bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım koligin emzikle alakası olduğunu ilk kez dydun.Benim kızım kolikti ilk 6 ay çektik özel damla bile kullandık ama nafile.Emzik hic kullanmadık buarada almadı .
Aaaa ben biberon da konusmada geviyor diye biberon olarak dusundum bian emzikmiydi konu 11 saat uyudum oysaki yetmemis demek

Rabbim yar yardimcin olsun cnm sifa versin ins

anı yasayalım bari benim 2.bebeğim olduğu için az da olsa alışkınım hoş 5 yıl aradan sonra ama....
Ayyy ne guzel ikinci geliyor desene yas farki olmasina iyi diyor uzmanlar.. Buyuk olan daha iyi anlarmis abla ya da abi oldugunu kiskanclik durumlari olmazmis vs. benim kardesimle 2 yas fark var cok kavga ederiz ama arkadas gibiyiz de gerci boyle de hangimiz abla hangimiz degil belli degil sen iyi tutmussun arayi

Bu hastane cantasini ne zman hazirlamak gerek daha cok erken degil mi?? Son ay mi hazirlanir yani ekim basi gibi?? Ikra meyra Mcada tecrubelilerimisss
Guzel soru canim.. Benim de merak ettigim konu ama halihazirda bir canta duruyor yanimda icine havlu terlik kisisel temizlik malzemesi ped koydum zamanla doldururum diye bide allah korusun acil bisey olursa diye duruyor icine bir pijama aticam herhalde bide bebisin kiyafetlerini sanirim genel olarak ne konuyor o cantaya onu da soyleyin kizlar ? Internette kiminin yazdogini kimi yazmamis gereksiz demis kafa karisikligi hep

Gogus pompasi da koymak gerekmis ucu cikmayabiliyormus bazen bebeginde damagi cok kuvvetli olmadigindan is gorurmus. Rezene cayi da sut yapiyor ya ondan da koyabiliriz. Bebek icin emmezse diye biberon ve mama. Havlu terlik, corap, sutyen, kilot, ayaklarimiz cok usurmus batik bile koyabiliriz. Pijama, kisisel bakim malzemeleri, tarak, krem ellerimiz cok kuruyacakmis, dudaklarimiz kururmus dudak nemlendiricisi, oda suslerimiz, bebek icin kiyafet, bez aklima bunlar geldi simdi.

Bu hastane cantasini ne zman hazirlamak gerek daha cok erken degil mi?? Son ay mi hazirlanir yani ekim basi gibi?? Ikra meyra Mcada tecrubelilerimisss
Ben eylulde hazirlarim muhtemelen canim. Allah korusun erken dogum riskine karsi hazir durur. Dogurmadikca cikarir cikarir havalandiririm

Oglumla kizimin arasinda 5 yas var.cok cok iyi anlasiyorlar.hamileykenden kardesini sevmeye basliyorsa dogduktan sonrada oyle devam ediyor.simdi zeynep imle kardesinin arasi 2 yas olcak nasipse ileride bizi nler bekliyor bilmiyorum kiskanclik yaparmi artik dogunca gorcez simdilik bebisleri cok seviyor zeynep hic zarar vermeden oper onlari.artik hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…