bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
BEBİŞLER İYİ OLSUN CANIM BOŞVER SONRASINDAKİ TEMPOYLA STRESLE VERİRİZ ZATEN :)

İlgisiz değil Allaha şükür benim doktorum. Beni kanserden kurtardı o yüzden çok saygı duyuyorum doktoruma beni çok iyi tanıyor o hep böyle davranıyor yaşlı da adam tecrübe herhalde :)

İlgisiz değil Allaha şükür benim doktorum. Beni kanserden kurtardı o yüzden çok saygı duyuyorum doktoruma beni çok iyi tanıyor o hep böyle davranıyor yaşlı da adam tecrübe herhalde :)
Anladım canım çok şükür atlatmışsın tecrübeli olması çok iyi bebişlerimizi önce Allah'a sonra onlara emanet sonuçta

KIZLAR BİŞEY SORUCAM BEN DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM HASTANEMDENDE ÖYLE ESENLER MEDİPOLE GİDİYORUM ARKADAŞIM 2 GÜN ÖNCE DOĞUM YAPTI VE HASTANE HEMŞİRELERİNDEN HİÇ MEMNUN KALMADI BEBEĞİ AÇ BIRAKMIŞLAR ARKADAŞIMIN 1 DAMLA SÜTÜ GELMEMİŞ MAMA İSTEMİŞ VERMEMİŞLER 1 GÜN NEREDEYSE AÇ KALMIŞ YAVRUCAK SONRA 60 CC VERMİŞ BUNU 3 KEREDE İÇİRİN DEMİŞ BİZİMKİLERDE SOĞUK MAMAMI VERİCEZ DEMİŞLER FALAN FİLAN ARKADAŞIM BU BEBEK AÇ DEDİKÇE BEBEĞİN PARMAKLARINI DELİP AÇLIK TOKLUK ŞEKERİNE BAKMIŞLAR YENİ DOĞAN BEBEĞİN AÇ OLUP OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM BENCE BU YÜZDEN HASTANEMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA DOKTORUMDAN İNANILMAZ MEMNUNUM ÇOCUK DOKTORLARIDA ÇOK İYİ AMA BU DOĞUM SONRASI HEMŞİRELER KAFAMI ÇOK KARIŞTIRDI SİZCE NE YAPIYIM

Anladım canım çok şükür atlatmışsın tecrübeli olması çok iyi bebişlerimizi önce Allah'a sonra onlara emanet sonuçta
Aynen canım aynen... Neyse bir hafta sonra randevum var zaten o zaman anlarız ne olup bittiğini . Allahım hepimizin bebislerini sağ sağlim kucağımiza almayı nasip etsin

Valla cok kola istedi canim ama icmedim cips yemem zaten zararli olarak sadece dondurma yiyorum gunde 1 tane. Bide gecelerde baya zararli 5 seftali gomdum.

Ayy canım ne güzel ben eskiden hergün kola içerdim hamile olunca arada içmeye başladım bu benim için mucize tabi daha çok ayran içiyorum bi doğuraydım ya sağlıksız beslenmeyi özledim :)) bide başlarda ben sigarayı bıraktığım için onunda ayrı bir stresi oldu bana ve çok kilo alarak başladım hamileliğe

Bende bağcılar medipole gidiyorum malesef Hemşireleri hepsi olmasa da bir kısmı iyi değil sancı anımda hiç anlayışlı davranmadı bana nst de sabit durmuyorum diye kızıyordu birde doğumdan sonra çok kanamam vardı ilgilenmediler bu sebepten bayıldım ve 3 ünite kan bağlandı bana..Ama hala oraya gitmeyi düşünüyorum nedense başka yere de güvenemiyorum

TÜH YAA BAĞCILARA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYODUM BENDE DEMEK Kİ HER YERDE AYNI

Al benden de o kadar kucucuk boyumla 64 kiloyla hamis kaldimm ikimizde zirvedeyken kalmisiz guzel denk gelmis resmen hayvan gibi seeaapmisiz

Kesinlikle hiç faydası yok ama ne yapalım Miniklerin canı isteyince biz de içiyoruz. Ben de hiç içmezdim gazlı ya da hazır içecekler ama bu velet babasına benzemiş. K.v.m de eşime hamileyken resmen kolaya aş ermiş. Babasının oğlu ne olacak...

Ayyy İnşallah benim oğluş öyle olmaz. Yoksa yandık valla, çocuk obez olur

Yaaa sorma benimki de öyle. Aman boş ver daha iyi, annelerine düşkün olsun oğluşlar :) Hep çok istemişimdir oğlumun bana düşkün olmasını...

randevun kaçında yaseminciğim? ^.^ benim 12 ağustos Bülent Bey ile randevum.

Canım benim de 12 Ağustosda, saat 20:40'ta. Büyük ihtimalle sen içeride muayenedeyken ben gelmiş olurum :)

arada benimde canım cips çekiyor tabi ama kolayı zaten önceden de sevmediğim için hiç içmiyorum. arada olacak o kadar afiyet olsun annesi. ama sen yinede azalt biraz, sonra bize zarar.

