bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
işte o dürten şeytan kuzum kovala gitsin o mendeburu

:)) doğru diyosun tatlım kovayım ben onu aslında şeker konusunda kararsızdım ben de ayrıntılıda bebek iri çınca mutlaka yaptır dedi iri olması şekerden olabilirmiş ayy inşş değildir ben o zaman vedamı edecem dondurma çikolataya vss.. ( canımda hep onları çekiyor

Ahaha ay alemsin canimm yirim o pipipedii benim ki de cok isemeli bi cocuk olursa kosa kosa gider pipipedimi alirim

Aaaa öyle bişeymi çıkmış canım ilk kez duydum nerden aldın bende alayım bende çok duydum erkek bebeklerde bu çok oluyormuş hatta yüzüne bile geliyormuş onla yıkanan varmış :))

Sabah su içmek sonucu etkiliyormuş beybi. Bana sıkı sıkı sordular. Yemedin içmedin dimi die :/
canim ben zaten su icmedim kardesim su icseydin dedi kendi icmis hic etkilememis ben de aclikta sorun cikmadi 75 aclik 155 tokluk ama seker yuregimi yakti hemsire su icebilirsin dedi bende bir bardak ictim fazla degil canim neyi yapicam simdi siz icmeyin diyorsunuz hemsire ic zaten kan verdikten sonra dun 4 litre su icmisimdir bugun gec gittim 11 gibi hastanedeydim 100 luk 3 saat dedi nasil dayanicam ben buna yaa 2 yi bulur ac ac bekleyemezsin dedi pazartesi gel dedi zaten dunku seker icimde duruyor iyi oldu pazartesi olmasi :)))

maşallah bebişine canım cinsiyet değişmesi bu haftadan sonra accık soğuk duş etkisi yaratır valla :))bu arada oğullarımız adaş olucak sanırım :))

maşallah bebişine canım cinsiyet değişmesi bu haftadan sonra accık soğuk duş etkisi yaratır valla :))bu arada oğullarımız adaş olucak sanırım :))

Sağol canım aynen okadar şey aldık ettik bide kafayıda insan ona göre hazırlıyor :) mehmet emre koymak istiyoruz biz siz?

Gayet iyi canim o haftada benimde 750 gr di doktor haftasiyla uyumlu gayet iyi demisti
evet benim dr da öyle dedi canım.. biyandan da sevindim aslında tabii ki tombik tombalak çocuk işime gelir ama bu bende gebelik şekeri olabileceğini de gösterebileceği için korkuyodum biraz

inşallah diildir canımcım evet biraz dikkat ediceksin o zaman mecburen meyveleri bile süt ürünleriyle bir arada tüketmen gerekiyo

al benden de o kadar değil 86 yer 100 yerinden şişlerim. ahahahaha. şimdi üzüldüm bak kıyamayız biz. ama tripse trip yani, sonuna kadar.

Aaaa öyle bişeymi çıkmış canım ilk kez duydum nerden aldın bende alayım bende çok duydum erkek bebeklerde bu çok oluyormuş hatta yüzüne bile geliyormuş onla yıkanan varmış :))
aynen canım benim yeğenim doktorun suratına tam da kadıncğız hanimiş hanimiş diye severken öyle bi püskürtmüştü ki gerizekalı bi de böyle katıla katıla gülerek filmlerde herkesin donduğu sahneler olur ya öylece kalakalmıştık :))) e bebekte satılan baby and me nin ıslak mendillerinden çıkıyo.. hatta ben demin bi msjda bahsetmiştim dün akşam bi set aldık diye içinde bi dünya şey var hem yaklaşık 40 lira indirimli oluyo hem de hepsini bir arada alıyosun bi bak istersen canım

Kızlar Bebek arabası seçimlerimizi paylaşalımmı çok gerdi beni zaten kararsız bi insanım bir sürü marka ve model karar veremiyorum mağaza mağaza da dolaşamıyorum

:)) ayy msjı okurken yüzümde bir gülümseme belirdi iş yerindeyim bazen odaya biri geliyo ben sırıtıyorum komik oluyor yaa :) ben hemen ona bir bakayım. bebek yeni doğan set mustelayı çok önerdiler ban canım bide unibaby nin ıslak mendili bide buna bir bakim hemen

e bebeğin kendi markası var ya cano baby and me hah işte onun ıslak mendillerinden çıkıyo çok şekerler :))

ay ne güzel bir buluş :) ben ablamın yaramaz doğduğunda bezini bi değiştireyim dedim açmamla suratıma yapması bir oldu fırlamanın bezi siper ettim kendime ama olan oldu ay bide bezi tertemiz yapmak için açmamı beklemiş küçük bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…