bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sagol canm sudyen camasir vs. Son aylarda bedenlerimize gore koycaz ozaman digerlerini doldurabiliriz simdiden ozaman

Bende bitane var diye herhalde hic oyle sey demedi doktorum erken dogum vs. Bi de kanama da yok sanirim myomumda anca beni kansiz birakiyor.. aslinda dogumu hic konusmadik henuzKonuyu acmaya da korkuyorum yaa dogum olayindan biraz urkuyorum sanirim
Cnm bnm miyomdan 2 ameliyt im da olunca daha titiz davranıyor bir de hamileligin başından beri bu kanama alanları var hatta geçen hafta gttm 3 tane kanama alanın var dedi en başta düşük riski dediler kanama alanı olunca zaten çok şükür bugüne geldik sıkıntısız.sen bi konus bakalım miyom kaç cm olms doğumda alacak mi 1 tane olunca onemsemedi hrhlde.

Yok canim simdiden seviyorsa olmaz kiskanclik bizde de olmadi hic sadece abla kardes kavrami pek olmuyor buyuyunce de soz dinleme olayi olmiyor oyuzden az kapismali geciyor ergenlik ama ona gore davranip sorumluluk yuklenmezse bir sorun olmaz bence masallah canim hepsine

Sagol canm sudyen camasir vs. Son aylarda bedenlerimize gore koycaz ozaman digerlerini doldurabiliriz simdiden ozaman
Yav sutyene gerek yok kuzum salin memelerinizi zaten damizlik inek gibi olcak dakika basi meme istiycekler bide sutyenle ugrasmayin 40 gun salin memeleri sonra takin o rahatsiz seyleri tam 8 ay sutyen takmamistim

Valla kiskancligi ada yapabilir eltimin oglu kucagima yatti gecen gun ada kosarak geliyo oomassss oooomassss diye

Yav sutyene gerek yok kuzum salin memelerinizi zaten damizlik inek gibi olcak dakika basi meme istiycekler bide sutyenle ugrasmayin 40 gun salin memeleri sonra takin o rahatsiz seyleri tam 8 ay sutyen takmamistim
Evde takmiyorum acitiyor ama hastanede takarim. Evde gene takmam ama misafir gelince sart oluyor takmak.

canım biberonda olabilir benim de az uyumaktan galiba. A Askina eskiya ne sormuştu acababebeler doğmadan bu haldeysek....
Cnm bsy sormamstm :)@gonulll bi biberondan bahsetti hem suluk gibi fln diye.bnm aldığım Da öyleydi Wee baby diye markasini söyledim. Ucuz bi marka.pahalı emzik ve biberonlar ilk etapta gerek yok kullanirsa alirz fln diye konsmstk

Herhalde canim bilemedim valla dogum konusunu acmaktan bildigin kaciyorum ben de korkuyorum o gunden biraz oyuzden dusunmek istmiyorumsimdiden ama muhim konular tabi ama cts gunu randevum var ogun sorayim myomum ne durumda diye not alip gidicem zaten bu kez unutuyorum heyecan yapip hep bi de gittigimde en az 30 dakka bekliyorum gerilimi arttiriyoruz oyuzden hepten kaciyor aklimdakiler

Sarkmaz mi ki yaw valla zaten normal sudyen takamiorum 2.ayimdan beri sporcu esnek suudyenler takar oldum yoksa cok agrim oluyor sarkma olmazsa yasasiin ozaman memelere ozgurluk

Tamam cnm not al unutma.bnm miyomlari göremedi doktor nereye kayboldular blmyrm biri arka taraf 2si rahim agznda di. Çok kaşıntım var özellikle tuvaletten snra üst kısımlarda. Yarın bi idrar vericem bu doktora da sorarm o gorcek mj bakalım miyomlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…