- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.261
Aynen bencede. Eylül anneleri ilk başlarda o alete sarmıştı okuyordum. Birinin pili bitmiş topikte terör estirdi. Biz kafayı yeriz onunlainternette bebişin kalp atışlarını dinleyebileceğimiz angel sounds diye bi cihaz satılıyo da yanaşmayın derim kuzum :/ bi anlık duyamazsınız alet bozulur falan biz gideriz kalpten allah muhafaza :)
eneeeem ablamın günlerine benziyosa hiç çekilmezEvet bende baktım diğer aylara. Herkes kendi sorunlarını anlatıyor sakin sakin muhabbet ediyorlar. Ay çok sıkıcı
ayyy al işte korkunçlu film ondan sonrası :))Aynen bencede. Eylül anneleri ilk başlarda o alete sarmıştı okuyordum. Birinin pili bitmiş topikte terör estirdi. Biz kafayı yeriz onunla
Gün mü dedineneeeem ablamın günlerine benziyosa hiç çekilmez
Kısır olacaktıGün mü dedinay kızım vardır dimi şimdi orada
doktoru değiştircem cnm ben eşimin gelmesini bekliyorum haftaya gelecek eşim.... artık o zaman sorarımBen tahlilimi dahiliye doktoruna yaptirmistim canim.kendi doktorun bebgin kilosuna suyuna gore yonlendirir seni.
anladım. evet ben sorduğumda öyle bir şeydi. normal doğum epidural olrusa toplammı 600 doğrumu anladım? acaba bülent bey ne kadar isteyecek :/ net bir fiyat yine yok tabi. ben standart oda yeterli olur diye düşünüyorum, sen düşünüyormusun büyük odayı? çok fark yok ama benim geniş ailem olmadığı için gelenim gidenim de çok olmaz herhalde.
Kızlar kafamı karıştıran bi konu var(((
Kızlar eşimin bayan doktor takıntısı yüzünden hamileliğim süresince doktor sıkıntısı çok yaşadım. Hem uygun çok pahalı olmayan hastaneleri düşünüyor hem bayan doktor istiyor. Yaşadığım yerde 2 tane hastane bütçemize uyuyor ama ordaki bayan doktorların hiçbirini sevmedim. En son gittiğim bayan doktor iyi gibiydi bi kaç kez ona gittim ama telefonunu vermiyor ve gece ve hafta sonuna denk gelirse doğuma gelemem dedi... Ben yine de içlerinde en güler yüzlü ilgili bütçemize uygun diye ona gittim ama en son gidişimde sırada kapıyı çalan hastalar çoktu o yüzden fazla ilgilenmedi benle sorularımı çok dinlek istemedi gibi geldi bana... Bir sonra ki randevuya gitmedim. o zaman tam detaylı ultroson vakti gelmişti detaylı yaptırdığımda muayene gerek kalmamış gibi oldu diye zaten doktor en son gidişimizde ki ilgisizliği yüzünden gitmedim iptal ettim randevuyu ve zaten memlekete tatile giittik hemen ardından ve memlekette devlet hastanesine muayene oldu şeker yüklemesi vakti gelmişti onu yaptırdım falan. Şimdi geldim buraya ama doktor konusunda çok kararsızım. Gittiğim hastanede erkek doktor var herkesin memnun olduğu ve gece gündüz demeden doğuma giren zaten evi çok yakınmış hastaneye de... Ben zaten en başından beri o doktoru duymuştum ama eşimin erkek doktor istememesi yüzünden sürekli doktor değiştirdim ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Bazı kişiler eşimle konuşup erkek doktor konusunda ikna etti zaten sizin doktor doğuma gelmeme ihtimali var eğer gelmezse o gün hastanede hangi doktor varsa doğumu o yapacak ve erkek doktor yine denk gelebilir dediler falan işte şimdi ikna oldu ve eşim memlekette kaldı ben önden geldim eşim haftaya gelecek ve gelince doktora gideceğiz ikna oldu gibi ama bu saatten sonra geç mi kaldım doktor değiştirmek için. Bebek 1 hafta önde gidiyor 16 yerine 8 kasım da doğacak görünüyor demişti detaylı ultroson yapan doktor. Sat a göre 26+2 fakat usg ye göre 27+2 geç mi kaldım acaba doktor değişikliği için ve doktoru değiştirmeyip kendi doktoruma 1 şans daha mı versem1 şans daha versem bile doğumuma gelme ihtimali olmayan bi doktor telefon numarasını vermedi bile değiştirmeyi düşünüyorum. Kızlar ayrıca değiştirrisem aynı hastanede ki başka bi erkek doktora gideceğim şimdi bırakacak oldğum doktora bilgi vermek zorundamıyım?? Bilgi vermeden bırakıp öbür doktora geçsem ayıp mı olur??
