- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #36.821
Günaydın canım tam doktora gittin mi diye sorucakken alttaki msjını gördüm.. muhtemelen süt bezesidir ama yine de iyi olmuş gittiğin kontrol altında tutmak lazım
Canım dün baya sancı çekmişim bilinçsizce( şuan sancım yok ama malesef 1,5 cm açılmam var. Bundan sonrası süreç zor inşallah ömrü yaşayacağı gün vardır yavrucağımın. Kurbanlık kuzu gibi yatıyorum.
Lütfen sancı durumunda asla beklemeyin.. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum...
Selam herkese,, umarım keyifler bebişler iyidir,,,
kasım anneleri olarak gitgide büyüyoruz değil mi (yalnız değilim değilmi) şimdiden göbeğim 8 aylık gibi,
hiçte şikayetçi değilim,,, kaç kez hamile olurki insan yaşamı boyunca,,, olabildiğince keyfini çıkarmaya bakıyorum...
55 ile başladığım yolculukta şuan 65 im...
Test ve aşı ile ilgili olarak , tetanoz aşısını yaptırmadım,,, bu perşembe kontrolumuz var, muhtemelen şeker yuklemesi isteyecek, ancak onuda yaptırmama kararı aldık eşimle,,
Öncesinde ikili testimiz, ve sonrasındaki detaylı ultrasonumuz şükür iyiydi...
Bide bu ara nedense belki erken ama olurda aksi bir durum olurda hastane olayı gerekirse diye,,, kendim ve bebiş için çantayı hazır edeyim diyorum...Sizin bu konuda fikriniz nedir ?
bide tebessüm için bir foto ekliyorum,,,,,hamilelik ile ilgili sayfalarda dolaşırken görmüşsdünüzdür belkide,
şimdilerde ve gelecekte bizz :))
KİZLAR MORALİM COK BOZUK GECEN HAFTA DOKTOR BEBEGİN SUYU FAZLA DEMİSTİ BU HAFTA SUYU DAHA DA ARTMİS YARİN PERİONTOLOGA GİDİCEM ERKEN DOGUM RİSKİYMİS BİLGİNİZ VAR Mİ
Günaydın kızlar.. hepimiz ve tabii özellikle minnaklarımız için sağlıklı keyifli bi hafta olsun inşallah.. burda ctesi günü bazı sıkıntılardan bahsetmiş şenlikli günler bizi bekliyo gibi bi his var içimde demiştim.. şu şom ağızlı hislerim bi kere de doğru çıkmasın arkadaşpazar sabahı öyle güzel başladı ki eşim kalkmış patlıcanlı Mantarlı kıymalı börek yapmış sabahın köründe öperek uyandırıyo aadamcağız taaammm herşey çok güzeldii kiii görümcem karşı atağa geçti başladı kaşıntılı kaşıntılı msjlar atmaya.. biii sürü gereksiz salak şey yaşandıktan sonra netice olarak eşim ağzının payını verdi haddini bildirdi neyse ki ben de kısa süreli kocanın ailesine bağlı şeker düşmesi ve nabız artışı sendromu yaşadığımla kaldım :))) neyse napalım buna şükür.. aaaa son olarak allah o kadar büyük ki durup dururken benim tatil günü ağzımın tadını kaçıran kadın aynı gün kendi ailesiyle birbirine girmiş oğlu şu an bizde çocuk kaçıp buraya gelmiş düşünün artık :/ keşke bize sarfettiği enerjiyi kendi yuvasında huzur ve dengeyi sağlamak için sarfetseydi.. şunu biliyorum artık hiç kimse değişmiyomuş sadece içlerindeki canavarı bi süre salmıyolarmış ortalığa o kadar.dün bunu öğrendik
ben de yuruyus yapıorum aslında ama cts pazar hıc yuruyus yapmadım ve pazra gunu oldu bugunde henuz yapmadım aksama bıraz yurururum dıyordum yoksa cok fazla sısıyorum ama cts pazar cok yorgun hıssedıyordum kendımı sıcakların da etkısı var oyuzden dınelenerek gecmıstı dınlenme halınde oldu bende de ..Cnm bn yürüyüşe gttigim de 2 kere oldu bana da.ay dedm smdi ayağı cikcak dışarı o derece aşağıdaydi ama geçiyor hep yuruys yaptgm da oldu
Kizlarrr oglumu gordummm cok tatliydi esniyodu 600 gram 30 cm olmus cok kilolu bebekten ziyade kas yapili bi bebek olmasini isteriz biz dr lar dedi dr umuz bu haftadan sonra hizla kilo alicak dedi et veprotein agirlikli beslen dedi
Geçmiş olsun canım inşallah perinatolog normal olduğunu söyler allah esirgesin inşallahKİZLAR MORALİM COK BOZUK GECEN HAFTA DOKTOR BEBEGİN SUYU FAZLA DEMİSTİ BU HAFTA SUYU DAHA DA ARTMİS YARİN PERİONTOLOGA GİDİCEM ERKEN DOGUM RİSKİYMİS BİLGİNİZ VAR Mİ
Evet canim seker sorunum yok insallah yaaSende şeker yüklemesi yapılmış mıydı canım? Gebelik şekeri olabilir mi ki? Perinatologdan da güzel haberler alırsın inşallah...