Ya bize olan zararı umurumda değil de fazla kafein alımı bebekte hiperaktiviteyi tetikliyormuş o beni korkutuyor. O yüzden 2 güne 1 bir bardak içiyorum, yoksa var yaaa hiç acımam bir oturuşta 2.5 ltyi deviririm :)

Ayyy kıyamam sana. Bunun bir de süt gelsin diye besiye çekilmesi var. Allah yardımcın olsun canım :)

BENDE 5-6 KİLO ARASINDA GİDİP GELİYORUM KALDI 2,5 AY SİZCE DAHA KAÇ KİLO ALINIR

Ben ilk 6 ay ilk gebeliğimde 5 kg almıştım. Ama doğuma kadar toplam 19 kg almıştım. Doğumdan sonra 14 kg 10 günde gitmişti. Ödem toplamışım çok sanırım ondan. O yüzden kestiremiyorum canım ne kadar alınacağını. Şuan 6.aydayız ve ben 6 kg aldım... İştahım da çok açık, ne olacak bilmiyorum...

Canım benim Dr. her şeyden önemli bunu sakın unutma. Diğer konuları hiç düşünme bence. Benim yeğenim de annesini uzun süre emmemişti 2 gün hiç bir şey vermediler bebeğe sırf annesini emsin diye. Aslında doğru olanı yapıyorlar çünkü bebek acıksın ki annesinin memesine yapışsın. Bebek emecek, memeyi çekecek ki annenin de sütü gelsin. O yüzden memnunsan değiştirme bence...

8

Canim haklisin ama vakit daraldikca endiselendim.dogum zamani benim icin cok stresli geciyor kizimda ozellikle acaba kuvoze girermi diye dusunmekten baya kotu oldum.bir suru yasadigim olaylar dogumda dogum once vs aklima geldikce moral olarak cokuyorum.cocuklarimi saglikla karsimda gordukce insallah 3. Cocugumda da sorun yasamam diye dua ediyorum.annelik duygusu iste .

Bu arada bizim asi 2 yasda son kizim icin.oglumda 1.5 yasinda sondu 5 yilda bir kac tane daha asi eklenmis.oglum daha az asi atildi.kizim abisine gore daha fazla atildi.

[QUOTE="
Canım benim Dr. her şeyden önemli bunu sakın unutma. Diğer konuları hiç düşünme bence. Benim yeğenim de annesini uzun süre emmemişti 2 gün hiç bir şey vermediler bebeğe sırf annesini emsin diye. Aslında doğru olanı yapıyorlar çünkü bebek acıksın ki annesinin memesine yapışsın. Bebek emecek, memeyi çekecek ki annenin de sütü gelsin. O yüzden memnunsan değiştirme bence...[/QUOTE]

HAKLISIN BENCEDE EN ÖNEMLİSİ DOKTOR AYNI DOKTORUMUZ DOKTORDAN ÇOK MEMNUN KALMIŞ İLGİSİNDEN FALAN AMA İŞTE 2. BEBEĞİ VE SEZARYEN 3-4 GÜNÜDE BULABİLİR SÜTÜN GELMESİ HİÇTE GELMEYEBİLİR

yapma canım sen burda en tecrübelilerimizden birisin bi çok konuda bizi rahatlatıyosun sakın evhamlanma.. senin ve bebeğinin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Allah hepimizin hakkinda hayirlisini ihsan etsin insallah.
Zaman daraldikca stres yaptim galiba ama rahatlamam lazim.insallah gecer gider bu dusunceler biran once.

2 erken dogumum var benim.otomatikmen riskli gruptayim.diger 2 hamileligime gore daha iyiyim ama kafamdan acabalar eksilmiyor.
Suan bile cok asagida bebisim bazi hareketlerinde resmen vajinam titriyor kafasi eli cikcakmis gibi hissediyorum baya asagida.

Benimde 142 cikmisti bu gun dahiliyeye gttim yukleme yapmadi bir hafta takip edelim sonra gerekrse yaparz dedi evde sekerimi olcecem bide diyetsyene gnderdi oda liste yapti ama esim senin sekerin normal dio bosver normal yemene devam et dio bilmiorm

Al benden de o kadar kucucuk boyumla 64 kiloyla hamis kaldimm ikimizde zirvedeyken kalmisiz guzel denk gelmis resmen hayvan gibi seeaapmisiz
hakket kuzu hayvan gibi şiiyapıyoz yaa.. kız o bu diil de ben senin bi fotonu gördüydüm geçen de minnak çıtı pıtı bişeydin sen hatta özendim aaa insan ne güzel dedim nassı 64 kilo olursun sen etin mi sıkı kemiğin mi iri söyle çabuk

CANIM BENİM YAA İNŞALLAH SORUNSUZ ALICAKSIN KUCAĞINA GÖNLÜNÜ FERAH TUT

Ahaha alemsin canim benim memeler sagolsun kiloda onemli rol oynuo basi cekiolar :) kollar falan iri tombisim yanii o fotoda 67 falandim sanirim suanda 70 oldumm bihter moddayim öluyorummm anlasana

Benim canim isteyince esimin bardagindan 2 yudum iciyom kuzum ama duskunlugum yok kolaya sigarayi ne esim ne ben hic icmedik tadini bilmeyiz cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…