bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Vajinal batma tarzında mı canım. Benim de ayaktayken. Oluyor yatınca sorun yok dinlen sabah kadar ama yarın doktora görün
Batma olmuyor hayatım göbek deliğinden 4 parmak aşağıda yuruyunce kas ağrısı gibi bisey oluyor dinleniyorum su an

Kislar yatiyoruz biz yarin sabah erken kalkip adayi aşı ya goturucem babamla iyiki dedesi varda o tutuyo ebe hemsire yapiyo ben topukluyorum.dayanamiorum sukur son asimiz bida ki 7. Yasinda

İyi geceler canım. Ada ya acısız sızısız geçsin aşısı

Anladım canım bi bilgim yok belki de gazdır dicem neyse sen dinlenmene devam et sabah da doktoruna git en iyi o bilir. Geçmiş olsun canım
Sağol canım sabah gidicem zaten içim hiç rahat değil bebis oynuyor su an hissediyorm ama erken doğumdan çok korkuyorum çok küçük çünkü :/

Canim senin cumartesiydi dimi randevun ay cok az kalmis ne guzel. Hanimkizini gor saglikli hayirli haberlerini al ins bizi de bilgilendir. Daha benim oglusumu gormeme 2 hafta var zaman gecmiyor puff
Ahhh esim demisti eve alalim utrasyon cihazi diye de ben dinlemedim hamileligin basinda. Haber veririm tabi canim arkadasim benim.

Sağol canım sabah gidicem zaten içim hiç rahat değil bebis oynuyor su an hissediyorm ama erken doğumdan çok korkuyorum çok küçük çünkü :/

Dile getirmek istemesekte hepimiz de var o korku canım. Ben geçen ay içinde 3 kere acile gittim vajinal baskı, bel ağrısı falan. Normal de dense korkuyoruz biz gidelim de normalse normaldir diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimiz görürüz 40. Haftayı

Geçmiş olsun canım . Allahım bize bağışlasn bebeklerimizi uzun ve sağlıklı omur versin... Bende yarın kesin gidicem randevumu aldım

Gecen hafta ben de ayni sekildeydim canim doktor kontrolde bebek ters pozisyonda oldugu icin baski yapiyor normal agri dedi ama.icin rahat etmezse kontrole git istersen

Merhabalar taze anne adayları :) uzun suredur yazamiyodum o kadar sayfa birikmis ki okuyamadim umarım problem yasayan yoktur aramızda. . Belki konusulmustur ama bebek arabasi olarak ne dusunuyorsunuz? Bi de beşik olarak park yatak mi yoksa nirmal ahşap bi midel mi daha kullanışlı? Cevaplarsaniz sevinirim:)

Merhaba.Besik olarak kizimda park yatak almistim memnun kaldim.simdi oglumda da kullanacagim insallah.seyahatlerde yatili misafirlikte vs. Cok kullanisli oldu bizim icin.toplanınca kucuk valiz gibi oluyor.

Ben odasını da aldım mobilya seklınde.bır de chıcco nun next to me modelini slacagım canım yatak yanı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…