- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #36.001
Tasindigin eve insallah yerlesmemis olsaydin.yorma kendini diycem ama o nasil olur bilemedim dikkat et yinede.insallah bu seferki evinde bi sorun olmaz canim.vardir bunda da bir hayir.Kızlar rekora gidiyorum 1 hafta içinde iki kez ev taşıyorum taşındığım evi sus bastı şimdi tekrar oradan çıkıyorum bu çocuk en sonun da yorgunluktan erken doğacak moralım sıfır
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Senin haftaya tahmini 700 800 gr olur bebişin. Sağlıklı olduğu haberini alırsın inşallah sendeGünaydın kızlar hayırlı cumalar. Sayfaları oku oku anca bitirdim :) Ben de akut larenjit olmuşum. İlaç ta kullanamıyorum2 hafta kadar sürdüğü olabiliyormuş. İnşallah çok uzamadan atlatırım
My moonlight Ikra meyra because of you maşallah kuzularınıza kızlar :) benim kontrolum de haftaya inşallah. Benim bıdık ne kadar büyümüş ben de çok merak ediyorum.
Kızlar rekora gidiyorum 1 hafta içinde iki kez ev taşıyorum taşındığım evi sus bastı şimdi tekrar oradan çıkıyorum bu çocuk en sonun da yorgunluktan erken doğacak moralım sıfır
Tasindigin eve insallah yerlesmemis olsaydin.yorma kendini diycem ama o nasil olur bilemedim dikkat et yinede.insallah bu seferki evinde bi sorun olmaz canim.vardir bunda da bir hayir.
Canım Allah yardımcın olsun.herseyim yerleşti şimdi bastan topluyorum sinir kırızı gecircem en sonunda
Canım Allah yardımcın olsun.kendi adıma konuşayım; normal ev işlerini bile zor yaparken sen iki kere ev toparlayıp yerleştirmiş olacaksın. Keşke yardımcı birilerini bulsan kendine.
O BEKLEME OLAYI COK KOTU GERCEKTEN DEherkese günaydınlar kızlarhepiniz iyisinizdir inşallah.. ahmoz canıımm çok saol ilgilendiğin için evet dündü randevumuz :) heeeerrr gidişimde istisnasız 1.5 saat beklediğim doktorcuğuma bu kez ben yarım saat geç gittim çünkü hakkaten sinir harbi yaşıyorum o bekleme esnasında sabırsızlıktan.. bi de ne göreyim hastane bomboş şu filmlerdeki terkedilmiş akıl hastanelerinden hallice!! bi ışıklarının yanıp yanıp sönmediği eksik kalmış hemen doktorun odasına daldım tabii panikle randevumuz vardı dedim kaçtaydı dedi sekreter 5teydi dedim.. saat 5buçuk ama dedi dr ameliyata inicek hastanın iğnesi yapıldı dedi tabii o andan sonra ben ben diildim artık cırladım resmen her gelişimde şu kadar bekliyorum da falan falan!! sonunda içerden bıkkın bi ses beklerlerse bakarım operasyondan sonra dedi sevgili doktorum neyseki tam yarım saat sonra geldi tabii ben o arada hormonlarımın da etkisiyle sanırım ağlayıp durdum balığım gayet iyiydi elleriyle ayaklarını tutuyo falan ağzını açıyo kapatıyo hiç durmadı hep hareket halindeydi çok şükür.. yalnız bacak boyu yine bir hafta gerideydi bıdığımın dr kesinlikle bi gelişim geriliği filan diil bu dedi bilmiyorum artık kafaya takmıcam bunu da herşeyi normal çünkü bi de babamızın bacaklar da kısa böbreklerime de baktı dr sağ böbrek daha aşağıda kalıyo genelde onda genişleme olur dedi hakkaten benim de sağ böbrekte çıktı çok hafif genişleme ama benim hiç ağrım sızım yok çok şükür.. son olarak yavrumun onca güzel pozunun içinde dr yakalaya yakalaya burnunun michael jacksona benzediği pozunu buldu onu verdi elimize
canım çok çok geçmiş olsun hem sana hem eşine.. bişey sorucam eşin diabet mi yoksa reaktif hipoglisemi falan mı?? ben de reaktif hipoglisemiyim arada bir yaşıyorum şeker düşmeleri ama eşinin yaşadığı bilinç bulanıklığına varan bişey yaşamadım hiç o yüzden merak ettim
abooovv sıkı komutan :)) bize tam böylesi lazım
Günaydın kızlarruby87 geçmiş olsun canım @Ftm sydi güle güle giydir @yaseminkara D dertah sizede geçmiş olsun kızlar The_new canım doktorum bana denize gir havuza girme demişti. Ama sen girmişsin keşke bayanların özel günlerinde kullandığı tıpalar var havuza denize girmek için onlardan kullansaydın belki koruma yapardı inşallah bişey olmamıştır.
