bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

:)) ayy canım doğumdan sonra bunu bize hatırlat mutlaka yapalım bende spor salonuna gidemeyenlerdeniz üye oldum bir yıllık bide ödedim parasını gittiğim bir elin parmağını geçmez :))

aynen benimde öyle olduu evlendikten sonra doğum kontrol hapından mıdır yoksa benden midir :) bilmem çok kilo almıştım sonra hapı bıraktım hemen hamile kalmam zaten o arada veririm diyee tamm 2 3 kilo vermiştimki hamile kaldım :) hayırlısı buymuş vericez inş

benim de annemle babam bizde kalıcaklar çocuğa bakmak için.. benim annem diil de babam çok korkutuyo beni..adam travmatik etki yaratıyo üstümde resmen küçükken beni seviyosan anneni seviyosan komşu müberra teyzeni seviyosan derken üstüme üstüme kaşıkla gelişlerini hatırlıyorum en son tekirdağdayken de ceviz tepiyodu ağzıma bebeğin hakkı diye diye!! off off böyle böyle duygusal yeme bozukluğu yaptı bende babacım.. resmen çocukluğuma indirdim sizi :)))

:)) ayy canım doğumdan sonra bunu bize hatırlat mutlaka yapalım bende spor salonuna gidemeyenlerdeniz üye oldum bir yıllık bide ödedim parasını gittiğim bir elin parmağını geçmez :))
muhteşem bişey canım bi de bi dünya video var nette değişik değişik yapar rahatlarız biraz çok konuşuyo teyze cır cır ama beni motive ediyo valla hiç rahatsız olmuyorum..

Ben gebe kalmadan omce 18 kilo vermistim cnm tiroid ve insulim direnci sorunum oldugu icin de metabolizmam bir hayli yavasti diyetisyene ve duzenli doktora giderek verdim o.kilolari cok istikrarli olmak.gerek oyle diyeyim. Birkere heryere yuruceksin ben ise giderken donerken yuruyordum 4 durak onden inip.. eve gelince parkta yuruyordum 1bucuk saat bi de ustune deli gibi spor yapiordum anlicagin 8 km hergun hizli tempoda.. yemek olaraksa tatliyi menuleri unuttum kizartma hic yoktu kesinlikle agzima surmedim ne zaman haftada bir surmeye basladim kilo verisim durdu onca spora ragmen o derece diyim normal.metabolizmalilar haftada bir tuketebilir belki ama sende benim.gibiysen unutcan canim ben reklam izlemiordum 15 reklam veriolarsa 7si gida uzerine diye aciktikca spora veriordum kendimi oyle oyle 7ayda gitti o kilolar..
Suan gebelikte cok aldim. O da ilk denemem de beslenmeme dikkat ediyordum sebze yogurt et seklinde ama sekerim cok dusmeye baslamisti hergun tokluk olarak 60lari goruyordum yogun bir regl kanamam oldu 9 gun kadar tutmadi.. sonra biraktim yogun sporu simdi yiyorum masallahim var oyuzden bebisten cok bana yariyor ama sekerim dusunce de bebis etkileniyor dogurduktan sonra kampa devam artik

Oyy kuzummm inş anlayışlı olurlar o süreçte zaten stresli olacaz benide kv korkutuyor onu ye bunu ye sütün olsun vss lafları bakalım hakkımızda hayırlısı anaaaa sizle sohpet ne kadar güzel ki geçmiş zaman kzılar öğlen aram gelmiş miğdem kazınıyor resme aman allahım bune açlık böyle doymuyorum töbeeee öptüm hepinizi grşrz gelince bi aç karnımı doyurayım ben :)

Yaaa ben kimseyi istemiyorum yaa bakarim ben bebisime dogumdan sonra kv dem simdiden alistirmalarini yapiyor zaten hergun arayip gelerek valla basinda diycem kendimiz buyutucez istemiyoruz kimseyi ziyarete getiririz diye ama baktik gelirse zirtpirt mecbur annemi cagircam ama annem de benim sıkintili 2 gelir sıkılir kv.min yaninda tutma beni evime gideyim ben artik deyiverir.. daha once yapmisligi var cunku

allah allah ben metabolizmamı yavaş bilirdim ama yok seninki daha yavaşmış kuzum allah yardımcın olsun.. diyorum ya ne haftada biri ben pasta makarna hamburger kombo yapıyorum :)) tek yaptığım akşamları az yemek.. şimdiye kadar da 3 kilo aldım ama bakalım bundan sonra nolucak

canım çalışmasam kesinlikle belki bi kaç hafta kalırdı annem dönerdi ama ben okula geri dönmek zorundayım o yüzden annemler bütün düzenlerini bozup gelicekler saolsunlar

hadi sana afiyet olsun tatlım bebişine yarasın :))

Yaaaa benimki ariza ama sagliktan da kaynakli biraz iste tiroidiydi insulin direnciydi derken oluyor oyle bide yasla da alakali 30u gecince zor derler hep ama olsun boru degil azmedimce 18 kilo da veriliyormus onu gordum tabi simdi 9 kilo aldim dusun ki haftada bir menu yersem yiyorum birde gunde bir cikolata keyfim var onun disinda ne pilav ne makarna sadece sebze et tahil sut yogurt meyve... boyle gidersem bi 18 i daha vermeye ugrasicaz sonunda bakalim spor sart

canım çalışmasam kesinlikle belki bi kaç hafta kalırdı annem dönerdi ama ben okula geri dönmek zorundayım o yüzden annemler bütün düzenlerini bozup gelicekler saolsunlar
3 ay yapmicakmisin dogum sonrasi izni? Onuda 32. Haftadan sora ayarlamaya baslamak mlazimmis.. Ben iiznden sonra bir sene ara vermeyi dusunuyorum aslinda kv stresimden oturu cocugumu elimden alacak iyice yuzgoz olacak diye kaygilarim var.. sonrada krese veririm..

yapma canım sen burda en tecrübelilerimizden birisin bi çok konuda bizi rahatlatıyosun sakın evhamlanma.. senin ve bebeğinin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

işte yapıcam da ilk başta annemlerin bi gelip sonra iznim biterken geri bi daha gelmeleri daha zor olurdu taaa tekirdağdan antebe gelicekler çünkü.. ücretsiz izni de düşündüm de canım hizmet süremizden sayılmıyomuş ben de bir aan önce burdaki zorunlu sürem bitsin istiyorum anlıcağın başka da pek çarem yok

olsun asıl seninki azim işiymiş valla bravo.. mutlaka yine veririsin sen doğumdan sonra

Can'ım şimdiden gelmeyin deme ben doğumdan sonra 12 gün yattım annemle kayınvalidem bakıyordu bebeğe benim kadar yatmazsın inş çabuk toplarsın ama bir kaç gün yardım şart bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…