bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ahaha alemsin canim benim memeler sagolsun kiloda onemli rol oynuo basi cekiolar :) kollar falan iri tombisim yanii o fotoda 67 falandim sanirim suanda 70 oldumm bihter moddayim öluyorummm anlasana
benim göğüs popo göbiş işte bi kemiklerim ince kol ayak bileklerim falan diyorum ya hani kurbanlık satan amcalar tanıtır ya hayvanını abii bu hayvanda kemik yok safii löp löp et hah öyle işte

Benimde 142 cikmisti bu gun dahiliyeye gttim yukleme yapmadi bir hafta takip edelim sonra gerekrse yaparz dedi evde sekerimi olcecem bide diyetsyene gnderdi oda liste yapti ama esim senin sekerin normal dio bosver normal yemene devam et dio bilmiorm
Benimde 145 cikti yarın doktora gidicem sonucu göstermeye . Bidaha yükleme istemiyorum cok aşırı bi tatlı yeme seyimde yok ama daha dikkat ederim düzelir herhalde

benim göğüs popo göbiş işte bi kemiklerim ince kol ayak bileklerim falan diyorum ya hani kurbanlık satan amcalar tanıtır ya hayvanını abii bu hayvanda kemik yok safii löp löp et hah öyle işte
Ahahah cok bomba hatunsun vesselamm 8. Ay kurban bayrami donemi senle benim fotolardan slayt yapalim kucukbastan buyukbasa gecisin oykusu

Benim canim isteyince esimin bardagindan 2 yudum iciyom kuzum ama duskunlugum yok kolaya sigarayi ne esim ne ben hic icmedik tadini bilmeyiz cok sukur

Ayy ne güzel canım bende eşimde kullanıyorduk ben hamile kalınca hemen bıraktım ama eşim içiyor hala malesef (
neyseki aşırı bir srtes yapmadım bebeğe oda zararmış çünkü içseydim vicdan azabından ölürdüm heralde

Ayy ne yalan söyleyim bende özledim doğum emzirme dönemi daha baya bir süre içemiycem sonra herkes bırakırsın diyor bakalım kendime güvenemiyorum bu konuda
Valla tiksinerek birakanlar sansli ben resmen severek ayrildim dogumdan sonra bi firt cekem mi abii moduna gecmem ins emzirme de var cunku

Kızlar adet sancısı gibi sancım vardı gece uyumadım belim böğrüm kasıklarım çok fenaydı. Bugün doktora geldim bebiş 1214 gr 2 hafta önde:)))))) beyin kemik yapısı kilo hepsi önde. Şimdi böbrek usg istedi sıra bekliyorum. Nst bağlandım sancı çıkmadı. Böbreklerden olabilir dedi doktor. Bebişim iyi ya gerisi önemli değil:))) bebişin sol böbrek 6 mm genişlik var hala ama. Doktor korkma geçer dedi.

Valla tiksinerek birakanlar sansli ben resmen severek ayrildim dogumdan sonra bi firt cekem mi abii moduna gecmem ins emzirme de var cunku

Ayy canım aynı ben bende de gram tiksinme olmadı yaa severek ayrıldık bizde bende doğumdan sonra emzirme sürecinde çok zorlanacam bundan emini şuan beni hamilelik tutuyor

Maşallah bebişine bizim ki de biraz önde gidiyor boyu kilosu.. kızımda önde gidiyordu 3700doğdu çok şükür biraz ele avuca geliyordu en azından

Oyy yirimm ben bu tosunu cok guzel masallahh

OY MAŞALLAH SUPHANALLAH 1200 ÇOK İYİ

Kesin bobrek bilirim agrisini oglusa masallah kuzum bol su ic usutme cok gecmis olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…