- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.761
BEBİŞLER İYİ OLSUN CANIM BOŞVER SONRASINDAKİ TEMPOYLA STRESLE VERİRİZ ZATEN :)Hah 8-12ideal zaten senin icin normal. Mantikli canimnormal kilolualara da 12-15diyorlar zayiflar icin de 14-18tabi arti eksi 3kilo farki da koyuyorlar... tabi standartlarla hayaller ayni olmuyor cogu zaman mesela ben sen iyi gidiyrosun canim mansallah bozmadan saglikla tamamlarsin insallah
İlgisiz değil Allaha şükür benim doktorum. Beni kanserden kurtardı o yüzden çok saygı duyuyorum doktoruma beni çok iyi tanıyor o hep böyle davranıyor yaşlı da adam tecrübe herhalde :)Bazı doktorlar öyle canım sırf bu sebepten doktorumu değiştirdim şimdi gittiğim çok iyi ama muayene ücreti 200tl fazla biraz.birde sezeryan yanlısı 8.ayda yine eski ilgisiz ama normal doğumcu doktoruma gidicem mecbur
Anladım canım çok şükür atlatmışsın tecrübeli olması çok iyi bebişlerimizi önce Allah'a sonra onlara emanet sonuçtaİlgisiz değil Allaha şükür benim doktorum. Beni kanserden kurtardı o yüzden çok saygı duyuyorum doktoruma beni çok iyi tanıyor o hep böyle davranıyor yaşlı da adam tecrübe herhalde :)
Aynen canım aynen... Neyse bir hafta sonra randevum var zaten o zaman anlarız ne olup bittiğini . Allahım hepimizin bebislerini sağ sağlim kucağımiza almayı nasip etsinAnladım canım çok şükür atlatmışsın tecrübeli olması çok iyi bebişlerimizi önce Allah'a sonra onlara emanet sonuçta
Valla cok kola istedi canim ama icmedim cips yemem zaten zararli olarak sadece dondurma yiyorum gunde 1 tane. Bide gecelerde baya zararli 5 seftali gomdum.
Bende bağcılar medipole gidiyorum malesef Hemşireleri hepsi olmasa da bir kısmı iyi değil sancı anımda hiç anlayışlı davranmadı bana nst de sabit durmuyorum diye kızıyordu birde doğumdan sonra çok kanamam vardı ilgilenmediler bu sebepten bayıldım ve 3 ünite kan bağlandı bana..Ama hala oraya gitmeyi düşünüyorum nedense başka yere de güvenemiyorumKIZLAR BİŞEY SORUCAM BEN DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM HASTANEMDENDE ÖYLE ESENLER MEDİPOLE GİDİYORUM ARKADAŞIM 2 GÜN ÖNCE DOĞUM YAPTI VE HASTANE HEMŞİRELERİNDEN HİÇ MEMNUN KALMADI BEBEĞİ AÇ BIRAKMIŞLAR ARKADAŞIMIN 1 DAMLA SÜTÜ GELMEMİŞ MAMA İSTEMİŞ VERMEMİŞLER 1 GÜN NEREDEYSE AÇ KALMIŞ YAVRUCAK SONRA 60 CC VERMİŞ BUNU 3 KEREDE İÇİRİN DEMİŞ BİZİMKİLERDE SOĞUK MAMAMI VERİCEZ DEMİŞLER FALAN FİLAN ARKADAŞIM BU BEBEK AÇ DEDİKÇE BEBEĞİN PARMAKLARINI DELİP AÇLIK TOKLUK ŞEKERİNE BAKMIŞLAR YENİ DOĞAN BEBEĞİN AÇ OLUP OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM BENCE BU YÜZDEN HASTANEMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA DOKTORUMDAN İNANILMAZ MEMNUNUM ÇOCUK DOKTORLARIDA ÇOK İYİ AMA BU DOĞUM SONRASI HEMŞİRELER KAFAMI ÇOK KARIŞTIRDI SİZCE NE YAPIYIM
TÜH YAA BAĞCILARA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYODUM BENDE DEMEK Kİ HER YERDE AYNIBende bağcılar medipole gidiyorum malesef Hemşireleri hepsi olmasa da bir kısmı iyi değil sancı anımda hiç anlayışlı davranmadı bana nst de sabit durmuyorum diye kızıyordu birde doğumdan sonra çok kanamam vardı ilgilenmediler bu sebepten bayıldım ve 3 ünite kan bağlandı bana..Ama hala oraya gitmeyi düşünüyorum nedense başka yere de güvenemiyorum
Al benden de o kadar kucucuk boyumla 64 kiloyla hamis kaldimm ikimizde zirvedeyken kalmisiz guzel denk gelmis resmen hayvan gibi seeaapmisizişte benim hedefim de o bi kaç tanıdığın gibi olmak canım hayatımdaki en yüksek kiloya çıkıp mal gibi o zirvede hamile kaldım tövbe tövbeeama kısmet olursa ikinci hamileliğimin daha normal bi kiloda başlamasını istiyorum
ya sorma canım ben ki insanlara kolayı bıraktırmış bi insanım hamileliğimin başından beri yanımda ne zaman içilse istemem yan cebime koy hesabına doldur hadi bi bardak da bana diyorum.. tutamıyorum kendimi resmen canım istiyo o zıkkkımın bi gr faydası da yok ki :/
Hamileliğimde neyi severek yediysem kızı onu yiyor yemediğim şeyleri ağzına sürmüyor örneğin peynir tavuk hiç yememiştim kızımda sevmiyor ve daha birçok örneği var..abur cuburu çok seviyor benim gibi..