Doğru diyosun canım zaten bana hiç gerek kalmadan eşim halledince öyle mutlu oldum ki.. Tam aile babasıdır minnak ayım benim :))Canımmm sen onları boş ver eşinle ne güzel bir hayatınız var maşallah huzur içinde yaşa onlarıda hiçç takma eşinden senden yana zaten gerisi boş
Doğru diyosun canım zaten bana hiç gerek kalmadan eşim halledince öyle mutlu oldum ki.. Tam aile babasıdır minnak ayım benim :))
Selam anneler.. Bayadır giremedim geçmiş çoook geçmiş olunca okuyamadım hepsini yatılı misafirlerim vardı kaynana elti üç çocuk görümce ve birde uzak bir akraba.. Anam ağladı sormayın halimi şükür dün gittiler bende bu gün çamaşırlarla uğraşıp aranıza döndüm çok şükür..
Allah sabır versin niye okadar kalabalık geldiler ki canım hamile hamile çok yormuşlar seniSelam anneler.. Bayadır giremedim geçmiş çoook geçmiş olunca okuyamadım hepsini yatılı misafirlerim vardı kaynana elti üç çocuk görümce ve birde uzak bir akraba.. Anam ağladı sormayın halimi şükür dün gittiler bende bu gün çamaşırlarla uğraşıp aranıza döndüm çok şükür..
Suyun cok oldugunu hic duymsmistim canim insallah korktugun gibi bisey olmasinEvet canim seker sorunum yok insallah yaa
Sagol teyzesi ama azcik zayif galiba doktor bisey demedi ama hani bana gore aceba zayif mi diorumGözün aydın canım büyümüş paşa maşallah ona bende öyle besleneyim diyorum ama sabah yumurtadan sonra bi,r güzel tahin pekmeze vurdum kendimi :))
Sağlıklı olsun canım doğunca bol bol sütle kilo alır. Ama tabi biraz daha kilo alsın dersen kemik için ayran süt kilo için protein meyve yeşil sebze bol bol tüket canım.Sagol teyzesi ama azcik zayif galiba doktor bisey demedi ama hani bana gore aceba zayif mi diorum
Nefes almanda büyük bi sorun yoksa zaten bu durumun normal olmasından dolayı panik duygun da azalacaktır.. Kan hacmimiz nerdeyse 2katına çıktı canım kalp 2kat çalışıyo bi de üstüne çalışıyosun ve gerçekten çok sıcak tesettürlüsün de.. Allah yardımcın olsun..aynen dediğin gibi kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyor. Doktor demişti soluk gözküyorsn kan a bakalım diye. dediğin gibi kansızlık olmuş ilacımı değiştirdi bir de iki katına çıkardı. ssbh aksam içiyorum.
Demek ki kansızlık bir de sıcak ikisi birleşince böyle oluyor
peki ne yapmam lazım benım. birde aşırı çarpıntı olunca panik te oluyorum iyicene kötüleşiyorum
İnşallah kolayca atlatırız şu zımbırtıları canımYürüyüş yaponca ztn hemen çıkıyor cnm 6da ameliyt tan cikmstim 12 olmadan çıkardım gaz.azcık da ciksa yeterli diye biliyrm
Ben de uzun süredir kullanıyorum Imom, ilaç İtalya'da üretiliyormuş ama İtalya da satısı yok, ilginçtir. Yurtdışında hiç bir yerde yok,fazla araştırmacı gazeteciyimdirCanım ben bu ilaçtan çok memnunum hatta bir arkadaşımda bu ilacı kullanıyor oda çok memnun her iki ilacıda beraber kullanabiliyormuşum hem kendi dr um hem kuzenime sordum oda kadın doğumcu benide bebğimide gayet ii besliyor bu ilaç sonuçta bunu bana prof verdi vardır bir bildiği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?