- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.701
hahahahahaa benim eşim de onu ilk tanıdığımda armut gibiydi böyle boynu falan uzamış artık zayıflıktan 67 kiloyduayy benim eşim 68 kilo doktora muayeneye gittiğimizde hemsire kilomu ölçerken kulağına kilomu bağırma kısık söyle diyorum bağırıyoo odada çınlatıyoo mübarekuyuz oluyorum eşimden kilolu olduğuma :)
Sevsinler o minik balığı. Bizimkine daha bir hafta var ve ben ufaklığı inanılmaz özledim...Bir an önce geçse de günler kavuşsak miniklerimize...
oooooo işte bu çok kötü böyleleri çok sinir bozucu canım tenhada kıstırlmayı hakediyolaryatmadan önce yesin mantı baklava falan olmaz öyle zayıf zayıf fit fit etrafımızda :)) bu topicte bi arkadaş vardı başlarda hacettepedeydi bi an dedim acaba o sen miydin ama başkasıymış demek ki
hahahahahaa benim eşim de onu ilk tanıdığımda armut gibiydi böyle boynu falan uzamış artık zayıflıktan 67 kiloyduhohohoyytt açılın dedim yaptım yemekleri teptim ağzına şimdi 95 kilo
hahahahahaa benim eşim de onu ilk tanıdığımda armut gibiydi böyle boynu falan uzamış artık zayıflıktan 67 kiloyduhohohoyytt açılın dedim yaptım yemekleri teptim ağzına şimdi 95 kilo
Amaaan boş ver, çikolata sevmesin de et sevsin daha iyi. Hem et daha faydalı. Yaaa ama ben acayip kola aş eriyorum ve biliyorum ki çok zararlı. Kendimi tutuyorum, bir gün içiyorum bir bardak sadece, bir gün içmiyorum. Bıraksalar 2,5lt kolayı tek başıma gömeceğim valla. Bizim ki de tam abur cuburcu olacak. Cips, kola ve dondurmacı. İnsan biraz sağlıklı şeyler ister demi...
şaka bi yana kuzucum ben kilo verirsem herkes verir.. şu bebişlerimiz bi doğsun inşallah onu da beraber halledicez burdan destek olalım valla birbirimize. işin sırrı akşam az yemek ve akşam yemeğinden sonra kalorili şeyler tüketmemek ben sadece bunu uyguşayıp bi yandan abartmıyorum pasta hamburger menü bile yiyip kilo verdiğimi biliyorumHiç sorma yaa evet gıcık oluyorum böyle zayıf oldukça ama vallahi yiyor akjşam hiç ağzı durmuyor yok almıyor almıyor bende doğumdan sonra kilo veremezsem korkusu başladı seneye yazın inş eski halime dönerim yaa yoksa bunun dilinden kurtulamam ben
ohooo sen bi de adanalısın yaptığın yemekler eminim harikadır :)):)))) ayyy ne güzelllll yok anam yok benimkinde iş yok almıyor bende o kadar yapıyorum yemekler yağlı salçalı yok adamın bünyesi böyle :)
Benim eşim zaten çok yiyoo ama tartıda 70 i gördüğü anda hemen spor yapmaya başlıyor düzenlide yapıyor zaten işten geliyo spora gidiyo hiçç üşenmiyoben öyle değilim işte iş sonrası hiçç içimden gelmiyor bişi yapmak
kız tövbe de senin kilon heder olunucak gibi mi ben 1.60 boy 68 kiloyla hamile kaldım üstelik kemiklerim hiç iri diildir löp safi et yani anlıcağınbenimki hamsi gibi maşallah. evlendik yine kilo aldıramadım :) kilo alsa keşke. diyorum kızımız inş babasına benzerde zayıf ve fit olur. anası gibi 1.60 boy ile 55-60 lı kilolarda heder olmasın :)
Senin durumun benden iyi ben et balık kuru baklagil peynir yumurta daha sağlıklı birsürü şey yiyemiyorumyok ben ne bulsam yiyorum kuzu hatta yaşamak için yemiyorum öyle yemek için yaşıyorum ama işte sakatatların çoğu yok bende deciğer falan faydalı mesela keşke yesem ama ilginç bi şekilde kokoreç güvendiğim bi yerse hiç affetmiyorum :))
şaka bi yana kuzucum ben kilo verirsem herkes verir.. şu bebişlerimiz bi doğsun inşallah onu da beraber halledicez burdan destek olalım valla birbirimize. işin sırrı akşam az yemek ve akşam yemeğinden sonra kalorili şeyler tüketmemek ben sadece bunu uyguşayıp bi yandan abartmıyorum pasta hamburger menü bile yiyip kilo verdiğimi biliyorum
güle güle kullansın minnak inş. haklısın tabi masraf her yaşta olacak, ben biraz da tecrübelerden yola çıkarak oda yapmak istemedim. karyolayı çok öneren olmayınca park yatak benim için estetik durmasa da kullanış açısından cazip geldi. bakalım inş pişman olmayız.
