga kalkınca ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…