bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sakın bişey tıkamayın Oray'a ne olur ne olmaz bence o daha sağlıksız

Canım merhaba mide için kullandığın hapin adini söyler misin doktor babada verdi sabah ac alman gerek ama korkudan kullanamıyorum

kızlar merhaba moralim çok bozuk sizin grubunuzada sorayım dedim dün 50mglık şeker yüklemesi yapıldı 166 çıktı değerim yüksek yani başına böyle bir durum gelen varmı
canım aslında moralini bozucak bişey yok yediklerine dikkat ediceksin sadece.. yani aslında normal sağlıklı insanın da yemesi gereken şeyleri yiyceksin tek fark senin insülin biraz fazla çalışıyodur belki muhtemelen de gebeliğe bağlıdır.. iyi tarafından bakarsan mecburen sağlıklı besleniceksin

Kuzu bizim için çok önemli yaaa:) deme öyle napalım bizim hayatın bi kısmısı da kürek :)

He valla gelinin başına kakıcam oğluşta büyüsün iş güç sahibi olsun tut ananın elinden götürlen beni rio de janeiro ya diycem

Öff kizlar agda yapmam gerek gelecek ay gobegimden zorlanip yapamam sanirim

Aynı dertten müstaribizz :) kendin yapma bence git yaptır.

Benim göbüüüü büyüdü iyice dün pedikür yapıp oje süreyim ayaklrıma didim ama kaplumbağaya döndüm olmuyo anacım olmuyooo :)

kızlar merhaba moralim çok bozuk sizin grubunuzada sorayım dedim dün 50mglık şeker yüklemesi yapıldı 166 çıktı değerim yüksek yani başına böyle bir durum gelen varmı
mrb gebelik şekeri çıkmış bunu doktorunla görüşmen gerek o seni yönlendirecek dahiliye uzamınına onunla takip edeceksiniz aynı şeyi yaşadım dahiliye uzmanı diyet listesi verdi bunu uygula ve belli günlerde şekerini ölç dedi kahvaltıdan sonra 1. saatim yüksekti 1 dilim ekmeği eksiltti.eğer yine düşmeseydi insülin vurulacaktım çok şükür düştü gerek kalmadı .ama 3 kere şeker yüklemesi yaptırmak zorunda kaldım şuan gözümde büyüyor şeker yüklemesi tiksindim çünkü

adı ne canım sorayım bende doktora

oy kıyamam ben sana. ben olsam bende ağlardım herhalde. benimki de işinden dolayı fransaya çok gidiyor bu aralar. kasımda çağırmışlar demiş eşim doğum yapacak, bir bakış atmışım çita gibi inme geliyordu adama :) hemde doğuracağım zaman! bulantılarım varken gitti zaten kayın validem baktı 1 hafta, sonra yine gitti. insan yinede yanında istiyor kocasını ^.^

Cok cok yaramaz bizim zeynep inatci kasım dogumluya.insallah bu bızdigim inatci olmaz.birde opucukcu basi cok sever duruup durup opsun.

bende akrep zeynep olarak çok iyi anlıyorum. bıcır bıcır olur hiç susmaz, kızamazsın bile :) anneme çok çektirmişliğim var. işin kötüsü benim kızda akrep :) neyse ki adı eylül benden bir tane daha korkuyorum valla. adaşımı öpüyorum yanaklarından ^.^

alp_se

çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle. dilerim güzel sonuçlar alırsın ve bizlere güzel haberler verirsin.

Sağol canım sen de günler su gibi akıp geçsin sağ salim kavuş sevdiceğine

Haha:) eceline susamışsa gitsin tabi kasımda :) gazetenin 3. Sayfasına cıkarız artık. Karnı burnunda dogurmak üzere olan hamile kadın kocasını 86 yerinden bıcakladı. Soguk kanlılıkla orada bebesini dogurdu ve kayıplara karıştı şeklinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…