- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.661
Aman maşşalah maaşşallahohh oh hep iyi olun canım inşallahbiz de çok iyiyiz kıpır kıpırız bu performansı ultrasonda da bekliyoruz :)) ay sınav öncesi çocuğunu sıkıştıran anneler gibi oldum şimdiden :)))
yaa biz doğmadan bu haldeyiz doğunca hiç kucağımdan indirmez de çocuğu kendime bağımlı yapar mıyım acaba ??Sevsinler o minik balığı. Bizimkine daha bir hafta var ve ben ufaklığı inanılmaz özledim...Bir an önce geçse de günler kavuşsak miniklerimize...
diimiiiii mangalcı şey nolucak babası kılıklı hayır biz de kalamar havyarla beslenmiyoruz daimi ama insan bi çikolataya da tepki verirdi yani nankör balıkAman maşşalah maaşşallahSen ultrasona girmeden yarım saat önce götür kebapları annesi bak nasıl zıp zıp zıplıyor balığın. Sen çocuğa sevdiği şeyi verme, daya çikolatayı şekeri, sonra balık neden zıplamıyor Zıplamaz tabe, ben olsam ben de zıplamam
İlk 3 ay bebek ne istiyorsa onu yapın diyor uzmanlar. Çünkü bebişlerin dünyaya alışma süreciymiş. Kesinlikle kural koymayın 3 ay boyunca diyorlar. Ama 3 aydan sonra kurallar koymaya başlamalıymışız, uyku düzenleri, yeme düzenleri otursun diye...yaa biz doğmadan bu haldeyiz doğunca hiç kucağımdan indirmez de çocuğu kendime bağımlı yapar mıyım acaba ??
yaaaa yani 3 ay kucağımızdan indirmesek de bişey olmaz o haldeİlk 3 ay bebek ne istiyorsa onu yapın diyor uzmanlar. Çünkü bebişlerin dünyaya alışma süreciymiş. Kesinlikle kural koymayın 3 ay boyunca diyorlar. Ama 3 aydan sonra kurallar koymaya başlamalıymışız, uyku düzenleri, yeme düzenleri otursun diye...
diimiiiii mangalcı şey nolucak babası kılıklı hayır biz de kalamar havyarla beslenmiyoruz daimi ama insan bi çikolataya da tepki verirdi yani nankör balıkbi de ramazan günü yemiştim herkesin içinde böyle ağzıma tepe tepe
ne yapalım dayanacağız. ebenin diye boşa demiyorlar. ebeleri zaten hiç hoş anmazlar :):) boşuna değilmiş onca söz. tövbe tövbeee :)
yaaaa yani 3 ay kucağımızdan indirmesek de bişey olmaz o haldeyandı benim bıdığım mıncık mıncık edicem onu
ya sorma canım ben ki insanlara kolayı bıraktırmış bi insanım hamileliğimin başından beri yanımda ne zaman içilse istemem yan cebime koy hesabına doldur hadi bi bardak da bana diyorum.. tutamıyorum kendimi resmen canım istiyo o zıkkkımın bi gr faydası da yok ki :/Amaaan boş ver, çikolata sevmesin de et sevsin daha iyi. Hem et daha faydalı. Yaaa ama ben acayip kola aş eriyorum ve biliyorum ki çok zararlı. Kendimi tutuyorum, bir gün içiyorum bir bardak sadece, bir gün içmiyorum. Bıraksalar 2,5lt kolayı tek başıma gömeceğim valla. Bizim ki de tam abur cuburcu olacak. Cips, kola ve dondurmacı. İnsan biraz sağlıklı şeyler ister demi...
Hamileliğimde neyi severek yediysem kızı onu yiyor yemediğim şeyleri ağzına sürmüyor örneğin peynir tavuk hiç yememiştim kızımda sevmiyor ve daha birçok örneği var..abur cuburu çok seviyor benim gibi..Amaaan boş ver, çikolata sevmesin de et sevsin daha iyi. Hem et daha faydalı. Yaaa ama ben acayip kola aş eriyorum ve biliyorum ki çok zararlı. Kendimi tutuyorum, bir gün içiyorum bir bardak sadece, bir gün içmiyorum. Bıraksalar 2,5lt kolayı tek başıma gömeceğim valla. Bizim ki de tam abur cuburcu olacak. Cips, kola ve dondurmacı. İnsan biraz sağlıklı şeyler ister demi...
