Yok canım. Şöyle ki Bülent Bey bize bir fiyat verecek. Örneğin normal doğum için 2000, sezaryen için 3000 tl. Epidural istiyorsan normal doğum 2000+600, sezaryen 3000+400 tl olacak. Bülent Bey'in verdiği fiyat içinde standart oda ücreti+hastanenin alacağı ücret de var. Eğer sen +epidural+suit oda istiyorsan Bülent Bey'in verdiği ücret+epidural+suit oda ücreti vereceksin.
Valla ben odaları görmek istiyorum canım. Ona göre karar vereceğim. Bizim çekirdek aile bile kalabalık :) Evet çok gelip giden olmaz ama biz 5 kardeşiz sadece :) O sebeple belki geniş odayı tercih edebilirim, bakalım...
Bence hiç de geç kalmadın canım. Benim eltim de 7.ayda değiştirmişti Dr.unu ve iyi ki de değiştirmişim demişti. Dr. inanılmaz önemli ve bence erkek kadın ayrımı yapılmamalı. Hangi Dr. işinin ehli ise o Dr. tercih edilmeli. Benim eşim de ilk bebeğimde tutturmuştu kadın da kadın diye, bak ne oldu? Şimdi ben araştırdım, en iyi Dr.u buldum bütçemize göre ve ona gidiyoruz. Çok da memnunum kendisinden. Ayrıca erkekler kesinlikle daha ilgili, alakalı ve dikkatli oluyor... Deneyimlerime dayanarak söylüyorum...