bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

:)) ayy canım ben zaten kolacıydım arada yine kaçamak yaptım ne yapim çok canım istedi cipste yedim dondurma çok canım istedi onuda yedim amannn hamileyim ben :))

Valla bizde öyle oldu canım be diyorum keşke yemek konusunda eşime çekse hiçbirşey seçmez çünkü ..aslında bende seçmem ama bazı sağlıklı şeyler var ki ağzıma süremiyorum
yok ben ne bulsam yiyorum kuzu hatta yaşamak için yemiyorum öyle yemek için yaşıyorum ama işte sakatatların çoğu yok bende de ciğer falan faydalı mesela keşke yesem ama ilginç bi şekilde kokoreç güvendiğim bi yerse hiç affetmiyorum :))

hahaaaa kendilerini kandırıyolar işte kuzucum napsınşlar onlara yalan dünyada vasfiye teyzenin yazzsssııkkkk ından gönderiyorum :)))

:))) bende içimden he he diyorumda yüzüne tabi canım öyledir diyorum onunda hain planları var alıp alıp gidecekmiş oğlunu bensiz gezeceklermiş :)

kesinlikle canım adananın üzerine kebap tanımıyorum bak ben antepteyim buranın da çok harika yemekleri var ama kebap olayı adananın

Ayy antepmi :)) oranında mutfağı harikadır geçen hatta burda antep mutfağı aradık buldum bi yer ama yok orası gibi değil ahh ahh bu ankaranın hiç bi özelliği yok yaaa

:))) bende içimden he he diyorumda yüzüne tabi canım öyledir diyorum onunda hain planları var alıp alıp gidecekmiş oğlunu bensiz gezeceklermiş :)
yok bizim gariban gerçeklerin farkında canım içten içe :) hayal kuruyo kuruyo sonra yüzü düşüyo aniden bu oğlan senin totondan ayrılmaz ki oğlanlar öyle olur çünkü diyo boşuna hayal kuruyoruz diyo ben de içimden ha şunu bileydin hacı osman diyorum :))))

Valla bizde öyle oldu canım be diyorum keşke yemek konusunda eşime çekse hiçbirşey seçmez çünkü ..aslında bende seçmem ama bazı sağlıklı şeyler var ki ağzıma süremiyorum
Ben hayatim boyunca bamyayi hic sevmedim midemi kaldirirdi pirasa da ayni sekilde yapis yapis geldiginden cok tiksinirim normalde agzima surmezdim ama bebis icin midem kalka kalka tencereyle yiyorum resmen ona yarasin diye

Ayy antepmi :)) oranında mutfağı harikadır geçen hatta burda antep mutfağı aradık buldum bi yer ama yok orası gibi değil ahh ahh bu ankaranın hiç bi özelliği yok yaaa
bak aklıma ne geldi ben ankarada öğrenciyken özgaziantepliler vardı kızılayda falan ben de antep mutfağını o sanıyodum meğer çok farklıymış

:))) geçen bizim kocanın kuzenine gittik onlarında bebeği vardı ben bebeğin baabsına hayran kaldım bir doğurmamış resmen bebek hayrandı babsına bziimkide bende öyle olacam diyor inşi dedin olursun :)

:))) geçen bizim kocanın kuzenine gittik onlarında bebeği vardı ben bebeğin baabsına hayran kaldım bir doğurmamış resmen bebek hayrandı babsına bziimkide bende öyle olacam diyor inşi dedin olursun :)
valla canım benim eşim doğurmaya da müsait benim göbek 6 aylık onunki 16 aylık çocuk olsa içinde semirir resmen :)) bu arada antebe yolunuz düşerse gelin valla eşimin de hemşehrisisin ya ooooo adanalı olsun taştan olsun acaip adanalıdır kendisi

:)) canım çok teşekkür ederim bizde Ankaraya bekleriz tabi benim hayalim ilerde adanaya tayinimi aldırmakta üniversitede tayin çokkk zor yapamadım 2 sene uğraştım ama sonra yine deneyecem umudumu hiç yitirmedim :))
bende eşimde adanalıyız biz ayy benim eşimde tam tersi çok zayıff ben yanında badigart gibiyim şuan :)

:)) ayy canım ben zaten kolacıydım arada yine kaçamak yaptım ne yapim çok canım istedi cipste yedim dondurma çok canım istedi onuda yedim amannn hamileyim ben :))

hahaha afiyet olsunn cnm napalım yicez artık az biraz. cips için eşim yeme falan dedi bakkk dedimm çocuğun suratında üçgen doritos şekli olursa şaşma hemen gitti aldı küçük paketlerden :) :)

inşallah kuzum hangi ünidesin sen?? ordayken hiç ısınamamıştım ama çok özlüyorum ankarayı şimdi :/ bu arada bir an önce eşine kilo aldırmaya bak.. bak ben benimkinin göbeğinin arkasına saklanabiliyorum hala kıstasımız bu olmalı :)))

hahaha afiyet olsunn cnm napalım yicez artık az biraz. cips için eşim yeme falan dedi bakkk dedimm çocuğun suratında üçgen doritos şekli olursa şaşma hemen gitti aldı küçük paketlerden :) :)

hahhaahaa yani alacaklar tabi kolaymı aşeriyoruz bizimkide cips yeme vs deyip duruyor ama kendi yiyor bunu ban söylerken :)

bende 1.kata çok inip çıkıyorum. koridorda gidip geliyorum. fabrikada olduğu için bizde tur imkanım var ama sıcak olduğu için yürümeyi gözüm kesmiyor ancak arada senin yaptığın gibi in çık yapıyorum, wc den zaten çıkmıyorum :) işimiz zor çalışan hamileler olarak.

Ben odtüde çalışıyorum canım bende alışamadım aynen ısınamadım bu şehre birde herkes adanada biz burda tek kaldık.
Canım eşim benden çok yiyor töbeee bir kilo zor aldırdım evlendiğinden beri bünyesi almıyor sinir oluyorum yaa ben o kadar yesem varil kadar olurum :))

ayy benim eşim 68 kilo doktora muayeneye gittiğimizde hemsire kilomu ölçerken kulağına kilomu bağırma kısık söyle diyorum bağırıyoo odada çınlatıyoo mübarek uyuz oluyorum eşimden kilolu olduğuma :)

güle güle kullansın minnak inş. haklısın tabi masraf her yaşta olacak, ben biraz da tecrübelerden yola çıkarak oda yapmak istemedim. karyolayı çok öneren olmayınca park yatak benim için estetik durmasa da kullanış açısından cazip geldi. bakalım inş pişman olmayız.

oooooo işte bu çok kötü böyleleri çok sinir bozucu canım tenhada kıstırlmayı hakediyolar yatmadan önce yesin mantı baklava falan olmaz öyle zayıf zayıf fit fit etrafımızda :)) bu topicte bi arkadaş vardı başlarda hacettepedeydi bi an dedim acaba o sen miydin ama başkasıymış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…