bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlarr kontrole gittim normalde 26+5 olmam gerekirken 28+1 cikti ve kilosu 1300 gr. Doktor begin gelisimi ilerde aclik sekerine bakalim dedi. Ben gibi olan var mi. Normalde tatli canim cekmez ve simdiye kaar 4 kilo almisim. Şeker olabilir mi?

Canim bence seker filan cikmaz kilosuda gayet cok iyi haftasina gore zaten asagi yukari kilolarini soyluyor takilma insallah saglikla gelir bebegin

Kizlarr kontrole gittim normalde 26+5 olmam gerekirken 28+1 cikti ve kilosu 1300 gr. Doktor begin gelisimi ilerde aclik sekerine bakalim dedi. Ben gibi olan var mi. Normalde tatli canim cekmez ve simdiye kaar 4 kilo almisim. Şeker olabilir mi?
Benim de aynı canım önde gidiyor ama doktorum şeker testi yaptırmana gerek yok dedi ben hamile kaldığım kilomdayım..

hmm anladım kuzum ben öyle uzun cümleler kuruyorum o kadar konuşuyorum ki eşim sus pus oluyo sanırım :)) yoksa normalde acaip sinirli bi yapısı da vardı yeni yeni sakinleştiriyoruz onu ama benim çenem karşısında çaresiz :))

Ohh mis mis canım cekti yeminlen kıyamam nrmalde ben ona ama ben catır catır dogurcam agrı sancı o totosunu gezdircek öyle mi yok öle dünya çocucgu alıp daga kacarım ömrü billah göremez vallam
kuzuuu benim sana yazdığım cevap nerde ki yaaa tam yazdım tıkladım düdüklü ötüyodu onu kapatmaya gittim şimdi bakıyorum yok.. hayır zannedersin ki top secret belge kaybetmişim neyse canım ne diyodum kocişine bu fantezinden sakın bahsetme adamcağız lahmacuna tövbe eder demiştim

kızlar ya daha önce de konuşuldu ama şimdi emzik biberon olarak ne almalıyız?? bi türlü karar veremedim şimdi çok tatlı setler var chicconun aventin falan yenidoğan setleri hatta sadece emziklerini değiştirmemiz yeterli geliyomuş.. ama işte herkes diyo ki çocuğun neyi benimseyeceği belli olmuyo.. şimdi 100 liranın üzerinde parayı verip çocuk emmezse dedim eşim valla oturur ben emerim o kadar parayı verirsem ona dedi yaaa tavsiyelerinize ihtiyacım var

canım benim kızım hiç emzik almadı ilk başta ben vermedim 1 haftayı geçince vereyım dedim çok huysuzdu kolikti kızım.Tabı bu sefer de benım cimcime almadı.Biberonu da denemek için küçük cam biberon almıştım prenses onu da almadı.Yanı denemelık orta fiyatta bişey al eğer emerse alırsın.

bebiş de şaşırmıştır şimdi annesi ya noldu kaç gündür adamakıllı bişey gelmiyodu yukardan diye yarasın prensesine

dimi gonulll de buna benzer bişey demişti.. bana da böylesi daha mantıklı geliyo çok saol canım tavsiyen için :)

Bizim de gelişimi 11 gün önde gidiyor şeker çıkmadı şükür doktor yine de yediklerine dikkat et ileri gidiyor protein sebze tüket dedi bende 6 kilo aldım

Aynen katılıyorum benim kızım emziği 1 dk emip atıyordu onun içinde 1 tane yeterli geldi biberonda ihtiyaç durumunda almak mantıklı
because of you

Aynen katılıyorum benim kızım emziği 1 dk emip atıyordu onun içinde 1 tane yeterli geldi biberonda ihtiyaç durumunda almak mantıklı
because of you
ne bileyim ya kimisi de hastanede ilk gün lazım oluyo deyince alsam mı dedim?? yoksa doğumdan sonra alsam diyodum ben de.. çok saol kuzum tavsiyen için :)

Bende meraklardayım bugün ebebek e gittim alcaktım seçemedim :) Alırsan haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…