bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla ben bu yaz tatilde havuza fazlasiyla girdim havuzda az kisi var diye bi rahatsizlikta yasamadim cok sukur canim yine de temkinli olmak lazim tabi

bende 1 kere havuza girdim oda istanbulda çok bunalmıştım ve henüz klimayı taktırmamıştık. mayomu felan hep kuru tuttum değiştirdim sorun olmadı. ama tabi eşim mikrop kaptı, 1 hafta onla uğraşmıştık :) birine ille bir şey olacak.

amiiinn canım inşallah.. dimi valla doğru diyosun.. iyi yanından bakalım çocuğun burnu doğuştan estetikli gibi tabii michael jackson bu konuda zirve ama olsun ilerde bu usgye bakar bakar güleriz inşallah :)))

canım bana dün dr şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi.. zaten ben de yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızdım sanırım benim yemek hayalleri gitti :))

Hadi ya benim ki 20. Hafta da başladıydı söylemeye ayrıntılı da ki doktor da dedi, acile gittiğim doktorda demişti bende herkes bu zevki yaşayayım istedi galiba ağız birliğiyle demek ki senin doktor karataycı

larenjit mi hakkaten zor oluyo canım ama o da geçicek inşallah bebişin iyi olsun yeter ki:) inşallah sen de kuzunu sağlıklı hareketli görürsün

Ben havuzun mantar vb.enfeksiyonel hastalıkları tetiklediğini biliyorum çocuğum bile ne Zaman havuza girse hep ateşlenmiştir ..en sağlıklısı ne olursa olsun Deniz tabi mayoyu değiştirmek şartıyla..

Inşallah öyle bi problem olmaz cnm hep bizbize giriyrz 3 5 kişiyiz ama olsa da tedavisi olur inşallah.ıslak kalmiyrm hemen duş aliyrm.Çarşamba randevum var.inşallah bişey çıkmaz

Valla ben bu yaz tatilde havuza fazlasiyla girdim havuzda az kisi var diye bi rahatsizlikta yasamadim cok sukur canim yine de temkinli olmak lazim tabi

Dediğin gibi bizimde az kişi giriyrz ailece.Ama klor dan dolayı kafama takıldı bi.bebeğime bi zararı olmaz inşallah.

denizi nedne yasakladı acaba? merak ettim, hani havuzdan daha sağlıklı falan ya. ben bayramda falan hep denize girdim ama dr bir şey dememişti. acana kişiye özel bir durum olduğunda mı yasaklıyor

Bilemedim bende cnm.gelmeden önce WhatsApp tn sordum doktoruma.karnımda sertlesme oluodu sanki.acaba enfeksiyondan mi dedim.kültür sonucum iyi çıkmıştı.önceki hafta nst de de kasılma çıkmamıştı ama tatile gidicz bi sorun olmasın dedim.o da denize girmeni kesinlkle istemiyrm eğer ıdrarinda çok kötüyse gitmeden beni gör dedi.denize girmiicm evin havuzuna gircektim.ailece giriyrz.karışık havuz değil sorun olur mu dedgimgde.temizlgndn eminsen gireblrsn dedi.öyle yani.
Dediğin gibi int.te de hep deniz tavsiye edilio havuza kesinlkle girmeyin denilio ama kalabaliktn dolayidr belki.Biz sabah 2 kişi giriyrz akşam da ek olarak 3 kişi daha gelio.Zaten girenlr beni bildgi dikkatliler de.nasip ya inşallah bişey olmaz

anladım onunki diabete bağlı hipoglisemi kayınvalidemde de oluyo ara ara öğünlerine dikkat etmezse.. ben hiç dikkat etmiyorum canım keşke etsem doktorun bayramda seyranda yiyceksin dediklerini ben gün aşırı tüketiyorum nerdeyse..

Ya önceki yıllar her hafta aqua parklara gidiodk.bilirsnz ne kadar kalabalk oldgnu ve o aktiviteler sırasında da ne kadar su yutuldgnu
Ona rağmen o dönem çok şükür hiçbirimiz mikrop falan kapmadk.şimdide şahsi havuz olunca hiç öyle bişey aklıma gelmedi.doktor da demeyince hicten düşünmedim

aynen bu bi komplo ardında amerika israil herşey olabilir elbirliğiyle yaptırdılar sana bu testi

Gunaydin kizlar bugun 24 haftamizi bitirdik cok sukur Nilke ile artik rahat nefes alabiliriz bir cok risk bugunden itibaren yariyariya azaldi oglusumu gormeme 3 gun kaldi bakalim ne kadar kilo almis. Sabahta ada mutfak teGahina cikmak icin diretti cikti ve düstü kucagima aldim cok agladi kucagima almak yasakti ama yinede o panikle aldim

Günaydın canım şükür 24 haftaları gördük bende yarın görecem inşallah ayy çok geçmiş olsun adacığa anne tabiki dayanmaz meleği ağlarken ama sen dikkat et yine tamam mı canım

eneeemm senin bi de yanında bi bıdık vardı dimi?? o kaç yaşında sana yardım edebilcek kimse yok mu cano etrafında?? en azından azcık dinlenirsin çocuk da uzak olur senden
2 yaşında teyzesi ellerinden öper yok canım yardımcı olabilecek kimse. herkesin ya küçük çocuğu var yada şehir dışında. Kayınvalidem de yazlıkta tadilat var eşim odamızı yeniletiyor onun başında. Kaldım bir başıma

oyyy maşşallah ne güzel bi tane de hazır büyümüşün varmış ama işte böyle durumlarda zor.. olsun canım allahım tez zamanda sana şifa versin zaten larenjit çok nadiren bulaşıcı oluyo bildiğim kadarıyla bi bakteri filan sebep olduysa eğer boğzaını zorlama kaynaklı falansa bulaşmaz.. allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…