Bugün güzel bi gün olsun kızlar
Hastanede randevu bekleme olayina ben de cok zitim neyseki yavrusunu gormussun ve saglikliymis canimherkese günaydınlar kızlarhepiniz iyisinizdir inşallah.. ahmoz canıımm çok saol ilgilendiğin için evet dündü randevumuz :) heeeerrr gidişimde istisnasız 1.5 saat beklediğim doktorcuğuma bu kez ben yarım saat geç gittim çünkü hakkaten sinir harbi yaşıyorum o bekleme esnasında sabırsızlıktan.. bi de ne göreyim hastane bomboş şu filmlerdeki terkedilmiş akıl hastanelerinden hallice!! bi ışıklarının yanıp yanıp sönmediği eksik kalmış hemen doktorun odasına daldım tabii panikle randevumuz vardı dedim kaçtaydı dedi sekreter 5teydi dedim.. saat 5buçuk ama dedi dr ameliyata inicek hastanın iğnesi yapıldı dedi tabii o andan sonra ben ben diildim artık cırladım resmen her gelişimde şu kadar bekliyorum da falan falan!! sonunda içerden bıkkın bi ses beklerlerse bakarım operasyondan sonra dedi sevgili doktorum neyseki tam yarım saat sonra geldi tabii ben o arada hormonlarımın da etkisiyle sanırım ağlayıp durdum balığım gayet iyiydi elleriyle ayaklarını tutuyo falan ağzını açıyo kapatıyo hiç durmadı hep hareket halindeydi çok şükür.. yalnız bacak boyu yine bir hafta gerideydi bıdığımın dr kesinlikle bi gelişim geriliği filan diil bu dedi bilmiyorum artık kafaya takmıcam bunu da herşeyi normal çünkü bi de babamızın bacaklar da kısa böbreklerime de baktı dr sağ böbrek daha aşağıda kalıyo genelde onda genişleme olur dedi hakkaten benim de sağ böbrekte çıktı çok hafif genişleme ama benim hiç ağrım sızım yok çok şükür.. son olarak yavrumun onca güzel pozunun içinde dr yakalaya yakalaya burnunun michael jacksona benzediği pozunu buldu onu verdi elimize
Günaydın kızlarruby87 geçmiş olsun canım @Ftm sydi güle güle giydir @yaseminkara D dertah sizede geçmiş olsun kızlar The_new canım doktorum bana denize gir havuza girme demişti. Ama sen girmişsin keşke bayanların özel günlerinde kullandığı tıpalar var havuza denize girmek için onlardan kullansaydın belki koruma yapardı inşallah bişey olmamıştır.
Bugün güzel bi gün olsun kızlar
Ben havuzun mantar vb.enfeksiyonel hastalıkları tetiklediğini biliyorum çocuğum bile ne Zaman havuza girse hep ateşlenmiştir ..en sağlıklısı ne olursa olsun Deniz tabi mayoyu değiştirmek şartıyla..İyi geceler kisslar nasilsnz
Bakmaya calisyrm ama çok takip edemiyrm.
Tatil modundym çok şükür.darısı tüm.isteyen arkadslra
Kızlar size bişey sorcam.
