bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar rekora gidiyorum 1 hafta içinde iki kez ev taşıyorum taşındığım evi sus bastı şimdi tekrar oradan çıkıyorum bu çocuk en sonun da yorgunluktan erken doğacak moralım sıfır
Talihsizlik resmen Geçmiş olsun cnm Acele etme cnm yerleşirken de yorma kendini

ay kızlar bu ıslak mendilin içinden bişey çıktı iki tane böyle neye benziyo belli diil külah gibi falan lan bu eldiven diil şapka hiç diil bu ne bu diye çırpınırken kutunun üzerinde pipiped hediyeli yazdığını gördüm ve işte o yüzyılın icadıyla o an tanıştım bilenler vardor muhakkak oğlanın pipisine takıyomuşuz bunu altını temizlerken oraya buraya işemesin diye anneme söyledim telefonda o da diyo ki ay neler çıktı bebek olmak varmış şimdi!! ay anne sen bebek olsan nolucak bunu senin nerene taksalardı dedim

günaydın. ayyyy çok sevindim. sonunda hissetmen güzel olmuş, artık bundan sonra tepmelerine hazır ol :):)
Valla en sonunda canım uyurken hissetmeyeydim çok daha güzel olacaktı artık sıkıştı demek ki yeter bir çekil üstümden diyip uyandırdı Demek ki artık hissedicem valla böyle sabırsızlıkla bekliyorum artık elim karnımda geziyorum resmen tepecek mi diye

Hahaha koptum valla ilk kez duyuorum şuan senden :)

Selam kızlar ..

balmey geçmiş olsun kuzum :/ hemen atlat inşallah. because of you maşallah balığına tatlım Sağlıcakla kucagına al inşallah .. O doktorda bekleme hadisesi cok sinir bozucu:)

Kocişi gönderdim Brezilya ya kızlar :/ 12 gün yok. Anayım ben anaaaa:) zika var diye herşeyim hazırken gidemedim olimpiyata. Olsunnn ogluşum iyi olsun sağ salim dogsunda 4 yıl sonrakine giderim nolcak dimi ama. Yalnız hormonlar fena benim çok aşırı duygusal ve hassasım. Gidememek umurumda değilde kocişin gitmesi koydu valla:) Sabah saat 5.5 da eşimi bıraktım havaalanında direksiyonda ağlaya ağlaya oğluşum baba 12 gün yok yarım ay yok diye diye döndüm :)

amin canım inşallah çok güzel haberlerle dönersin aramıza dualarımız seninle

Yaa beybi gerekli ama o :) bazı sıpalar cok edepsiz kardeşimin oğlan altını değiştirirken agzımıza agzımıa işiyodu :)

Çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

amin canım inşallah çok güzel haberlerle dönersin aramıza dualarımız seninle
inşallah canım.sabah kalktık eşimle kızım için nevresim takımlarına baktık.Ablasindan kalan park yatağını yıkayalım dedik sonra durduk hüzünlü hüzünlü yıkamak istemedik güzel haberlerden sonra yıkayacağız inşallah.Kaç gündür üzüntüden ağlıyoruz inşallah bugün sevinçten olacak.

Aaaa hic duymamistim neler cikmis ama cok iyiymis.ozellikle gezmekte milletin evini batirmamak icin cok ideal.
Ah ah benim oglanda cok yapmisti ustume elime.

Ay cnm guldurdun beni valla :) bebegin iyi ya cnm onemli oln o bencede bacak boyu onemli degil sonraki haftalarda atak yapar cnm

Insallah guzel haberlerle cikcaksin doktorun odasindan.aklina kotu dusunceler sokma canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…