bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Azaldı şükür canım ya var ama seyrek yani...yürek ağızda hemen panik oluyorum.

Üzerine pamuklu geniş bir şal alırsın, rahatsız olacağın bir misafir geldiğinde, ona sarınırsın, ceket gibi tak çıkar da olmaz. Esine de oyle soyle

@emnis bizim buralarda 40 gun erkekli misafor gelmez gelmemeside lazim aslinda.gelirse anca babam abim kpeder gelir onlarda yabanci degil.logusalikta giymek icin ozel orgu tarzi sabahliklar var pijamayla takim hem cok şık hemde kış icin ideal canim.benim pembe sabahlik ve krem rengi pelerin var orgu olarak onlar kurtaricim.

Azaldı şükür canım ya var ama seyrek yani...yürek ağızda hemen panik oluyorum.
Benim de bir garip durumlar oyuzden anliyorum canim seni benimde hala asagida tepikler bide gazim var barsaklar sis baya baski yapiyormus gibi asagiya valla su 36. Haftayi saglikla gorelim de

Kizlarrr oglumu gordummm cok tatliydi esniyodu 600 gram 30 cm olmus cok kilolu bebekten ziyade kas yapili bi bebek olmasini isteriz biz dr lar dedi dr umuz bu haftadan sonra hizla kilo alicak dedi et veprotein agirlikli beslen dedi
Masallah canım bebişe.bızımkı önde gıdıyo 25 haftalık cıvarında gorunuyo 800 kusur gr.bana 75lık seker yukl yapıldı 2 saat duruyom saatte bır kan vercem aclık dahıl 3 defa yanı.sonuç da cıkmazmış hemen 4ü bulur dedı

Hee ogleden sonra cikar benimki de canim dr telefon eder sonuc icin bana masallah senin bebise yaaa insallah bizim minik de kilo alir

yok cnm ben mide civarında değil bikini bolgemde hissediyorum.. hep senin gibi hissediyordum eskiden mide çevremde de bu keztüm gün kasıkta hissettim dun bugun nasıl hissedicem bakalım
Cnm bn yürüyüşe gttigim de 2 kere oldu bana da.ay dedm smdi ayağı cikcak dışarı o derece aşağıdaydi ama geçiyor hep yuruys yaptgm da oldu

O sonda olayı beni çok geriyo oooff off gerildiğim o kadar şey var ki ama bu ameliyatta takılma olayı çok mantıklı valla.. olur da sezeryan durumu olursa mutlaka söylicem
Cnm bn 2 kere ameliyt oldm hc bsy yok o sonda olayında. Zaten çıktığında takılmus oluyor anlamiyor sun çıkarırken de hc acimadi anlamiyor sun bile.ya bnm delik açıp hortum atmslar di içeri pis kan cikiyodu o hortum bile çıkarken acimiyo.

Canım bu gaz çıkarma falan bunlar nedir ya hayallerim yerle bir oldu peki ölçüt nedir bi pırt yeterli mi mesela yoksa baya uzun hava çekmemizi mi bekliyolar
Yürüyüş yaponca ztn hemen çıkıyor cnm 6da ameliyt tan cikmstim 12 olmadan çıkardım gaz.azcık da ciksa yeterli diye biliyrm

Selam herkese,, umarım keyifler bebişler iyidir,,,
kasım anneleri olarak gitgide büyüyoruz değil mi (yalnız değilim değilmi) şimdiden göbeğim 8 aylık gibi,
hiçte şikayetçi değilim,,, kaç kez hamile olurki insan yaşamı boyunca,,, olabildiğince keyfini çıkarmaya bakıyorum...
55 ile başladığım yolculukta şuan 65 im...

Test ve aşı ile ilgili olarak , tetanoz aşısını yaptırmadım,,, bu perşembe kontrolumuz var, muhtemelen şeker yuklemesi isteyecek, ancak onuda yaptırmama kararı aldık eşimle,,
Öncesinde ikili testimiz, ve sonrasındaki detaylı ultrasonumuz şükür iyiydi...

Bide bu ara nedense belki erken ama olurda aksi bir durum olurda hastane olayı gerekirse diye,,, kendim ve bebiş için çantayı hazır edeyim diyorum...Sizin bu konuda fikriniz nedir ?

bide tebessüm için bir foto ekliyorum,,,,,hamilelik ile ilgili sayfalarda dolaşırken görmüşsdünüzdür belkide,
şimdilerde ve gelecekte bizz :))

Eklentiler

• al.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 66

aynen dediğin gibi kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyor. Doktor demişti soluk gözküyorsn kan a bakalım diye. dediğin gibi kansızlık olmuş ilacımı değiştirdi bir de iki katına çıkardı. ssbh aksam içiyorum.

Demek ki kansızlık bir de sıcak ikisi birleşince böyle oluyor

peki ne yapmam lazım benım. birde aşırı çarpıntı olunca panik te oluyorum iyicene kötüleşiyorum

Hee ogleden sonra cikar benimki de canim dr telefon eder sonuc icin bana masallah senin bebise yaaa insallah bizim minik de kilo alir
Hep 1 hafta önde canım benım bebiş döllenme zamanıyla ılgılı dıyor dr Allah saglık versın bebişlerımıze senınkı de guzel et ve süte dıkkat et ben cok sut urunu yıyorum sevıyorum etı de yıyorum ama zorlaaaa

Çok tatliş görünüyor Göbüşün:)) benimki daha küçük minnak görseniz 5 aylık anca dersiniz. ne güzel herşeyi pozitif anlatmışsın bebişin çok şanslı.

KİZLAR MORALİM COK BOZUK GECEN HAFTA DOKTOR BEBEGİN SUYU FAZLA DEMİSTİ BU HAFTA SUYU DAHA DA ARTMİS YARİN PERİONTOLOGA GİDİCEM ERKEN DOGUM RİSKİYMİS BİLGİNİZ VAR Mİ

Geçmiş olsun canım Allah esirgesin meleğini inş herşey düzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…