Kızlar oğluşkoma oyuncak yaptımmolabilmiş mi? Gözleri agzı yapılcak bitcek bakalımmm :) sever mi acaba ki :)
Çok tatli olms cnm çok begendimm oglusum da elinden düşürmez hrhlde:)Kızlar oğluşkoma oyuncak yaptımmolabilmiş mi? Gözleri agzı yapılcak bitcek bakalımmm :) sever mi acaba ki :)
Bn de yastık yaptm oğluşuma kizlarrr:)
Sağ ol cnm inşallah çok sever ilk defa el emeği bsy yaptm kndim yapmadım görümcemle yaptik ama çok hoşuma gtti emek verince. salonda bas köşede duruyor kaldiramadm:)Yasemin bunu beğendiÇok güzel olmuş canım. Güle güle kullansın oğluş
peki doktor değiştirirken ayrıldığım doktora bilgi vermek zorunda mıyım? doğumu bende mi yapacaksın diye sormuştu evet demiştik. Ama hiç gidip ona hesap da vermek istemiyorum aynı hastane olunca sorun olur mu acabaYok canım. Şöyle ki Bülent Bey bize bir fiyat verecek. Örneğin normal doğum için 2000, sezaryen için 3000 tl. Epidural istiyorsan normal doğum 2000+600, sezaryen 3000+400 tl olacak. Bülent Bey'in verdiği fiyat içinde standart oda ücreti+hastanenin alacağı ücret de var. Eğer sen +epidural+suit oda istiyorsan Bülent Bey'in verdiği ücret+epidural+suit oda ücreti vereceksin.
Valla ben odaları görmek istiyorum canım. Ona göre karar vereceğim. Bizim çekirdek aile bile kalabalık :) Evet çok gelip giden olmaz ama biz 5 kardeşiz sadece :) O sebeple belki geniş odayı tercih edebilirim, bakalım...
Bence hiç de geç kalmadın canım. Benim eltim de 7.ayda değiştirmişti Dr.unu ve iyi ki de değiştirmişim demişti. Dr. inanılmaz önemli ve bence erkek kadın ayrımı yapılmamalı. Hangi Dr. işinin ehli ise o Dr. tercih edilmeli. Benim eşim de ilk bebeğimde tutturmuştu kadın da kadın diye, bak ne oldu? Şimdi ben araştırdım, en iyi Dr.u buldum bütçemize göre ve ona gidiyoruz. Çok da memnunum kendisinden. Ayrıca erkekler kesinlikle daha ilgili, alakalı ve dikkatli oluyor... Deneyimlerime dayanarak söylüyorum...
