bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok sevindim sırf bu Mutlu haberi okumak için girdim defalarca aklımdaydı hep.geçen hafta buna benzer bir durum da ben yaşadım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kendini çok yormasaydın canım dolap düzenlemek neyse de halı yıkamak çok tehlikeli çok kötü hissedersen doktoruna görün bence.

Cok sukur canim.gozun aydin.hadi hemen park yatagi yikayin temizleyin.

Degermi canim degermi hic.nefsine uyma bosverrrrr.

Gozun aydin canm sağlıkla doğsun bebeğin insallah

ah be canım arkadaşlar da demiş ama keşke yapmasaydın hakkaten sana yazık bebbeğine yazık imşallah en azından tartışmanız ikinizle alakalıdır çünkü ben eşimin ailesi yüzünden kavga ettik mi iki kat üzülürdüm bu arada imrenmedim de diil hani sana bildiğin bayram temizliği yapmışsın ben üzüldüm mü full yatışa geçiyorum

Yok kuzum tartismadik ben icime ata ata en son kendimi temizlige vurdum. Kavga edeniyorum ben o yuzden icime atarim boyle dolunca da temizlik pakliyor beni.

Yok kuzum tartismadik ben icime ata ata en son kendimi temizlige vurdum. Kavga edeniyorum ben o yuzden icime atarim boyle dolunca da temizlik pakliyor beni.
ben de hep kendi kendime söz veriyorum içime atıcam diye bi bakıyorum yine dışıma atmışım babama çekmişim sanırım annecim de hep içine atar bak annemin saçlar bembeyaz babamın doğru düzgün beyazı yok :)) gerçi onunkiler beyazlayamadan döküldü :))) ay canım seni konuşurken ben baya aile iç meselelerimi döktüm pardon :))

alemsin ya koptum :)))

Töööbe tanrıma koooktuumm içinden ne çıktı öyle bacım afedersin  senin bi üst seviyen eşini lahmacun yaptırıp dağıtan biri vardı  ayyy allahım korusun :))

Ohh mis mis canım cekti yeminlen kıyamam nrmalde ben ona ama ben catır catır dogurcam agrı sancı o totosunu gezdircek öyle mi yok öle dünya çocucgu alıp daga kacarım ömrü billah göremez vallam

Ben disima dokunce hemen aglamaya basliyorum o kotu oluyor. Karsisinda cok ezikliyorum kendimi. Icime atiyorum o yuzden. Bide benim esimin tartisma adabini sevmiyorum o yuzden yuz goz olmuyorum. Anasindan babasindan gordugu gb tartisiyor seviyesiz kelimelerle.

A Antihindistancevizi naptın kuzum sen yaa bol bol dinlen hemen kuzu kalkma yerinden iyi gissetmiyorsanda bi doktorunla görüş istersen. Kocişleri de takma onlarında hormonları tavanda onlarda dogurcak
Valla dinlenmek gerek cok yorgun hossediyorum belimden kalkamadim gene adim da atamadim.

Tarih belli mi oldu ??
canim ikizler erken dogar en gec 37 en erken 35 de dogarlar :)) ekim 17 de dogarsa 8 ay 10 gunluk olur ve 36 hafta olur canim insallah 36-37 haftada dogar kizlarim sizlerinde 39-40 haftada dogsun kuzucuklariniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…