İyi yapıyorsun canım bende zorlayarak yiyorum bazen ama az yiyebiliyorum.ceviz fındık badem tüketiyorum onların yerine ne yapayımBen hayatim boyunca bamyayi hic sevmedim midemi kaldirirdi pirasa da ayni sekilde yapis yapis geldiginden cok tiksinirim normalde agzima surmezdim ama bebis icin midem kalka kalka tencereyle yiyorum resmen ona yarasin diye
canım bende de spor salonu alerjisi var resmen :) ama bak benim gibi sıfır spor bi insanın bile yaptığı bişey var nette leslie sansone diye bi abla var yok böyle bişey bu kadar basit hareketlerle bu kadar sıkılaşır bi insan işte doğuralım accık kendimize gelelim yaparız onları inşallahBenim eşim zaten çok yiyoo ama tartıda 70 i gördüğü anda hemen spor yapmaya başlıyor düzenlide yapıyor zaten işten geliyo spora gidiyo hiçç üşenmiyoben öyle değilim işte iş sonrası hiçç içimden gelmiyor bişi yapmak
Canım belki bu bebek zamanında doğacak. Hem kendin demiyor musun diğerlerinde sancım daha çoktu diye? Kendini sıkıntıya, bebeğini de strese sokma canım. Sen gene doktoruna sor ciğer geliştirici ne zaman diye ama bu güzel günlerini kendine zehir etme. Hepimiz inşallah sağ alim ve zamanında alırız yavrularımızı kucağımızaBen artik biran once 30 lu haftalara gelmek istiyorum.bu sefer daha cok sardi beni erken dogum korkusu bir kac gundur cok strese girdim.ben moral olarak iyiyydim sonucta aliskinim ama bana noldu bilmiyorum.onceden boyle degilim vakiy yaklastikca stres oldum.ruyalarima giriyor her gece.erken dogurcksam dogurayimda ama kuvoze gerek kalmadan kucagima alayim insallah.celeston atilmadan bana rahat yok galiba.haftaya dr ye gidersem celeston ne zamn atilcam diye.cok cok endiseliyim su aralar.
Hakkimizda hayirlisi artik.
şaka bi yana kuzucum ben kilo verirsem herkes verir.. şu bebişlerimiz bi doğsun inşallah onu da beraber halledicez burdan destek olalım valla birbirimize. işin sırrı akşam az yemek ve akşam yemeğinden sonra kalorili şeyler tüketmemek ben sadece bunu uyguşayıp bi yandan abartmıyorum pasta hamburger menü bile yiyip kilo verdiğimi biliyorum
işte benim hedefim de o bi kaç tanıdığın gibi olmak canım hayatımdaki en yüksek kiloya çıkıp mal gibi o zirvede hamile kaldım tövbe tövbeeaynen şimdi biz doğumları yaptıktan sonra buırdan yine konuşuruz kim ne kadar sürede kaç verdi diyeşimdi kaç aldık diyoruz ozamn kaç verdik olacak muhabbetler ooff derdimiz bitmeyecek kızlar inş veririz çabucak. sonra kaldı kalış oluyormuş. Ablam veremedi benim mesela gerçi çabada göstermedi :) bir kaç tanıdığımda doğum öncesi kilosundan daha da zayıf hale geldi artık kendilerini naasıl kaptırdılarsa
ohooo sen bi de adanalısın yaptığın yemekler eminim harikadır :))
Benim kızımın aşı takviminde 2,5 yaş aşısı da var kızlar. Hepatit A 2.doz... Hatta kızımın akıllı doktoru 2 yaş aşısını erken yapmıştı bende sonradan aymıştımSon asisiydi bitti artik sira nasipse kardesine gelecek.zeynep inde kasimda son asisi kardesiyle beraber atilir nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?