bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
   sorma canım vallahi kaşınıyorum şükürler olsun çok tatlıydı herşeysi.. İnşallah hepimize nasip olsun sevmek :)

Güle güle kullansın bebişin canım

Ben yeni döndüm tatilden 10 gun boyunca havuzdan hiç cikmadim, giderken de doktoruma sordum tabi, yüzme çok faydalı zaten ben öneriyorum dedi... benim iltihabım olmadı bugüne dek ıltihap varsa durum başka olabilir

Kizlar esimin hareketleri icime oyle oturdu ki kac gunlerdir belli etmesem de icime atiyordum. Dun gece de artik oyle uzuldum ki odaya gecip saatlerce agladim. Bugun de kafami dagitmak icin temizlige giristim. Mutfak tereklerinin ici disi, koltuklari sildim, evde ki tum dolap iclerini dokup sildim yerlestirdim. Tum evi temizledim. Hayatimda ilkkez hali yikadim. Ama hala kafa dagitamadim. Kendimi cok yormus olmaliyim ki yerimden kalkacak halim kalmamis belime de agri girdi. Midemden de asit geliyor simdi. Yarin randevum var ama bugun gitsem mi ki??

Ne yaptın sen canım yaa deger mı bebegını kendını uzmeye cıkıp gezseydın keşke. Dınlen sımdı bı bak duruma gecmezse gıt bugun ne olur ne olmaz gecmış olsun çok

kızlar dr den biraz once geldik.Dr kendisi farklı bi durum görmedi herşey normal değerlerdeydi sonra emin olmak için radyolojiye gönderdi oda değerleri normal gördü.Sevinçten ağlayacaktım dr kızdı bana okuma ole netten falan dedi sıkıntı olursa hemen gel dedi.2 hafta sonra geleyim mi dedim gerek yok eylülün başında gel dedi.Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün benim yüzümü güldürdü.Eşimle sıkı sıkı sarıldık dilerim herkes mutlu olsun evlatlarıyla.. because of you canım çok incesin Allah razi olsun senden

Cok sevindim canim. Bebeginde sende iyi olun insallah.

gözlerim doldu inan o kadar mutlu oldum ki... çok oturmuştu sabah söylediğin şey hani hazırlıkları bile haklı olrak ertelemişsiniz ya... bu gece ne yap biliyo musun gir bütün sitelere almasan bile doya doya prensesin için bişeyler bak :)) hep sağlıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…