bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canimm gozunuz aydin artik daha rahat bi nefes alabilirsiniz. Bebisleriniz annelerine sıkı sıkı sarildilar

Günaydın canım maşallah Darısı başımıza çarşamba benim de tam 24 hafta olacak sonraki cts.de randevum var heyecanla bekliyoruz bakalım :) Hep hareketsiz diye şikayet ediyordum hareketleri de kuvvetlenmeye basladı dun gece uyurken yataktan sektim resmen öyle bir tekme yedim karnıma acaba sıkıştırdım mı diye de korktum gerçi hafif göbüş üstünde uyumuşum İnşallah ultrasonlarda hareketli bebişler görürüz

çok şükür canım bi alaydık sağ salim kucağımıza.. adacığa da geçmiş olsun bi yerine bişi olmamıştır inşallah

Bazen denizde cok hareketli bazen cok durgun bitanem insallah ptesi bende gorucem oglumu cok merak ediorum

Sağol canım tek derdim şu an kızıma bulaşmasın da bir an önce iyileşeyim
Kokrkma canım bulaşmaz muhtemelen tozdan tadilattan olmuştur sende de sıcaklar da etkili tabi.. Ben de geçirdim 2. ayımda ilaç da kullanamamdıgım için ilk 3 ay 10 15 gunde gecmıstı ılık seyler içip bogazını yumusat bol c vitaminli limonata portakal suyu iç canım taze sıkma olanlardan.. Bide tuzlu su ile gargara yap fıstık geçmiş olsun

Yok bi yerine bisey olmadi ama cok korktu kalbi kus gibiydi yetisemedim ama bisey oldu ve hizi kesildi tutunmaya calisti galiba ya
yavrum benim ya kıyamam böyle böyle gerçekten öğreniyolar işte zorlukları.. sen de bak bu haline rağmen panikle almışsın kucağına annelik böyle bişey galiba.. ay ben yine çok duygusalım

Havuza giren esinde olsa dus almadan asla havuza girmesin.

Üşüttüm bi kaç gece canım, zorlama yok. İnşallah bulaşmaz kuzuma da canım sagol.

günaydın. ayyyy çok sevindim. sonunda hissetmen güzel olmuş, artık bundan sonra tepmelerine hazır ol :):)

Sağol tavsiyelerin için canım benim ben fısıltı şeklinde konuşunca kızım da aynı şekilde fısıltıyla cevap veriyo bana çok güldüm sabah sabah. 10-15 gün sabır göstericem geçicek inşallah

Maşallah balığına benim balık yüzünü bile göstermiyor o kadar hareketsiz ayakları hep yüzünde.büyük kızımda öyleydi ama ben çok merak ediyorum kime benzeyecek diye kızım aynı babası

bu arada kızlar dün doktordan çıkınca e-bebek e gittik.. aslında sadece park yatakları yakından incelicektim almıcaktım yani ama eşim heyecan yaptı aldık birden bire ben de anlamadım nolduğunu BegumBB tatlım senin bana önerdiğin model JOIE EXCURSION CHANGE AND ROCK modeliydi sanırım dimi?? orda çok beğendim bi de indirime girmişti 800den 639a inmşti.. aynı özelliklere sahip chicconun lullabysi var o 900 mesela.. bi de tanışma paketleri indirimde çok çok uygundu fiyatı 70ti o da..
Baby&Me Tanışma Paketi (Erkek) içinde bulunan ürünler:

• 2 adet Baby&Me Likit Biberon ve Emzik Temizleyici 500ml
  • 1 adet Baby&Me Çamaşır Leke Çıkarıcı 750 ml
  • 1 adet Baby&Me Sıvı Çamaşır Deterjanı 750 ml
  • 1 adet Baby&Me Çamaşır Yumuşatıcı 750 ml
  • 1 adet Baby&Me Tek Kullanımlık Mama Önlüğü
  • 1 adet Baby&Me Bebek Kulak Çubuğu 56 Adet
  • 1 adet Baby&Me Islak Yenidoğan Pamuk Mendil Erkek 12 Paket 40'Lı
  • 1 adet Baby&Me Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 10'lu 60*60
  • 1 adet Baby&Me Bebek Temizleme Pamuğu 56'LI TEKLİ PAKET
düz beyaz boy boy çıtçıtlı badiler de 4 liraydı bi bakın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…