bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay o açılmaları hiç sorma biz daha bir çöp almadan batmış durumdayız çocuğum en zor Zaman'larımıza gelcek kısmetıyle gelir dedik inşallah öyle olur...

Ayy canım bebeklerimiz kısmetiyle gelirler inşş Allah yardım ediyor bir şekilde canım bizde doğumdan önce biraz alallım taksite böldürelim ödeyelim dedik bakalım

Kızlar Bebek arabası seçimlerimizi paylaşalımmı çok gerdi beni zaten kararsız bi insanım bir sürü marka ve model karar veremiyorum mağaza mağaza da dolaşamıyorum

biz chicconun chicco lite way plus arabasını almaya karar verdik. bir daha ki ay alırız artık. bana hem hafif, uygun hem de çok kullanışlı geldi. puseti var çıkınca baston oluyor. bir daha almak zorunda kalmayacağım bir model. bu arada nette fiyatı 800 küsür civarı.

Çok geçmiş olsun canım.. Şimdi iyisindir umarım

Töööbe tanrıma koooktuumm içinden ne çıktı öyle bacım afedersin  senin bi üst seviyen eşini lahmacun yaptırıp dağıtan biri vardı  ayyy allahım korusun :))

Canım sadece sizin aile gidiyorsa gir mikrop kapma olasılığı çok az üstelik yüzmek hamilelerde için çok iyi

Geçmiş olsun canım hemen bir doktora görün en azından için rahatlar

Kizlar benim bebis programinda dogum tarihim 31 ekim gorunuyor. Hamis kaldigimda saglik ocagindaki ebe 4 kasim demisti ben de oyle isaretledim. Soranlara ekim sonu kasim basi demekten yildim ehehe 25 ocak benim son adet tarihimm ben ne zaman dogururum acep aa dostlar

Gerçekten hastanede beklemek çıldırtıyor insanı bir talihsizlik yaşamışsın. Bebişini bence gayet sağlıklı anlattıklarına göre buruna gelince Michael Jackson o burun için ne ameliyatlar geçirdi ne güzel beleşten kalkık burun daha ne istiyorsunuz laz burnu mu? Rabbim bebişinin burnunu doğunca sika sıka sevmeni nasip etsin

31 ekim olmalı bence ebe niye öyle dmeiş ki ilginç :/

Ben de anlamadim valla canim ay ben cogunuzdan erken dogurcamm sanirim seeaaptimm simdi bi garip oldum. Su hamis takvimini guncelliim bakim

ay evet sen ilk doğumlar arasında olabilirsinn biz bekler dururuz artıkkk :) siz doğurdukça dahada süre uzar bize :) hayırlısı tabi doğum tarihleri değişir sağsalim gelsin pamuklarda

Ultrasondaki yazilarin kisa yazilisi anlami

LMP: son adet tarihi

BPD: başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı

HC: kafa çevresi

AC: karın çevresi

FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)

HL: humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )

CRL: (crown rump length)baş-popo mesafesi

AD: karın çapı

EFW: tahmini bebek ağırlığı

EDD: beklenen doğum tarihi

NT: ense pilisi kalınlığı

AFI: amniyotik sıvı indeksi

RA: kalpte sağ kulakçık

LA: kalpte sol kulakçık

RV: kalpte sol karıncık

LV: kalpte sağ karıncık

AO: aort, kalpte çıkan ana atar damar

W: Bebeğin kaç haftalık olduğu

Son düzenleme:
ay evet sen ilk doğumlar arasında olabilirsinn biz bekler dururuz artıkkk :) siz doğurdukça dahada süre uzar bize :) hayırlısı tabi doğum tarihleri değişir sağsalim gelsin pamuklarda
Aminn canim hepimize hayirli dogumlar nasip olur ins

Cok tatlis ve teknik bi adminsin mevhibecimm

Kızlar rekora gidiyorum 1 hafta içinde iki kez ev taşıyorum taşındığım evi sus bastı şimdi tekrar oradan çıkıyorum bu çocuk en sonun da yorgunluktan erken doğacak moralım sıfır
Geçmiş olsun canım talihsizlik olmuş fazla yorma kendini eşin yapsın çoğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…