bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Sayfaları oku oku anca bitirdim :) Ben de akut larenjit olmuşum. İlaç ta kullanamıyorum 2 hafta kadar sürdüğü olabiliyormuş. İnşallah çok uzamadan atlatırım
My moonlight Ikra meyra because of you maşallah kuzularınıza kızlar :) benim kontrolum de haftaya inşallah. Benim bıdık ne kadar büyümüş ben de çok merak ediyorum.

Günaydın kızlar ruby87 geçmiş olsun canım @Ftm sydi güle güle giydir @yaseminkara D dertah sizede geçmiş olsun kızlar The_new canım doktorum bana denize gir havuza girme demişti. Ama sen girmişsin keşke bayanların özel günlerinde kullandığı tıpalar var havuza denize girmek için onlardan kullansaydın belki koruma yapardı inşallah bişey olmamıştır.
Bugün güzel bi gün olsun kızlar

Kızlar rekora gidiyorum 1 hafta içinde iki kez ev taşıyorum taşındığım evi sus bastı şimdi tekrar oradan çıkıyorum bu çocuk en sonun da yorgunluktan erken doğacak moralım sıfır
Tasindigin eve insallah yerlesmemis olsaydin.yorma kendini diycem ama o nasil olur bilemedim dikkat et yinede.insallah bu seferki evinde bi sorun olmaz canim.vardir bunda da bir hayir.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Senin haftaya tahmini 700 800 gr olur bebişin. Sağlıklı olduğu haberini alırsın inşallah sende

Kızlar rekora gidiyorum 1 hafta içinde iki kez ev taşıyorum taşındığım evi sus bastı şimdi tekrar oradan çıkıyorum bu çocuk en sonun da yorgunluktan erken doğacak moralım sıfır
sende de ne şans varmış canım yaaa. İnşallah kutuları açmadan taşınmışsındır normalde sinir olur insan hamile hamile allah sabır versin sana.

herseyim yerleşti şimdi bastan topluyorum sinir kırızı gecircem en sonunda
Canım Allah yardımcın olsun. kendi adıma konuşayım; normal ev işlerini bile zor yaparken sen iki kere ev toparlayıp yerleştirmiş olacaksın. Keşke yardımcı birilerini bulsan kendine.

O BEKLEME OLAYI COK KOTU GERCEKTEN DE

teşekkür ederim. aslında eşim diyabet hastası ama bazen insülin dozu fazla olup yetersiz beslenme olunca reaktif hipoglisemi de olabiliyor. mesela dün evde kahvaltıyı yaptık çıktık 10:00 gibi bir ara öğün bir şey yemesi gerekli ama yememiş. 10 gibi konuştuğumuz da bana uykum var, halim yok falan da demişti tabi ben yorgunluktan dır diye düşündüm. sonra öğlen uykum var diye eve gidip yemek yemeden yatmış uyuya kalmış işte o ara bilinç bulanıklığı oluşmuş. ben aramasam belkide dahada kötü şeyler olacaktı. eşim yaklaşık 7 yıldır şeker hastası bu duruma 2.kez geldi diyebilirim. belki siz çok dikkat ettiğiniz için sorun olmuyor olabilir mi acaba?

günaydın canımmmm. teşekkür ederim. bugün cuma mis gibi bir gün :) şimdiden iyi haftasonları ve hayırlı cumalar güzel annişlerimize ^.^

Hastanede randevu bekleme olayina ben de cok zitim neyseki yavrusunu gormussun ve saglikliymis canim hep guzel guzel buyusun annesinin karnindaa burnunu yidigimm

Cnm bana da doktorum şuan kesinlikle denize girmeni istemiyrm dedi.havuzunda temizlgndn eminsen gireblrsn dedi.havuz bize ait ailece kullaniyrz die bişey olmaz dedim Ama içime şüphe girmedi değil.Ne kadar zararı olablr bilmiorm.enfeksiyondan ziyade havuzdaki klor daha çok kafama takıldı.Ama doktor da onunla ilgili bişey demedi.bakim yapan kişilerde deneyimli.insan sağlığına zarar verecek kadar cok katmazlar ne bileyim.inşallah bişey olmaz

Ben havuzun mantar vb.enfeksiyonel hastalıkları tetiklediğini biliyorum çocuğum bile ne Zaman havuza girse hep ateşlenmiştir ..en sağlıklısı ne olursa olsun Deniz tabi mayoyu değiştirmek şartıyla..

Valla ben bu yaz tatilde havuza fazlasiyla girdim havuzda az kisi var diye bi rahatsizlikta yasamadim cok sukur canim yine de temkinli olmak lazim tabi

denizi neden yasakladı acaba? merak ettim, hani havuzdan daha sağlıklı falan ya. ben bayramda falan hep denize girdim ama dr bir şey dememişti. acaba kişiye özel bir durum olduğunda mı yasaklıyor

aynen canım dr da öyle dedi zaten erken geliyosunuz bekliyosunuz geç geliyosunuz bekliyosunuz dedi kızlar göstermiyomuş ama kime sorsam öyle diyo:)) neyseki doktorun pozuna kalmadım eşime video çektirmiştim ordan izliyorum bol bol :)) allah bu kıymetli emanete hakkıyla sahip çıkıcak herkese yaşatsın bu güzel mutluluğu...

:)) aynen canım balığımı görsen akrobatik hareketler yapıyodu en son yavrum açlıktan ayaklarını kemiriyodu annenin de babanın da iştahı yerinde tabii :)) bu arada usg kağıdına yine de bakıp kontrol ettim de fl oranı normal aralıkta ya hatta artmış %22.. şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…