bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hahahahahaa benim eşim de onu ilk tanıdığımda armut gibiydi böyle boynu falan uzamış artık zayıflıktan 67 kiloydu hohohoyytt açılın dedim yaptım yemekleri teptim ağzına şimdi 95 kilo

Hiç sorma yaa evet gıcık oluyorum böyle zayıf oldukça ama vallahi yiyor akjşam hiç ağzı durmuyor yok almıyor almıyor bende doğumdan sonra kilo veremezsem korkusu başladı seneye yazın inş eski halime dönerim yaa yoksa bunun dilinden kurtulamam ben

hahahahahaa benim eşim de onu ilk tanıdığımda armut gibiydi böyle boynu falan uzamış artık zayıflıktan 67 kiloydu hohohoyytt açılın dedim yaptım yemekleri teptim ağzına şimdi 95 kilo

Benim eşim zaten çok yiyoo ama tartıda 70 i gördüğü anda hemen spor yapmaya başlıyor düzenlide yapıyor zaten işten geliyo spora gidiyo hiçç üşenmiyo ben öyle değilim işte iş sonrası hiçç içimden gelmiyor bişi yapmak

:)))) ayyy ne güzelllll yok anam yok benimkinde iş yok almıyor bende o kadar yapıyorum yemekler yağlı salçalı yok adamın bünyesi böyle :)

arada benimde canım cips çekiyor tabi ama kolayı zaten önceden de sevmediğim için hiç içmiyorum. arada olacak o kadar afiyet olsun annesi. ama sen yinede azalt biraz, sonra bize zarar.

şaka bi yana kuzucum ben kilo verirsem herkes verir.. şu bebişlerimiz bi doğsun inşallah onu da beraber halledicez burdan destek olalım valla birbirimize. işin sırrı akşam az yemek ve akşam yemeğinden sonra kalorili şeyler tüketmemek ben sadece bunu uyguşayıp bi yandan abartmıyorum pasta hamburger menü bile yiyip kilo verdiğimi biliyorum

benimki hamsi gibi maşallah. evlendik yine kilo aldıramadım :) kilo alsa keşke. diyorum kızımız inş babasına benzerde zayıf ve fit olur. anası gibi 1.60 boy ile 55-60 lı kilolarda heder olmasın :)

benimki hamsi gibi maşallah. evlendik yine kilo aldıramadım :) kilo alsa keşke. diyorum kızımız inş babasına benzerde zayıf ve fit olur. anası gibi 1.60 boy ile 55-60 lı kilolarda heder olmasın :)
kız tövbe de senin kilon heder olunucak gibi mi ben 1.60 boy 68 kiloyla hamile kaldım üstelik kemiklerim hiç iri diildir löp safi et yani anlıcağın

Senin durumun benden iyi ben et balık kuru baklagil peynir yumurta daha sağlıklı birsürü şey yiyemiyorum

aynen şimdi biz doğumları yaptıktan sonra buırdan yine konuşuruz kim ne kadar sürede kaç verdi diye şimdi kaç aldık diyoruz ozamn kaç verdik olacak muhabbetler ooff derdimiz bitmeyecek kızlar inş veririz çabucak. sonra kaldı kalış oluyormuş. Ablam veremedi benim mesela gerçi çabada göstermedi :) bir kaç tanıdığımda doğum öncesi kilosundan daha da zayıf hale geldi artık kendilerini naasıl kaptırdılarsa

Sagol canim sen de gule gule kullan saglikla buyut
Bizim ilk bebis olacak heveslendik biraz yasim da 30lu olunca
Yatak 90 a 190 oluyor canim sunta olmadigi icin saglam baya bize denilen omurluk oldugu yonundeydi gorecegiz evlenene kadar kullanir arada boyatiriz belki mobilyalari kendi zevkine gore besigini belki cok kullanmayiz ama zaten muhim olan yatagini almakti cok cicili bicili bisey almadik genc odasi gibi sade beyaz guzel duruyor gelince fotosunu paylasirim aksesuarlarini perdesini halisini cicili bicili yapicaz oda gelince belki tavanini bulut seklinde boyarim diyorum dogurduktan sonra tabi hayal gucu gelisimi icin bakalim

Ben hayatim boyunca bamyayi hic sevmedim midemi kaldirirdi pirasa da ayni sekilde yapis yapis geldiginden cok tiksinirim normalde agzima surmezdim ama bebis icin midem kalka kalka tencereyle yiyorum resmen ona yarasin diye
İyi yapıyorsun canım bende zorlayarak yiyorum bazen ama az yiyebiliyorum.ceviz fındık badem tüketiyorum onların yerine ne yapayım

canım bende de spor salonu alerjisi var resmen :) ama bak benim gibi sıfır spor bi insanın bile yaptığı bişey var nette leslie sansone diye bi abla var yok böyle bişey bu kadar basit hareketlerle bu kadar sıkılaşır bi insan işte doğuralım accık kendimize gelelim yaparız onları inşallah

Canım belki bu bebek zamanında doğacak. Hem kendin demiyor musun diğerlerinde sancım daha çoktu diye? Kendini sıkıntıya, bebeğini de strese sokma canım. Sen gene doktoruna sor ciğer geliştirici ne zaman diye ama bu güzel günlerini kendine zehir etme. Hepimiz inşallah sağ alim ve zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza

ini canım bende doğumdan sonra süt olur onu ye bunu ye yapmamaya şartladım kendimi bizim arkadaşlar özellikle uyardılar bunların süte etkisi yok bol su iç ye yeşillik ye. tabi kv annem evde benimle olacaklar bir süre onlarla bunun mücadelesi var oda ayrı bir konu :))

işte benim hedefim de o bi kaç tanıdığın gibi olmak canım hayatımdaki en yüksek kiloya çıkıp mal gibi o zirvede hamile kaldım tövbe tövbee ama kısmet olursa ikinci hamileliğimin daha normal bi kiloda başlamasını istiyorum

Son asisiydi bitti artik sira nasipse kardesine gelecek.zeynep inde kasimda son asisi kardesiyle beraber atilir nasipse.
Benim kızımın aşı takviminde 2,5 yaş aşısı da var kızlar. Hepatit A 2.doz... Hatta kızımın akıllı doktoru 2 yaş aşısını erken yapmıştı bende sonradan aymıştım 2. doz da Kasım ayında olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…