canım bence eşin ikna olmuşken değiştir. bu saatten sonra doktor dğeiştirmek flaan ekstra hamilelik sürecinde bir sıkıntı olmadı ise bence mühim değil. bende daha geçen hafta başka bir doktora başladım. yaptırdığım bütün testlere vs baktı geçmişimi öğrenmiş oldu. Sende tahlil sonuçlarınla gidersin bu doktora. hem başından beri aynısına gitsek noluyor son dkka ekstra bişi çıkıyor hop başkası giriyor. için sinmediyse değiştir derimKızlar kafamı karıştıran bi konu var(((
Kızlar eşimin bayan doktor takıntısı yüzünden hamileliğim süresince doktor sıkıntısı çok yaşadım. Hem uygun çok pahalı olmayan hastaneleri düşünüyor hem bayan doktor istiyor. Yaşadığım yerde 2 tane hastane bütçemize uyuyor ama ordaki bayan doktorların hiçbirini sevmedim. En son gittiğim bayan doktor iyi gibiydi bi kaç kez ona gittim ama telefonunu vermiyor ve gece ve hafta sonuna denk gelirse doğuma gelemem dedi... Ben yine de içlerinde en güler yüzlü ilgili bütçemize uygun diye ona gittim ama en son gidişimde sırada kapıyı çalan hastalar çoktu o yüzden fazla ilgilenmedi benle sorularımı çok dinlek istemedi gibi geldi bana... Bir sonra ki randevuya gitmedim. o zaman tam detaylı ultroson vakti gelmişti detaylı yaptırdığımda muayene gerek kalmamış gibi oldu diye zaten doktor en son gidişimizde ki ilgisizliği yüzünden gitmedim iptal ettim randevuyu ve zaten memlekete tatile giittik hemen ardından ve memlekette devlet hastanesine muayene oldu şeker yüklemesi vakti gelmişti onu yaptırdım falan. Şimdi geldim buraya ama doktor konusunda çok kararsızım. Gittiğim hastanede erkek doktor var herkesin memnun olduğu ve gece gündüz demeden doğuma giren zaten evi çok yakınmış hastaneye de... Ben zaten en başından beri o doktoru duymuştum ama eşimin erkek doktor istememesi yüzünden sürekli doktor değiştirdim ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Bazı kişiler eşimle konuşup erkek doktor konusunda ikna etti zaten sizin doktor doğuma gelmeme ihtimali var eğer gelmezse o gün hastanede hangi doktor varsa doğumu o yapacak ve erkek doktor yine denk gelebilir dediler falan işte şimdi ikna oldu ve eşim memlekette kaldı ben önden geldim eşim haftaya gelecek ve gelince doktora gideceğiz ikna oldu gibi ama bu saatten sonra geç mi kaldım doktor değiştirmek için. Bebek 1 hafta önde gidiyor 16 yerine 8 kasım da doğacak görünüyor demişti detaylı ultroson yapan doktor. Sat a göre 26+2 fakat usg ye göre 27+2 geç mi kaldım acaba doktor değişikliği için ve doktoru değiştirmeyip kendi doktoruma 1 şans daha mı versem1 şans daha versem bile doğumuma gelme ihtimali olmayan bi doktor telefon numarasını vermedi bile değiştirmeyi düşünüyorum. Kızlar ayrıca değiştirrisem aynı hastanede ki başka bi erkek doktora gideceğim şimdi bırakacak oldğum doktora bilgi vermek zorundamıyım?? Bilgi vermeden bırakıp öbür doktora geçsem ayıp mı olur??
Haklısın cnmmmcanım bence eşin ikna olmuşken değiştir. bu saatten sonra doktor dğeiştirmek flaan ekstra hamilelik sürecinde bir sıkıntı olmadı ise bence mühim değil. bende daha geçen hafta başka bir doktora başladım. yaptırdığım bütün testlere vs baktı geçmişimi öğrenmiş oldu. Sende tahlil sonuçlarınla gidersin bu doktora. hem başından beri aynısına gitsek noluyor son dkka ekstra bişi çıkıyor hop başkası giriyor. için sinmediyse değiştir derim
Sever tabi.annesi sevmezmi hiç çok güzel olmuş eline sağlık.Kızlar oğluşkoma oyuncak yaptımmolabilmiş mi? Gözleri agzı yapılcak bitcek bakalımmm :) sever mi acaba ki :)
Amca kizi yapiyor canim aslinda bende yaparim cok basit dikis yok bandana yada kurdaleye dugumde degil ortadan bukup aradan gecirim orta delikten ucunu gecirince dugum atiyorsun tutu yapilis videosu dersen ordan izlersin canim sadecenereden yaptırıyorsun canım ve ne kadar? ben aliexprekste geçen buldum moru ve toz pembesi. tanesi 3.99 $ hemde aynısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?