sahi bu çocukların babalarıyla derdi ne allasen bizimki de babasına sıfır tepki şimdiden posta mı koyuyo napıyo :)) yazık eşim de saf saf demiyo mu ahaaa vurdu falan..bakıyorum böyle aşağılayarak ne vurması ya o bağırsak gurultum benim diyorum hepten bozuluyo ohhh iyioluyo:)) bizim ilişkimiz gibi olabilir mi hiç
randevun kaçında yaseminciğim? ^.^ benim 12 ağustos Bülent Bey ile randevum.
arada benimde canım cips çekiyor tabi ama kolayı zaten önceden de sevmediğim için hiç içmiyorum. arada olacak o kadarafiyet olsun annesi. ama sen yinede azalt biraz, sonra bize zarar.
benim de annemle babam bizde kalıcaklar çocuğa bakmak için.. benim annem diil de babam çok korkutuyo beni..adam travmatik etki yaratıyo üstümde resmen küçükken beni seviyosan anneni seviyosan komşu müberra teyzeni seviyosan derken üstüme üstüme kaşıkla gelişlerini hatırlıyorumen son tekirdağdayken de ceviz tepiyodu ağzıma bebeğin hakkı diye diye!! off off böyle böyle duygusal yeme bozukluğu yaptı bende babacım.. resmen çocukluğuma indirdim sizi :)))
BENDE 5-6 KİLO ARASINDA GİDİP GELİYORUM KALDI 2,5 AY SİZCE DAHA KAÇ KİLO ALINIR
KIZLAR BİŞEY SORUCAM BEN DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM HASTANEMDENDE ÖYLE ESENLER MEDİPOLE GİDİYORUM ARKADAŞIM 2 GÜN ÖNCE DOĞUM YAPTI VE HASTANE HEMŞİRELERİNDEN HİÇ MEMNUN KALMADI BEBEĞİ AÇ BIRAKMIŞLAR ARKADAŞIMIN 1 DAMLA SÜTÜ GELMEMİŞ MAMA İSTEMİŞ VERMEMİŞLER 1 GÜN NEREDEYSE AÇ KALMIŞ YAVRUCAK SONRA 60 CC VERMİŞ BUNU 3 KEREDE İÇİRİN DEMİŞ BİZİMKİLERDE SOĞUK MAMAMI VERİCEZ DEMİŞLER FALAN FİLAN ARKADAŞIM BU BEBEK AÇ DEDİKÇE BEBEĞİN PARMAKLARINI DELİP AÇLIK TOKLUK ŞEKERİNE BAKMIŞLAR YENİ DOĞAN BEBEĞİN AÇ OLUP OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM BENCE BU YÜZDEN HASTANEMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA DOKTORUMDAN İNANILMAZ MEMNUNUM ÇOCUK DOKTORLARIDA ÇOK İYİ AMA BU DOĞUM SONRASI HEMŞİRELER KAFAMI ÇOK KARIŞTIRDI SİZCE NE YAPIYIM
Canım belki bu bebek zamanında doğacak. Hem kendin demiyor musun diğerlerinde sancım daha çoktu diye? Kendini sıkıntıya, bebeğini de strese sokma canım. Sen gene doktoruna sor ciğer geliştirici ne zaman diye ama bu güzel günlerini kendine zehir etme. Hepimiz inşallah sağ alim ve zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza
8Benim kızımın aşı takviminde 2,5 yaş aşısı da var kızlar. Hepatit A 2.doz... Hatta kızımın akıllı doktoru 2 yaş aşısını erken yapmıştı bende sonradan aymıştım2. doz da Kasım ayında olacak.
