bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
B BlackandBlack dr bu nst yi gordugu halde nasil mudahele etmezler.bu sorumsuz doktorlar ahirette nasil hesap vercekler.biz okumadigimiz halde az bucuk nst den anliyoruz dr haliyle bilir.insallah kimsenin basina gelmez boyle bir olay.

Aynen canım. Ben Dr.a dedim hatta hiç hareket etmedi bu defa, bu NST normal mi diye. Evet normal, önemli olan kalp atışları, o da olması gerektiği seviyede dedi... Bilmiyorsun ve işin ehli değilsin, o sebeple işin ehli olduğunu düşündüğün kişiye güveniyorsun (ki kadının yaşı 40larında falandı, yeni mezun v.s. değil. Bir de özel hastane olacak... ) Bebeğimizle daha iyi ilgilenilsin diye özel hastanelere gidiyoruz ama bak, Dr. iyi olmayınca olmuyor... Rabbim hiç birimize yaşatmasın bu acıyı...

"oğlum tam 10 gün dayanmış, direnmiş ama sonunda dayanamamış" bu cümlen var ya arkadaşım mahvetti beni.. allah kimseyi sınamasın böyle bişeyle gerçekten.. bu yavrun da acını hafifletsin inşallah..

Amin canım, inşallah... Rabbim hiç bir anneyi sınamasın böyle bir acıyla. Ben buradaki arkadaşlarımın bunu yaşamaması için elimden geleni yapacağım. Bebeğimi kaybettikten sonra öğrendiğim ne varsa sizinle paylaşacağım... Özellikle idrar tahlili çok önemli. 15 günde bir idrar tahlili yaptırın protein kaçağı var mı yok mu görmek için...

ya o çatı muayenesi denilen zımbırtı nasıl bişey ki allahım ben daha ondan korkuyorum doğumu kim yapıcak

ya ben onu şöyle düşünüyorum. tabi hamilelikte daha hassasız ama normal zamanda nasıl smear vs kontrol için gidiyorsak o zaman da parmak ile bakıyor sanırsam. kasarsak her zaman acır diye düşünüyorum. beni o an çok germiyor, ben en çok sancıyı merak ediyorum :) tek korkumuz çatı olsa keşke :) bende kesinlikle normalden yanayım rabbim inş isteyen herkese nasip eder. bir de dilerim normal olur da doğuğumuma kendi dr gelir bir de zamansız olur başkası gelir falan bunu da hiç istemiyorum

Canim agda cok rahatlik valla ben yillardir gidiyorum hele hamilelikte baska turlu basedilmez valla

Ben de agdadan sımdı geldım tesadufe bak doktor zamanı gelmış demekkı acımıyor canım kendın yapsan daha ezıyetlı ve uzun suruyor agdacılar alışık cırt cırt tamamdır

Ay deneyeceğim valla. Hepiniz tavsiye ettiğinize göre büyük rahatlık sanırım :)

merve5541 merhaba canım günaydın :)

biz oda takımı yapmak yerine minnakın odasını önceden boş bıraktık, black out perdesi ile birlikte. park yatak olarak
Chicco Lullaby Playard silver renk düşünüyoruz. ikeadan malm şifonyer, english homedan halısı, chiccodan dönencesi. şimdilik bunları düşündük. takım olayına büyüdüğünde artık park yatağa sığamadığın da geçmeyi düşünüyoruz. bebek arabası olarakta Chicco Liteway Plus Travel Puset siyah modelini almayı düşünüyoruz. şimdilik hepsi bu. sen nasıl düşünüyorsun?

Günaydın güzel anneler. Nasılsınız bugün? Ben gece hiç uyuyamadım sıcaktan İşe geldim ama hala beynim uyuyor sanırsam...

günaydınnn canım ^.^

al benden de o kadar çıldırıyorum. uyudum ama her yerim ağrıyor sağım ağrı solum ayrı. akşam yürüyüş yaptık eve geldim belim daha çok ağrıyor. yatsam olmuyor, yatmasam olmaz

Yürüyüş süresini çok uzun tutma canım. Ben yarım saat yürüyorum, sonra oturup dinleniyorum 15 dk, sonra tekrar bir yarım saat daha. Öyle olunca sen de yıpranmıyorsun hem :)

Gunaydin canimmm saglik ocagina gidiyoruuz adaya asi yaptirmaya erkenden kalabaliklasmadan cagirdi hemsire

Oyyy kuzucuğun canı çok yanmaz da ağlamaz inşallah... Hiç dayanamıyorum çocukların ağlamasına...

al benden de o kadar gece uyandım heryanım su gibi ter klimayı açtım öle yattım yatamıyorum klimasız fenalık geçirecektim gece

Yatak odasında klima yok bizde, ev de kalabalık zaten dolanamıyorum da kimseyi uyandırmayayım diye... Kendi kendime için için yandım valla gece Sonra bir şekilde sızmışım...

Kızlar bu çatı muayenesi çokta korkutavak birşey değil. Doktor muayene ederken 2 parmağıyla bakiyor ve bi sızı oluyor ki çook normal rahim ağzına kadar uzanıyor. Benim doğuma 2 hafta varken hafif sancıyla gittiğimde muayene etti doktor açıklık var mı diye yoktu açılmam. Çatımın dar olduğunu da doktorum sağolsun doğumdan sonra söylemişti

Yok canim ben gebe kalmadan 1 sene once vardi 1 cmdi 6 ay sonra 1.5 cm olmustu en son hamile kaldigimda 2 cmdi yarim yarim artiyor doktorumda dogumdan sonra kuculur demisti ama bunye uretiyor demekki tiroid bezlerimde de 5 6 adet nodul var boyle uretip duruyor bunyem Daha kotuleri olmasin da bunlar zaten cogu kisi de gozlenen seyler
olmasa daha iyi olurdu tabi..
Halamda da vardi o ameliyatla aldirmisti ama dr.u 10cm olmasini beklemisti almak icin onun da 4 5taneydi galiba başka zarlara da dayanmis durumdayydi miyomlari riskli bir ameliyat olmustu 50 yasinda.. valla tekrar cikmazsa bir seferde kurtulmak lazim tabi

Ben artik biran once 30 lu haftalara gelmek istiyorum.bu sefer daha cok sardi beni erken dogum korkusu bir kac gundur cok strese girdim.ben moral olarak iyiyydim sonucta aliskinim ama bana noldu bilmiyorum.onceden boyle degilim vakiy yaklastikca stres oldum.ruyalarima giriyor her gece.erken dogurcksam dogurayimda ama kuvoze gerek kalmadan kucagima alayim insallah.celeston atilmadan bana rahat yok galiba.haftaya dr ye gidersem celeston ne zamn atilcam diye.cok cok endiseliyim su aralar.
Hakkimizda hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…