bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ha senin zorunlu gorev durumun var anladim canim kolay gelsin cnm ozaman biran once bitirirsin insallah.. evet o bir sene hizmet kapsaminda olmuyor malesef Annenler de baya uzaktaymis hali ile hayirlisi olsun cnm sen simdiden babani dusunme cnm.kendi annen baban daha rahat bu cocuga bu hareket sunlar sunlar kesinlikle yapilmayacak biz boyle yetistirmeyi planliyoruz oyuzden siz gittikten sonra farkliliklardan oturu sorun yasamayalim dersin torun oldugu icin senin sozunden sonra daha dikkatli olurlar belki

CANIM DOKTOR SANA ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ Mİ BANA SUYUM FAZLA OLDUĞU İÇİN ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ AMA HİÇ UMRUMDA DEĞİL BEN ALLAHA BIRAKTIM ÇÜNKÜ İNANIYORUM Kİ VAKTİNDE GELECEK O YÜZDEN BU GÜNLERİNİ KENDİNE ZEHİR ETME TADINI ÇIKAR HAREKETLERİNİ İZLE BİŞEYLER AL YAVRUNA MOTİVE OLMAN ÇOK ÖNEMLİ HERŞEY ALLAHTAN

KİLOLUYDUM CANIM 74LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 79-80 GİDİP GELİYORUM 6 KİLO SINIR KOYDUM KENDİME DOĞUMA KADAR
6 az da 8 iyi bence kiloluysan saglik acisindan zaten hemen verirsin cnm o 8'i bebisinin agirligi ve rahim kalinligi amniyotik sivin gogusler sut derken gidiverir dogumdan sonra

Birde kızlar Bebişe bakmak bir yana bol etli sebzeli yemekler yiyeceksiniz ki sütünüz olsun yemeyince yapamayınca yemek süt azalıyor kalitesi de düşüyor benim kaynanam 5,6çeşit yemek yapmıştı doğumdan eve geldiğimde

6 az da 8 iyi bence kiloluysan saglik acisindan zaten hemen verirsin cnm o 8'i bebisinin agirligi ve rahim kalinligi amniyotik sivin gogusler sut derken gidiverir dogumdan sonra
İNŞALLAH CANIM YAA 6 KİLOYU BUNDAN SONRASI İÇİN KOYDUM ZATEN 12 KİLOYU GEÇMEK İSTEMİYORUM

Kızlar gece dayanamadım doktorumu aradım "çok normal, yatınca geçiyor ise hiç korkma randevun var zaten gelirsin bakarız endise edip bebeğe zarar verme bebeğin kafası zaten aşağıda doğrudu
Gecen hafta ben de ayni sekildeydim canim doktor kontrolde bebek ters pozisyonda oldugu icin baski yapiyor normal agri dedi ama.icin rahat etmezse kontrole git istersen
Merhaba canım, 20 gun önce gittiğim zaman benimki de kafası aşağı doğru duruyor bu yüzden sancı vuruyordu arka alt kısmıma korkma bisey olmaz demişti. Azıcık su sızıyor sanki öyle hissediyorum tam da anlayamıyorum doktorumu aradım endişe etme su öyle az az gelmez randevu gününde bakarız sakin kal dedi. Çok sakin adam ya :/ ama iyiyim bugün agrim yok çok şükür

:)) ayy canım ben zaten kolacıydım arada yine kaçamak yaptım ne yapim çok canım istedi cipste yedim dondurma çok canım istedi onuda yedim amannn hamileyim ben :))
Valla cok kola istedi canim ama icmedim cips yemem zaten zararli olarak sadece dondurma yiyorum gunde 1 tane. Bide gecelerde baya zararli 5 seftali gomdum.

İyi maşallah endişelenecek bir durum yokmuş dikkat et canım dinlen bol bol

İNŞALLAH CANIM YAA 6 KİLOYU BUNDAN SONRASI İÇİN KOYDUM ZATEN 12 KİLOYU GEÇMEK İSTEMİYORUM
Hah 8-12ideal zaten senin icin normal. Mantikli canim normal kilolualara da 12-15diyorlar zayiflar icin de 14-18tabi arti eksi 3kilo farki da koyuyorlar... tabi standartlarla hayaller ayni olmuyor cogu zaman mesela ben sen iyi gidiyrosun canim mansallah bozmadan saglikla tamamlarsin insallah

Günaydın kızlar ağrısız sızısız günleriniz olsun inşallah
Lady Strawberry dün ağrıların vardı Nasıl oldun gittin mi hastaneye??
Canım doktorumu aradım bana rahat olmamı söyledi randevumu yine normal günüme aldım. Dun gece adamı yatağından kaldırdım baya derdimi anlattım çok relax bir adam sakin kal dedi bana yıllardır doktorum kendisi

Simdi nasilsin bakalim
Şimdi çok iyim tatlım eşim de çok yoruyorsn kendini insanların peşinde çok koşuyorsn dedi belki de yoruldum ondan oldu durmuyorm yerimde maalesef. Agrim yok sızım yok ama sanki akıntm aşırı sıvı olarak geliyor. Bebeğin suyu değildir inşallah. Doktoruma sordum ama oyle gelmez o sıvı dedi bana ne diyeyim vardır bi bildiği.

Bazı doktorlar öyle canım sırf bu sebepten doktorumu değiştirdim şimdi gittiğim çok iyi ama muayene ücreti 200tl fazla biraz.birde sezeryan yanlısı 8.ayda yine eski ilgisiz ama normal doğumcu doktoruma gidicem mecbur

Vardir bildigi riskli bisey olsa gel derdi tatlim benim

Vardir bildigi riskli bisey olsa gel derdi tatlim benim
Muhtemelen öyle canım bebis oynuyor zaten hissediyorum da en çok korktuğum şey erken doğum çünkü bende erken doğmuşum hatta 1 kilo doğmuşum :/ benden başka herkes bisey olmaz diyor da iste anne hissiyatı başladı galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…