bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sag kasigimda muthis bir agri var gazimmi var ondan mi agriyor anliyadim.klimadan ayaklarim buz gibi olmus ama vucudum suan klimayi hissetmiyor bile.

Kuzu takılma ya konusuyolar şimdi öyle :) nereye geliyo da o kadar kalıyodaa :) o zaman gelsin gör bak anana satıp kaçarlar:)
öyle diyosun dimi beybisi vallaha sütümü keser bunlar benim kız bakma şimdi melek oldular daha önce majör depresyon panik atak ağır anksiyete üçlü tedavisini bir arada gördüm ben şehri değiştirdik de anca rahatladık yavaş yavaş

Tabi canim susarsan tepene biniolar
ben sevdiklerime bişey yapılmadığı müddetçe çok susuyorum maalesef ama eşim konuşuyo allahtan.. gerçi o da demin ben bahsedince ha oldu çocuğumu öldürücek doğuma götüreyim derken dedi çocuk neyin içinde gerizekalı bakışı attım ona

Ahaha yaaaaa Allah seniii beni de artik golbasi ruh ve sinir hastanesinde topic ce ziyarete gelirsiniz zira ikinci bi vakayi kaldiramammmm
benim adanadaki evim ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin karşısındaydı :))) ben orayı tercih ederim sanırım zira eşimin ailesinden ayrı kalamam :)))

Kocalar iste aman sallama tabiki senide kastetmistir bebeimm

senin ağrı eşiğin de baya yüksekmiş bence canım :))

Mcada benim cocuklar da babaannecidir o da onlarin her dedigini yapar.oglum az once oraya gitti.kizimda logusalimda o kaldi yanimda cok sukur bi sorunumuz yok tabi bizim.logusalikta yine annemle kvalide kalir sirayla.
ne güzel allah nazardan saklasın.. bizimkilerde özünde iyi ama sadece özünde :)) ya şaka bi yana iyiler hoşlar da böyle çok densiz dengesiz lafları hareketleri var hepsinin hele de o lohusa halimle vallahi çok değişik tepkiler verebilirim garanti veremiyorum yani

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına bize de söylemen iyi oldu benzer durumlarda evham yapmıyalım boşuna :)) çikolata olayı kötü olmuş ama napalım bıdıklar için herşey

Kizlar iliski sonrasi peceteye sildigimde hafif kanama oldugunu fark ettim, hemen progestani fitil olarak aldim ve ayaklarimi havaya diktim dinleniyorum, bebegime bisey olmamistir degil mi, cok korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…