bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
oyyy yapmayın öyle bee kıyamam.. çok haklısınız çok zor böyle endişeler içinde ama her halükarda emanetlerimiz onlar bizim.. inşallah bugün çok hayırlı güzel haberler alıcaksınız canım rabbim yardımcınız olsun

Insallah guzel haberlerle cikcaksin doktorun odasindan.aklina kotu dusunceler sokma canim.

amin canlar çok saolun inşallah.Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın inşallah

valla canım hiç bişey iyi gelmiyo ben anlamadım bu nasıl bişey rennie de maksimum 1 saat kesiyo belki ekmek içi rahatlatabilir

Canim benim zeynep hep kucagimda.mecbur aliyorsun.bazen yol bile yurumek zorunda kaliyorum.
Allah a emanetiz hepimiz.
Sorma canim yaa valla biz bu kadar pimpirikliyiz ya sakinan goze batiyo bu cop yemin ederim burda suriyeliler var birinin kucaginda yeni dogmus bebe biri bi yaninda biri bi yaninda hijyen yok bisey yok ama bi dr a gotur hepimizden sagliklilar aslinda sakinmayacaksin sakindikca bisey cikiyo ya

canım mutlaka git aksatma sakın ciddi bir durum olabilir sonrasında için rahatlar en azından

Pipi ped mi ahaha o ne yaaaa ay isesin oglum yuzume gozume oh severim onu ben ada uzerime kakasini puskurtmustu cis ne ki

selamm kızlar hastaneden geldik. bugün ilk kez başka bir hastaneye gittim ( özel erdem hastanesi ümraniye ) odalarını bile gezdim hoşuma gitti doğumu burada yapacağım sanırım. doğum fiyatlarıda oldukça uygun geldi. normal 1000 - sezeryan 1500 muayene ücretleri ( acıbadem + ssk sigortamla ) 12 tl. oğluşumuz 755 gr olmuş 32 cm :) ultrasona göre 1 gün önde diyor diğer hastanede 1 hafta öndeydi burasını anlamadım ama gerileme olmadığı müddetçe iyidir heralde. yalnız doktor başta kız sanırım dedi ben nefes alamadım eşim neyy dedi bi d k bi dk tam bakmadım daha dedi tmm bacaklarını açtı şimdi erkekmiş dedi :) dedim doktor hnm yapmayın herşeyi maviş maviş aldık kısa bir heyecan yaşattı bize yani

valla canım hiç bişey iyi gelmiyo ben anlamadım bu nasıl bişey rennie de maksimum 1 saat kesiyo belki ekmek içi rahatlatabilir
canım bende rennie kullanıyordum çok faydasını görmedim. doktora söledim bir hap verdi birde gaviskon yazdı ama böle daha büyük şişe ve çok koyu kıvamlı. ben hapın çok faydasını gördüm sbh aç karnına içiliyor. üstüne ekstra 1 bardak dolu dolu su içiliyor . hap kullanınca mesela o gün şurup içmeme gerek kalmadı.

öncelikle allah kavuştursun canım :)) kocişler nolursa olsun önemli.. sen anasın tabii hem de fedakaaaar cefakaaaarr anaa!! düşünsene olimpiyatlara gitmiyosun yavrun için boru mu annesi yarın bir gün gelinin kafasına kakmalık tam bana bak kız üzme oğluşumu saçımı süpürge ettim ben onun için olimpiyatlara gitmedim!! yok ya olmadı geleneksel kaynana jargonuna ters öyle kayınvalide mi olur ya kürek sporcusu yok anam yok bana ters :))

İnşallah güzel haberlerle gelirsin cuma gününün hürmetine..Dualarımız sizinle

Canim sindirim sistemimiz yavaslamis.durumda. mide ve barsaklar simdirimi yavas gerceklestirdiginden bu donemlerde yanma kabizlik hepsi normal seyler.. sen normalde ne kadar sıklikla ve ne kadar miktarda yiyorsun bir not al ve bu yedigin miktari azaltip sıklastir.. saatlere bol ki miden rahatlasin.. zaten az yiyorsundur sen yine de biraz daha azalt ve sıklsatir yani miktar ayni ogunler cogaltilacagi icin ogun basina dusen miktar az olsun en az iki ogun arasi 1 saat ver bi de yedikten sonra hemen uzanma dik otur.. yagli ve asitli seylerden uzak dur nebileim soda vs limon olabilir.. zeytinyagli tercih edebilirsin bide haslama izgara et balik gibi bol bol cigne 20kere cigniyorsan 30a cikart sıkici olacak biraz ama alisinca rahat edersin... bol bol su tuket 4litre iyidir telden yazabiliyorumanca oyuzden boyle sacma sapan hatalar cikabilir arada belirteyim

kızlar merhaba moralim çok bozuk sizin grubunuzada sorayım dedim dün 50mglık şeker yüklemesi yapıldı 166 çıktı değerim yüksek yani başına böyle bir durum gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…