herkese günaydınlar kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah..
@ahmoz canıımm çok saol ilgilendiğin için evet dündü randevumuz :) heeeerrr gidişimde istisnasız 1.5 saat beklediğim doktorcuğuma bu kez ben yarım saat geç gittim çünkü hakkaten sinir harbi yaşıyorum o bekleme esnasında sabırsızlıktan.. bi de ne göreyim hastane bomboş şu filmlerdeki terkedilmiş akıl hastanelerinden hallice!! bi ışıklarının yanıp yanıp sönmediği eksik kalmış
hemen doktorun odasına daldım tabii panikle randevumuz vardı dedim kaçtaydı dedi sekreter 5teydi dedim.. saat 5buçuk ama dedi
dr ameliyata inicek hastanın iğnesi yapıldı dedi tabii o andan sonra ben ben diildim artık cırladım resmen her gelişimde şu kadar bekliyorum da falan falan!! sonunda içerden bıkkın bi ses beklerlerse bakarım operasyondan sonra dedi sevgili doktorum
neyseki tam yarım saat sonra geldi tabii ben o arada hormonlarımın da etkisiyle sanırım ağlayıp durdum
balığım gayet iyiydi elleriyle ayaklarını tutuyo falan ağzını açıyo kapatıyo hiç durmadı hep hareket halindeydi çok şükür.. yalnız bacak boyu yine bir hafta gerideydi bıdığımın
dr kesinlikle bi gelişim geriliği filan diil bu dedi
bilmiyorum artık kafaya takmıcam bunu da herşeyi normal çünkü bi de babamızın bacaklar da kısa
böbreklerime de baktı dr sağ böbrek daha aşağıda kalıyo genelde onda genişleme olur dedi hakkaten benim de sağ böbrekte çıktı çok hafif genişleme ama benim hiç ağrım sızım yok çok şükür.. son olarak yavrumun onca güzel pozunun içinde dr yakalaya yakalaya burnunun michael jacksona benzediği pozunu buldu
onu verdi elimize