Allah hepimizin hakkinda hayirlisini ihsan etsin insallah.yapma canım sen burda en tecrübelilerimizden birisin bi çok konuda bizi rahatlatıyosun sakın evhamlanma.. senin ve bebeğinin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
2 erken dogumum var benim.otomatikmen riskli gruptayim.diger 2 hamileligime gore daha iyiyim ama kafamdan acabalar eksilmiyor.CANIM DOKTOR SANA ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ Mİ BANA SUYUM FAZLA OLDUĞU İÇİN ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ AMA HİÇ UMRUMDA DEĞİL BEN ALLAHA BIRAKTIM ÇÜNKÜ İNANIYORUM Kİ VAKTİNDE GELECEK O YÜZDEN BU GÜNLERİNİ KENDİNE ZEHİR ETME TADINI ÇIKAR HAREKETLERİNİ İZLE BİŞEYLER AL YAVRUNA MOTİVE OLMAN ÇOK ÖNEMLİ HERŞEY ALLAHTAN
Benimde 142 cikmisti bu gun dahiliyeye gttim yukleme yapmadi bir hafta takip edelim sonra gerekrse yaparz dedi evde sekerimi olcecem bide diyetsyene gnderdi oda liste yapti ama esim senin sekerin normal dio bosver normal yemene devam et dio bilmiormBende bugün yaptırdım sınır 140 ken 173 çıktı bende de :)) oğlumda da aynısı olmuştu bende 100 lük yaptırcam bu kez 1 saat bekliyoruz sonra kan veriyoruz yine bekliyoruz 1 saat yine kan veriyoruz sonra yine bir saat bekleme etti sana 3 saattttyyyyallah yardımcımız olsun ben nefret ediyorum bu testten ...100 lük sonucumda birşey çıkmamıştı belirleyici 100 lük zaten ama iğrennnnçç dedim ya nefret ediyorum ne yapacağım bilmiyorum şimdiden gerildim
Al benden de o kadar kucucuk boyumla 64 kiloyla hamis kaldimm ikimizde zirvedeyken kalmisiz guzel denk gelmis resmen hayvan gibi seeaapmisiz
CANIM BENİM YAA İNŞALLAH SORUNSUZ ALICAKSIN KUCAĞINA GÖNLÜNÜ FERAH TUT2 erken dogumum var benim.otomatikmen riskli gruptayim.diger 2 hamileligime gore daha iyiyim ama kafamdan acabalar eksilmiyor.
Suan bile cok asagida bebisim bazi hareketlerinde resmen vajinam titriyor kafasi eli cikcakmis gibi hissediyorum baya asagida.
Ahaha alemsin canim benim memeler sagolsun kiloda onemli rol oynuo basi cekiolar :) kollar falan iri tombisim yanii o fotoda 67 falandim sanirim suanda 70 oldumm bihter moddayim öluyorummm anlasanahakket kuzu hayvan gibi şiiyapıyoz yaa.. kız o bu diil de ben senin bi fotonu gördüydüm geçen de minnak çıtı pıtı bişeydin sen hatta özendim aaa insan ne güzel dedim nassı 64 kilo olursun sen etin mi sıkı kemiğin mi iri söyle çabuk
Benim canim isteyince esimin bardagindan 2 yudum iciyom kuzum ama duskunlugum yok kolaya sigarayi ne esim ne ben hic icmedik tadini bilmeyiz cok sukurAyy canım ne güzel ben eskiden hergün kola içerdim hamile olunca arada içmeye başladım bu benim için mucize tabi daha çok ayran içiyorum bi doğuraydım ya sağlıksız beslenmeyi özledim :)) bide başlarda ben sigarayı bıraktığım için onunda ayrı bir stresi oldu bana ve çok kilo alarak başladım hamileliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?