Hamilelikte havuzun ne gibi sakincalari olablr.
Doktorum temizlgndn eminsen gir dedi.
Bizde ev kiraladik havuzlu.sadece bize ait.ailece giriyrz yani.
Bugün havuz bakımı için geldiler.havuz temiz değilmiş ilacladilar.bende tam gircktm.3 saat girmeyin sonra gireblrsnz dediler.3.5 saat sonra hemen girdm
Naapayim dayanamiyrm.su sıcak ve gözümün önünde dururken olmuo yani.
Bi gündüz giriorm bi de gece eşim gelince giriorm.
Idrar yolu enfeksynunu da yeni atlatio gibiydim ya.yanlis mi yapiorm diorum.bi de bu havuzdaki klorn bebeğin bağışıklık sistemnde sorunlar açtıgni okudum.
Hiç yakınında böyle bişey duyan yaşayan var mı.
Inşallah havuza girdi sıkıntı yasamadi dersnz
Valla ben bu yaz tatilde havuza fazlasiyla girdim havuzda az kisi var diye bi rahatsizlikta yasamadim cok sukur canim yine de temkinli olmak lazim tabiİyi geceler kisslar nasilsnz
Bakmaya calisyrm ama çok takip edemiyrm.
Tatil modundym çok şükür.darısı tüm.isteyen arkadslra
Kızlar size bişey sorcam.
Hamilelikte havuzun ne gibi sakincalari olablr.
Doktorum temizlgndn eminsen gir dedi.
Bizde ev kiraladik havuzlu.sadece bize ait.ailece giriyrz yani.
Bugün havuz bakımı için geldiler.havuz temiz değilmiş ilacladilar.bende tam gircktm.3 saat girmeyin sonra gireblrsnz dediler.3.5 saat sonra hemen girdm
Naapayim dayanamiyrm.su sıcak ve gözümün önünde dururken olmuo yani.
Bi gündüz giriorm bi de gece eşim gelince giriorm.
Idrar yolu enfeksynunu da yeni atlatio gibiydim ya.yanlis mi yapiorm diorum.bi de bu havuzdaki klorn bebeğin bağışıklık sistemnde sorunlar açtıgni okudum.
Hiç yakınında böyle bişey duyan yaşayan var mı.
Inşallah havuza girdi sıkıntı yasamadi dersnz
Cnm bana da doktorum şuan kesinlikle denize girmeni istemiyrm dedi.havuzunda temizlgndn eminsen gireblrsn dedi.havuz bize ait ailece kullaniyrz die bişey olmaz dedim Ama içime şüphe girmedi değil.Ne kadar zararı olablr bilmiorm.enfeksiyondan ziyade havuzdaki klor daha çok kafama takıldı.Ama doktor da onunla ilgili bişey demedi.bakim yapan kişilerde deneyimli.insan sağlığına zarar verecek kadar cok katmazlar ne bileyim.inşallah bişey olmaz
aynen canım dr da öyle dedi zaten erken geliyosunuz bekliyosunuz geç geliyosunuz bekliyosunuz dediBu sefer beklemeyeyim derken yine beklemek zorunda kalmissin.neyse yavrucugunu gormussun.
Sende en azindan bi pozu var bende hic yok ya.kizimada hamileyken 1 kerecik bile yuzunu gostermedi dogunca gorduk.simdi bu yaramazda suana kadar gostermedi.ben napiiimmmm.
Gozun aydin canim iyi haberlerini almissin onemli olan bu
:)) aynen canım balığımı görsen akrobatik hareketler yapıyodu en son yavrum açlıktan ayaklarını kemiriyoduGünaydın canım bekleme olayı çok can sıkıcı bilirim neyseki bebişini senin deyiminle balığını görmüşsüngözün aydın canım...gerileme olayına da takılma canım normaldir her Bebek aynı değil benim kızımda ayakları çok büyük diyordu babasının ayakları büyük mü diye sormuştu alem bu doktorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?