bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın canım tam doktora gittin mi diye sorucakken alttaki msjını gördüm.. muhtemelen süt bezesidir ama yine de iyi olmuş gittiğin kontrol altında tutmak lazım

Aynen öyle canım. Allah korusun bir arkadaşımın da bir gece de boynunda şişlik çıkmıştı, kız lenf kanseriymiş meğersem. Allahtan erkenden Dr.a gitmişti de başlangıçta olduğu için atlatmıştı o lanet hastalığı... O yüzden her şeyi ciddiye almakta fayda var...

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim zamanında ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğini. Enfeksiyon kapmamak için de dikkatli ol canım... Açılma olunca çok kolay kapılıyor enfeksiyon...

Canım sen bilirsin ama tecrübeli bir anne olarak gebelik şekerini yaptırmanı tavsiye ediyorum. Şöyle ki ileri ki haftalarda eğer bebeğinde fetal gerilik olursa Dr.ların ilk baktığı şey bebeğin suyu. Eğer sende gebelik şekeri varsa bebeğin beslenemese bile suyun gayet iyi çıkıyor çünkü annesinde şeker olan bebek iyi beslenemese de çok idrar yapıyor. Korkutmak istemem ama ben bir önceki gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmadım ve 34.haftadan sonra bebeğim geri kalmaya başlamış. Suyum gayet iyi diye de Dr. önemsememiş. Sonuç kan pıhtılaşması ve preeklampsi yüzünden bebeğimi kaybettim. Eğer şeker yüklemesini yaptırsaydım suyumun fazla olmasının sebebinin bende şeker olmasından kaynaklandığı ortaya çıkacak ve Dr.um bebeğimdeki geriliği dikkate alacaktı... Her şey sebep ama bizim için basit ve önemsiz gibi görünen şeyler bebeklerimiz için aslında o kadar önemli ki... Zaten şeker yüklemesi dediğin şey de bir paket çikolata yemek ya da bir bardak gazlı içecek içmekle eş değer...

KİZLAR MORALİM COK BOZUK GECEN HAFTA DOKTOR BEBEGİN SUYU FAZLA DEMİSTİ BU HAFTA SUYU DAHA DA ARTMİS YARİN PERİONTOLOGA GİDİCEM ERKEN DOGUM RİSKİYMİS BİLGİNİZ VAR Mİ

Sende şeker yüklemesi yapılmış mıydı canım? Gebelik şekeri olabilir mi ki? Perinatologdan da güzel haberler alırsın inşallah...

Canımmm sen onları boş ver eşinle ne güzel bir hayatınız var maşallah huzur içinde yaşa onlarıda hiçç takma eşinden senden yana zaten gerisi boş

Cnm bn yürüyüşe gttigim de 2 kere oldu bana da.ay dedm smdi ayağı cikcak dışarı o derece aşağıdaydi ama geçiyor hep yuruys yaptgm da oldu
ben de yuruyus yapıorum aslında ama cts pazar hıc yuruyus yapmadım ve pazra gunu oldu bugunde henuz yapmadım aksama bıraz yurururum dıyordum yoksa cok fazla sısıyorum ama cts pazar cok yorgun hıssedıyordum kendımı sıcakların da etkısı var oyuzden dınelenerek gecmıstı dınlenme halınde oldu bende de ..

Kizlarrr oglumu gordummm cok tatliydi esniyodu 600 gram 30 cm olmus cok kilolu bebekten ziyade kas yapili bi bebek olmasini isteriz biz dr lar dedi dr umuz bu haftadan sonra hizla kilo alicak dedi et veprotein agirlikli beslen dedi

Gözün aydın canım büyümüş paşa maşallah ona bende öyle besleneyim diyorum ama sabah yumurtadan sonra bi,r güzel tahin pekmeze vurdum kendimi :))

KİZLAR MORALİM COK BOZUK GECEN HAFTA DOKTOR BEBEGİN SUYU FAZLA DEMİSTİ BU HAFTA SUYU DAHA DA ARTMİS YARİN PERİONTOLOGA GİDİCEM ERKEN DOGUM RİSKİYMİS BİLGİNİZ VAR Mİ
Geçmiş olsun canım inşallah perinatolog normal olduğunu söyler allah esirgesin inşallah

Canımmm sen onları boş ver eşinle ne güzel bir hayatınız var maşallah huzur içinde yaşa onlarıda hiçç takma eşinden senden yana zaten gerisi boş
Doğru diyosun canım zaten bana hiç gerek kalmadan eşim halledince öyle mutlu oldum ki.. Tam aile babasıdır minnak ayım benim :))

Selam anneler.. Bayadır giremedim geçmiş çoook geçmiş olunca okuyamadım hepsini yatılı misafirlerim vardı kaynana elti üç çocuk görümce ve birde uzak bir akraba.. Anam ağladı sormayın halimi şükür dün gittiler bende bu gün çamaşırlarla uğraşıp aranıza döndüm çok şükür..

Doğru diyosun canım zaten bana hiç gerek kalmadan eşim halledince öyle mutlu oldum ki.. Tam aile babasıdır minnak ayım benim :))

Ayy maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin benim eşim bu konuda malesef ailecidir asla bana sen haklısın demez ama Allah var benide ezdirmez gerçi ben de kendimiz ezdirmem öyle tavrımı anında koyarım :)

Geçmiş olsun canımmm hepsi bir aradamı gelmişler yaa seni böyle yormuşlar hayret bişey atlatmışsın kuzum neyseki

Allah sabır versin niye okadar kalabalık geldiler ki canım hamile hamile çok yormuşlar seni

Sagol teyzesi ama azcik zayif galiba doktor bisey demedi ama hani bana gore aceba zayif mi diorum
Sağlıklı olsun canım doğunca bol bol sütle kilo alır. Ama tabi biraz daha kilo alsın dersen kemik için ayran süt kilo için protein meyve yeşil sebze bol bol tüket canım.

Nefes almanda büyük bi sorun yoksa zaten bu durumun normal olmasından dolayı panik duygun da azalacaktır.. Kan hacmimiz nerdeyse 2katına çıktı canım kalp 2kat çalışıyo bi de üstüne çalışıyosun ve gerçekten çok sıcak tesettürlüsün de.. Allah yardımcın olsun..

Ben de uzun süredir kullanıyorum Imom, ilaç İtalya'da üretiliyormuş ama İtalya da satısı yok, ilginçtir. Yurtdışında hiç bir yerde yok,fazla araştırmacı gazeteciyimdir sanıyorum Turk bir firma taşeron yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…