bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Masallah canimm tosuncuk geliyo herhalde :))

Meyve olarak ne tuketiyorsunuz canim? Ben genelde karpuz arada muz baskada yemiorm valla niyese
Kiraz üzüm incir kavun karpuz şeftali kayısı allah ne verdiyse eşim hergün değişik iki çeşit meyve getirir gün içinde azar azar yerim yemek aralarında. Zaten ilk kavun aşerdim Şubat ayında kavun arattım kocişe:)))))

Ahaha cok iyimis ya idolumsun suan beslenmede ben de cesit cesit meyve yeme olayina gecis yapim bakim bebise yaricak mi

Ahaha cok iyimis ya idolumsun suan beslenmede ben de cesit cesit meyve yeme olayina gecis yapim bakim bebise yaricak mi
Ye yarasın canım inşallah. Benimki bugün foto vermedi iki eliyle yüzünü kapamış en son geldiğimizde de vermemişti. Doktor 13 üne kontrol randevusu verdi:))) sık gelmek işime gelir zaten:)))))))

Ye yarasın canım inşallah. Benimki bugün foto vermedi iki eliyle yüzünü kapamış en son geldiğimizde de vermemişti. Doktor 13 üne kontrol randevusu verdi:))) sık gelmek işime gelir zaten:)))))))
Yirim onun tontis elleriyle yuzunu kapamasini 13 unde acar da annesiyle bir teyzeleri de gorur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…