bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kisiden kisiye degisir korkma canim.siddetli sanci cekerken birde ebenin elini sokmasi hic hos birsey degil.
Mecbur bakcaklarki acilma yoksa sezeryana almak icin ayni bende oldugu gibi.

ne yapalım dayanacağız. ebenin diye boşa demiyorlar. ebeleri zaten hiç hoş anmazlar :):) boşuna değilmiş onca söz. tövbe tövbeee :)

Bu kadar çok düşünüp kendini de bebeğini de strese sokma canım inşallah Zaman'ında hayırlısıyla gelir yavrun..

Aman maaşallah canım, hareketli olsun. Ben tepikleri yedikçe mutlu oluyorum Onlar tepiklesinler annelerini bol bol

aynen ya. demin toplantıdaydım, başladı oynamaya. elim sürekli karnımda masa altında. öyle güzel ki, sadece onu düşünüyorsun.

aynen canım bende yarım saat anca yavaş tempo ile. benim bel ağrım iş yerinde oturmaktan oluyor bence. sonra evde üstüne geliyorum yemek yapıyorum o ara işte belim başlıyor soldan soldan.

Kuzu
Erken dogum korkusu bende de var ne yalan soyleyim ama bence bu topicten kimsenin cocugu kuveze girmiycek sanki oyle hissediorummm

Ben odanin siparisini verdim acildiginda 90×190yatak olacak sekilde altta misafir yatagi olan besikli komidinli beyaz bir oda takimi aldik. 2 aya teslim ederiz dediler bakalim nasil gelecek hazir olsun simdiden dedik sonra okul masraflari vs. Olacak zorlanmayalim diye.. park yatak da istiyoruz hazir da bulunsun bi sene idare etsin diye gerci ama biraz fazla acildik sanki :) onu da kampanya kollayacagiz bakalim

aynen ya. demin toplantıdaydım, başladı oynamaya. elim sürekli karnımda masa altında. öyle güzel ki, sadece onu düşünüyorsun.

Benim de oturduğum yerde bir elim sürekli karnımda. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın. Sağlıkla kucaklarımıza alıp mıncıralım artık şunları yaaa...

aynen canım bende yarım saat anca yavaş tempo ile. benim bel ağrım iş yerinde oturmaktan oluyor bence. sonra evde üstüne geliyorum yemek yapıyorum o ara işte belim başlıyor soldan soldan.

Canım iş yerinde de sürekli oturmamaya çalış. Mesela bizim katta da bayan wc var ben hep yürüyüş olsun diye bir üst kata çıkıyorum. Kahvemi söylüyorum abla hazırlıyor, ben kendim gidip alıyorum. Hep işlerimi dolambaçlı şekilde yapıyorum yürüyeyim diye. Bazen inanılmaz yoğun oluyorum, lovaboya gidecek zamanım bile olmuyor işte o günlerde dediğin gibi belim çok ağrıyor...

Günaydın canım. Uykusuzlukla baş etmeye çalışsam da oğlum ve iyiyiz bugün çok şükür :) Siz nasılsınız bakalım???
ohh oh hep iyi olun canım inşallah biz de çok iyiyiz kıpır kıpırız bu performansı ultrasonda da bekliyoruz :)) ay sınav öncesi çocuğunu sıkıştıran anneler gibi oldum şimdiden :)))

aaaa sahi bu arada çok heyecanlıyım mutluyum inşallah minik balığımı görücem bugün gerçi taaa 5te randevu ama olsun beklicez

Sevsinler o minik balığı. Bizimkine daha bir hafta var ve ben ufaklığı inanılmaz özledim... Bir an önce geçse de günler kavuşsak miniklerimize...

kesinlikle katılıyorum çok uzun süre oturmak iyi diil ben geçen haftalarda ablamda bi gün fazla oturmuşum bebişe netten alışveriş yaparken yavrum oynamadı uzun bi süre ne zaman yürüdüm uzandım falan başladı dönmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…