sahi bu çocukların babalarıyla derdi ne allasen bizimki de babasına sıfır tepki şimdiden posta mı koyuyo napıyo :)) yazık eşim de saf saf demiyo mu ahaaa vurdu falan..bakıyorum böyle aşağılayarak ne vurması ya o bağırsak gurultum benim diyorum hepten bozuluyo ohhh iyioluyo:)) bizim ilişkimiz gibi olabilir mi hiçBen doğsun kokladıktan sonra yapacağım ilk şey poposuna bir tane şaplak atmak. Bazen hareket etmiyor, uyuyor sanırım çok endişelendiriyor beni. Sonra göbeğimde bir deprem etkisi yaratıyorum ne var dercesine bir tepik atıp devam ediyor uyumayaBabası da ne zaman elini karnıma koysa tepikleri kesiyor velet. Çoktan hak etti şaplağı
ne diyosuuuuuuuunnn süper haberHamileliğimde neyi severek yediysem kızı onu yiyor yemediğim şeyleri ağzına sürmüyor örneğin peynir tavuk hiç yememiştim kızımda sevmiyor ve daha birçok örneği var..abur cuburu çok seviyor benim gibi..
odasında sağlıkla büyüsün inşallah annesi :)Ben odanin siparisini verdim acildiginda 90×190yatak olacak sekilde altta misafir yatagi olan besikli komidinli beyaz bir oda takimi aldik. 2 aya teslim ederiz dediler bakalim nasil gelecekhazir olsun simdiden dedik sonra okul masraflari vs. Olacak zorlanmayalim diye.. park yatak da istiyoruz hazir da bulunsun bi sene idare etsin diye gerci ama biraz fazla acildik sanki :) onu da kampanya kollayacagiz bakalim
sahi bu çocukların babalarıyla derdi ne allasen bizimki de babasına sıfır tepki şimdiden posta mı koyuyo napıyo :)) yazık eşim de saf saf demiyo mu ahaaa vurdu falan..bakıyorum böyle aşağılayarak ne vurması ya o bağırsak gurultum benim diyorum hepten bozuluyo ohhh iyioluyo:)) bizim ilişkimiz gibi olabilir mi hiç
Günaydın kızlar @Ada ve deniz canım geçmiş olsun atlattınız ohh aşıyı darısı karnımızdaki bebeklerimize inş.
ayy ctesi benimde şeker yüklemem var geçen benim bebek iri çıkınca dr yaptır mutlaka dedi inş şeker yoktur ben nasıl dayanırım dondurma yemeden tatlı yemeden hep onları istiyor cnm benim ayy kebapta fena olmaz tabikibecause of you şimdi adanada olsaydık burda ben güzel yer bulamadım hiç biri uymaz adanadakilere :))
hahaaaa kendilerini kandırıyolar işte kuzucum napsınşlar onlara yalan dünyada vasfiye teyzenin yazzsssııkkkk ından gönderiyorum :))):) ayy çok güldüm Allahta seni güldürsün canım benimde bebeğim de babasına gıcık gidiyor çok nadir kendini hissettiriyor ona babsından çekiniyormuşta ondan böyleymiş yorumu :))
Valla bizde öyle oldu canım be diyorum keşke yemek konusunda eşime çekse hiçbirşey seçmez çünkü ..aslında bende seçmem ama bazı sağlıklı şeyler var ki ağzıma süremiyorumne diyosuuuuuuuunnn süper habereşim şimdiden planlar yapıyodu oğluma sevdiricem mumbar şırdan sana nispet yapıcaz yok kahvaltıda yürek dalak böbrek karışık gömücez falan yalan oldu desene
kesinlikle canım adananın üzerine kebap tanımıyorum bak ben antepteyim buranın da çok harika yemekleri var ama kebap olayı adananınGünaydın kızlar @Ada ve deniz canım geçmiş olsun atlattınız ohh aşıyı darısı karnımızdaki bebeklerimize inş.
ayy ctesi benimde şeker yüklemem var geçen benim bebek iri çıkınca dr yaptır mutlaka dedi inş şeker yoktur ben nasıl dayanırım dondurma yemeden tatlı yemeden hep onları istiyor cnm benim ayy kebapta fena olmaz tabikibecause of you şimdi adanada olsaydık burda ben güzel yer bulamadım hiç biri uymaz adanadakilere :))
Canimmm cok sagol hepimizinki insallahodasında sağlıkla büyüsün inşallah annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?