bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Yok canım niye ona söylemek zorunda olasın ki... Sen müşterisin onlar için unutma :)

Sağ ol cnm inşallah çok sever ilk defa el emeği bsy yaptm kndim yapmadım görümcemle yaptik ama çok hoşuma gtti emek verince. salonda bas köşede duruyor kaldiramadm:)

Ben de yapmak istiyorum bir şeyler oğluma ama biraz daha büyüsün diyorum. 28.haftayı atlatalım da hayırlısıyla... Hiç bir şey almayacağım dedim dün gittim normal market alış-verişi yaparken kipada winnie the pooh ve süperman karakterli çok güzel şeyler vardı ve aldım... Rabbim giydirmeyi nasip eder inşallah...

Amca kizi yapiyor canim aslinda bende yaparim cok basit dikis yok bandana yada kurdaleye dugumde degil ortadan bukup aradan gecirim orta delikten ucunu gecirince dugum atiyorsun tutu yapilis videosu dersen ordan izlersin canim sadece

hı ok o zaman. dedim satın alacaksan uyguna var diyecektim. evet basit aslında dediğin gibi de ben çalıştığım için vaktim pek yok. bir de uygun zaten dedim uğraşmayayım malzeme parasına geliyor zaten.

şimdi anladım. evet standart oda ufak baştan onu söyleyeyim. biz de süs için tekrardan bakacağız, eşimi babalık eğitimi seminerine yazdırdım annemle biz de o ara oda ekspertizi yaparız süit senin için daha iyi olur.

Amca kizi yapiyor canim aslinda bende yaparim cok basit dikis yok bandana yada kurdaleye dugumde degil ortadan bukup aradan gecirim orta delikten ucunu gecirince dugum atiyorsun tutu yapilis videosu dersen ordan izlersin canim sadece

Bunu yapmak cok kolay ama boyle guzel tul bulmak bizim burda zor.lastik bandanadan da yapiliyor.bandananin deliklerine tuller gecirriliyor.benimde cok hosuma gidiyor bunlar

Evet o eğitimlere ben de baktım. Biz de gitmeyi düşünüyoruz hepsine. Ücretsiz olması da şahane

hı ok o zaman. dedim satın alacaksan uyguna var diyecektim. evet basit aslında dediğin gibi de ben çalıştığım için vaktim pek yok. bir de uygun zaten dedim uğraşmayayım malzeme parasına geliyor zaten.
canim zaten amca kizida yapar birde ikizler gurubunda arkadas 5 tl ile yaptim diyor cok vakit almiyor dedi sende 32 de izne ayrilmicakmisin tabi uygun fiyat turkiyede 25 tl aliexpreste 5 $ dolar 3 tl galiba 15 tl dogru hesapladiysam :))) yani ugrasmaya degmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…