bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın canım tam doktora gittin mi diye sorucakken alttaki msjını gördüm.. muhtemelen süt bezesidir ama yine de iyi olmuş gittiğin kontrol altında tutmak lazım

kaçar gramlık yapıldı bu yukeleme kızlar? İlk başta kaç gram yapıldı toplamda kaç gram ikinci kere yukeleme yapıldıysa ikincide toplamda kaç gram?
Aclik kan sekeri icin kanini verdikten sonra 75 gr lik sekerli su ictim.ictikten 1 saat sonra kan tekrar vercem yine ondan 1 saat sonra tekrar kan verip islem bitcek
Sadece cok susadim baska birsey yok.soguk suyla icin glikozunu en azindan hem serinliyorsunuz hemde sekeri daha az hissediyorsunuz.

İnşa

İnşallah şeker çıkmaz canım. Malesef uzun sürüyor beklemek. Bebişin nasıl usg girdin mi.

Ikra meyra senin randevu kaçta canım
Devlete geldim burdaki dahiliyeye yaptiriyorum testi kdoguma girmedim.cunku burdakiler cok bilgi vermiyor.persembe gunu kendi dr me gidicem nasipse saat 2 ye aldim randevumu.
Beklemesi zor o da susuz kaldigim icin.

Sezeryanlilar ici gecerli canim.hemen tuvalet icin ayaga kalkamiycaksin dogal olarak.
Sondayi takmak isterlerse ameliyatta takmalarini rica edin ben oyle yaptrdim rahat oldu cikartirkende pek birsey hissetmiyorsun zaten.
O sonda olayı beni çok geriyo oooff off gerildiğim o kadar şey var ki ama bu ameliyatta takılma olayı çok mantıklı valla.. olur da sezeryan durumu olursa mutlaka söylicem

Canım bu gaz çıkarma falan bunlar nedir ya hayallerim yerle bir oldu peki ölçüt nedir bi pırt yeterli mi mesela yoksa baya uzun hava çekmemizi mi bekliyolar

Selam canım. İçerik çok iyi imom senin yazdığına göre.Benim eski doktorum krilom omega almamı istemişti. Bu sanki daha iyi.

Canım ben bu ilaçtan çok memnunum hatta bir arkadaşımda bu ilacı kullanıyor oda çok memnun her iki ilacıda beraber kullanabiliyormuşum hem kendi dr um hem kuzenime sordum oda kadın doğumcu benide bebğimide gayet ii besliyor bu ilaç sonuçta bunu bana prof verdi vardır bir bildiği :)

Benim de herseyim normal fakat sancilarim olurdu.iki cocugumda erken dogdu.ilaclarin yan etkisi catpinti.sabah olunca ilac icmek istemezdim o carpintidan oturu.ciger gelistirici igne atilmistir muhtemeln o zmn hic korkma canim.moralini yuksek tut.
Canım dün baya sancı çekmişim bilinçsizce ( şuan sancım yok ama malesef 1,5 cm açılmam var. Bundan sonrası süreç zor inşallah ömrü yaşayacağı gün vardır yavrucağımın. Kurbanlık kuzu gibi yatıyorum.
Lütfen sancı durumunda asla beklemeyin.. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum...

Kizlarrr oglumu gordummm cok tatliydi esniyodu 600 gram 30 cm olmus cok kilolu bebekten ziyade kas yapili bi bebek olmasini isteriz biz dr lar dedi dr umuz bu haftadan sonra hizla kilo alicak dedi et veprotein agirlikli beslen dedi

maşallahh canım dediğin gibi sağlık sorunu olmadığı müddetçe zayıf - kilolu ne fark eder, yeteri kadar olsun tmm

Ben anneme dedim ben cocugumu yilarken elimden alma ayy siz yapamiyorsunuz verin deme dedim ben esimle yikarim. Ya da kiyafetini giydirirken o oylemi olur diye atlama dedim sen nasil kendin ogrendin bende kendim ogrenirim sen basimda otur yeter bana goz kulak ol bende yavruma dedim aman be banane dedi bakalim dogunca gorcizzzz.

Coook gecmis olsun rabbim bi daha yasatmasin zamaninda kucagina almayi nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…