bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağol canım aynen okadar şey aldık ettik bide kafayıda insan ona göre hazırlıyor :) mehmet emre koymak istiyoruz biz siz?
aslında ilk başta sadece emreydi yanına bi isim düşünüyoduk ama bulamıyoduk sonra tek emre olsun dedik sonra gördüğüm bi rüyanın da biraz etkisiyle mehmet i de ekledik oldu sana mehmet emre :)) adlarıyla yaşasınlar inşallah kuzularımız

Ayy ben sütü zorla kafama dikerek içiyorum hiç sevmem bide bebğim için eyvah ki ne eyvahh
olsun bitanem süt şart diil ki yoğurt olur peyynir olur.. mesela şeftali yiyceksin yanında yoğurt da ye hatta ilk başta biraz değişik geliyo ama ben artık direk içine doğruyorum evet hazır meyveli yoğurtlar daha albenili ama böylesi daha sağlıklı.. bak gör böyle insülin dengen de bozulmıcak

inşallah canım benimde içime çok sindi bu isim

şimdi baktım cnm kız bebekler için olan kalmış sanırım erkek bebek açılmıyor neyse ara ara kontrol ederim ben bunu

olsuuuunn hamileyiz biz bize herşey mübah mustela eminim iyidir unibaby düşünürsen şu an hepsiburada ve unnadoda 10 lira daha ucuz e bebekten.. üstelik yanlarında bebe yağı ya da köpük şampuan hediyesi var e bebektekilerde yoktu.. ne araştırmıişım beee takdir ettim kendimi :)))

çok şağol cnm zaten çıkarsa kaçış yok herşey bebeğimiz için ben onun için herşeyi yaparım hayatımda bi çok şeyden vazgeçtim zararlı olur ona diye

öyleler ya pusuda bekliyolar resmen bi de gülüyolar çok matah bişey yapmış gibi :))

Kızlar Bebek arabası seçimlerimizi paylaşalımmı çok gerdi beni zaten kararsız bi insanım bir sürü marka ve model karar veremiyorum mağaza mağaza da dolaşamıyorum

çok fazla seçenek var esasında hepsi birbirine benziyor ama fiyatlar arasında dağlarr var o yüzden kafanın karışması çok normal. Ben bu arabayı alacağım büyük ihtimal kulllandım sürüşü çok pratik tentesi tamamen iniyor vs fiyatıda uygun geldi. http://www.kanzshop.com/doll-travel-sistem-cosmo-lux_pd-91694

:)) maşallah canım bu ay biz fena açıldık bir süre alışverişi durdurdum kredi kartı tavan etti annem gelcek eylülde ona aldıracam artık bazı şeyleri iyki annem var zaten başkada soran yok bişeye ihtiyacınız varmı diye :))

hepimiz öyle canım açılan açılana :)) ama dün mağazada eşimi görücektin doğumdan sonra alıcağımız travel seti bile alalım diye tutturmaz mı acaip gaza geldi oğlunu da yeni görmüştü malum hallolur hepsi yavaş yavaş..

Maşallah canım adlarıyla yaşasınlar bizde özgür koyacaz inş benim taa çocuklukta karar verdiğim bir isim eskiden bi yalan rüzgarı vardı :)) orda çocuklarının ismi anne babaya yakındı benim adım özge o zamandan buna karar vermiştim eşimde ok dedi ve bu olcak iinşş

heyyy gidi ya yalan rüzgarı ben de saf çocuk aklımla arkadaşımın evinde bu adamlar renkli renkli de bize gelince niye siyah beyazlar diye düşünüp dururdum :)) neyse ki kısa bi süre sonra bizde de renklendiler :)) çoook uyumlu olmuş bu arada özge özgür

Ay o açılmaları hiç sorma biz daha bir çöp almadan batmış durumdayız çocuğum en zor Zaman'larımıza gelcek kısmetıyle gelir dedik inşallah öyle olur...

Öyle canım canları sağolsun alınır hepsi bende eşin gibiyim bana kalsa herşeyi hazır olurdu :))

:)) ahh ahh çocukluk ne güzeldi teşekkürler canım mehmet emre de çok güzel bir isim ki ben bi ara emre düşündüm sonra yok dedim çocuklığuma ihanet edemem :))

Görüntüsü çok güzel böyle birşey istiyorum ama özellikleri nasıl ki acaba.casual cadillac air çok iyi diyorlar ama tabi fiyatta önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…