- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.681
Yani hamilelikte sizler ne aş erdiniz bilmiyorum ama ben tehlikeli ne varsa istedim3 yıldır kola içmiyorum kola canım istiyo, cips hiç yemem baharatlı doritossss diye ağladım birde kokoreç bu oğluş bana naptı bilemedim :)
yok ben ne bulsam yiyorum kuzu hatta yaşamak için yemiyorum öyle yemek için yaşıyorum ama işte sakatatların çoğu yok bende deValla bizde öyle oldu canım be diyorum keşke yemek konusunda eşime çekse hiçbirşey seçmez çünkü ..aslında bende seçmem ama bazı sağlıklı şeyler var ki ağzıma süremiyorum
hahaaaa kendilerini kandırıyolar işte kuzucum napsınşlar onlara yalan dünyada vasfiye teyzenin yazzsssııkkkk ından gönderiyorum :)))
kesinlikle canım adananın üzerine kebap tanımıyorum bak ben antepteyim buranın da çok harika yemekleri var ama kebap olayı adananın
yok bizim gariban gerçeklerin farkında canım içten içe :) hayal kuruyo kuruyo sonra yüzü düşüyo aniden bu oğlan senin totondan ayrılmaz ki oğlanlar öyle olur çünkü diyo boşuna hayal kuruyoruz diyo ben de içimden ha şunu bileydin hacı osman diyorum :)))):))) bende içimden he he diyorumda yüzüne tabi canım öyledir diyorum onunda hain planları var alıp alıp gidecekmiş oğlunu bensiz gezeceklermiş :)
Ben hayatim boyunca bamyayi hic sevmedim midemi kaldirirdi pirasa da ayni sekilde yapis yapis geldiginden cok tiksinirim normalde agzima surmezdim ama bebis icin midem kalka kalka tencereyle yiyorum resmen ona yarasin diyeValla bizde öyle oldu canım be diyorum keşke yemek konusunda eşime çekse hiçbirşey seçmez çünkü ..aslında bende seçmem ama bazı sağlıklı şeyler var ki ağzıma süremiyorum
bak aklıma ne geldi ben ankarada öğrenciyken özgaziantepliler vardı kızılayda falan ben de antep mutfağını o sanıyodum meğer çok farklıymışAyy antepmi :)) oranında mutfağı harikadır geçen hatta burda antep mutfağı aradık buldum bi yer ama yok orası gibi değil ahh ahh bu ankaranın hiç bi özelliği yok yaaa
yok bizim gariban gerçeklerin farkında canım içten içe :) hayal kuruyo kuruyo sonra yüzü düşüyo aniden bu oğlan senin totondan ayrılmaz ki oğlanlar öyle olur çünkü diyo boşuna hayal kuruyoruz diyo ben de içimden ha şunu bileydin hacı osman diyorum :))))
bak aklıma ne geldi ben ankarada öğrenciyken özgaziantepliler vardı kızılayda falan ben de antep mutfağını o sanıyodum meğer çok farklıymış
valla canım benim eşim doğurmaya da müsait benim göbek 6 aylık onunki 16 aylık çocuk olsa içinde semirir resmen :)) bu arada antebe yolunuz düşerse gelin valla eşimin de hemşehrisisin ya ooooo adanalı olsun taştan olsun acaip adanalıdır kendisi:))) geçen bizim kocanın kuzenine gittik onlarında bebeği vardı ben bebeğin baabsına hayran kaldım bir doğurmamış resmen bebek hayrandı babsına bziimkide bende öyle olacam diyor inşi dedin olursun :)
Ben hayatim boyunca bamyayi hic sevmedim midemi kaldirirdi pirasa da ayni sekilde yapis yapis geldiginden cok tiksinirim normalde agzima surmezdim ama bebis icin midem kalka kalka tencereyle yiyorum resmen ona yarasin diye
valla canım benim eşim doğurmaya da müsait benim göbek 6 aylık onunki 16 aylık çocuk olsa içinde semirir resmen :)) bu arada antebe yolunuz düşerse gelin valla eşimin de hemşehrisisin ya ooooo adanalı olsun taştan olsun acaip adanalıdır kendisi
:)) ayy canım ben zaten kolacıydım arada yine kaçamak yaptım ne yapim çok canım istedi cipste yedim dondurma çok canım istedi onuda yedim amannn hamileyim ben :))
inşallah kuzum hangi ünidesin sen?? ordayken hiç ısınamamıştım ama çok özlüyorum ankarayı şimdi :/ bu arada bir an önce eşine kilo aldırmaya bak.. bak ben benimkinin göbeğinin arkasına saklanabiliyorum hala kıstasımız bu olmalı :))):)) canım çok teşekkür ederim bizde Ankaraya bekleriz tabi benim hayalim ilerde adanaya tayinimi aldırmakta üniversitede tayin çokkk zor yapamadım 2 sene uğraştım ama sonra yine deneyecem umudumu hiç yitirmedim :))
bende eşimde adanalıyız biz ayy benim eşimde tam tersi çok zayıff ben yanında badigart gibiyim şuan :)
hahaha afiyet olsunn cnm napalım yicez artık az biraz. cips için eşim yeme falan dedi bakkk dedimm çocuğun suratında üçgen doritos şekli olursa şaşmahemen gitti aldı küçük paketlerden :) :)
Benim de oturduğum yerde bir elim sürekli karnımda. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın. Sağlıkla kucaklarımıza alıp mıncıralım artık şunları yaaa...
Canım iş yerinde de sürekli oturmamaya çalış. Mesela bizim katta da bayan wc var ben hep yürüyüş olsun diye bir üst kata çıkıyorum. Kahvemi söylüyorum abla hazırlıyor, ben kendim gidip alıyorum. Hep işlerimi dolambaçlı şekilde yapıyorum yürüyeyim diye. Bazen inanılmaz yoğun oluyorum, lovaboya gidecek zamanım bile olmuyor işte o günlerde dediğin gibi belim çok ağrıyor...
inşallah kuzum hangi ünidesin sen?? ordayken hiç ısınamamıştım ama çok özlüyorum ankarayı şimdi :/ bu arada bir an önce eşine kilo aldırmaya bak.. bak ben benimkinin göbeğinin arkasına saklanabiliyorum hala kıstasımız bu olmalı :)))
inşallah kuzum hangi ünidesin sen?? ordayken hiç ısınamamıştım ama çok özlüyorum ankarayı şimdi :/ bu arada bir an önce eşine kilo aldırmaya bak.. bak ben benimkinin göbeğinin arkasına saklanabiliyorum hala kıstasımız bu olmalı :)))
Ben odanin siparisini verdim acildiginda 90×190yatak olacak sekilde altta misafir yatagi olan besikli komidinli beyaz bir oda takimi aldik. 2 aya teslim ederiz dediler bakalim nasil gelecekhazir olsun simdiden dedik sonra okul masraflari vs. Olacak zorlanmayalim diye.. park yatak da istiyoruz hazir da bulunsun bi sene idare etsin diye gerci ama biraz fazla acildik sanki :) onu da kampanya kollayacagiz bakalim
oooooo işte bu çok kötü böyleleri çok sinir bozucu canım tenhada kıstırlmayı hakediyolarBen odtüde çalışıyorum canım bende alışamadım aynen ısınamadım bu şehre birde herkes adanada biz burda tek kaldık.
Canım eşim benden çok yiyor töbeee bir kilo zor aldırdım evlendiğinden beri bünyesi almıyor sinir oluyorum yaa ben o kadar yesem varil kadar olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?