bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
peki diyet fayda etmedi insülin kullandım insülinin bebeğe zararı olmaz mı ki??? İnsilün kullanınca bu tedavi edilyor mu?? Bu sıkıntılar ortadan kalkmış mı oluyor??
Canim bi arkadasta eveligun yazdi ilk cocugunda kullanmis dogumdan sonra birakmis 2.cocugunda tekrar baslamis.
Insulinin bebege hic bir zarari yokmus.eger tedavi edilirse ve kontrol altinda tutarsan cogunlukla bir sıkinti olmuyormus.
Ben evde olcum yaptim 2 gun hep yuksekti simdilik olcmuyorum.bakalim dr ye gidince ne cikacak.

anladım. evet ben sorduğumda öyle bir şeydi. normal doğum epidural olrusa toplammı 600 doğrumu anladım? acaba bülent bey ne kadar isteyecek :/ net bir fiyat yine yok tabi. ben standart oda yeterli olur diye düşünüyorum, sen düşünüyormusun büyük odayı? çok fark yok ama benim geniş ailem olmadığı için gelenim gidenim de çok olmaz herhalde.

Masallah pasana canim.
Ay benim adam hic dayanamaz ben ah desem bayilir orda artik.kalsin o zamn girmesinler.biz kendimizle ugrasirken birde onlara orda bisey olursa onlari dusunmeyelim dimi.kapida beklesinler en iyisi.

Ay ne biliyim ruby yazdım ruby27 çıktı:))) üzerine alınmayıversin o da isimler çok benzer benim suçum değil:))

Hem steteskop potansiyeli Kasım annelerine özel

ahahahah valla biz den korkulur :) kasım annesiyiz biz. diğer ağustos annelerini okuyayım dedim bir ara ne kadar kendi hallerinde mülayim insanlar. ^.^

Masallah pasana canim.
Ay benim adam hic dayanamaz ben ah desem bayilir orda artik.kalsin o zamn girmesinler.biz kendimizle ugrasirken birde onlara orda bisey olursa onlari dusunmeyelim dimi.kapida beklesinler en iyisi.
Sağol canım. Bencede girmesinler. Yarıda kaçarsa moralim bozulur zaten dışarda beklesinler zaten o an bebeğimizi canımızı düşünmekten ona fırsat kalmaz doktorlarda bize odaklansınlar hiç olmazsa benimki çok titizdir her işinde şimdi doktora karışır moral bozar neme lazım istemem.

Ben tahlilimi dahiliye doktoruna yaptirmistim canim.kendi doktorun bebgin kilosuna suyuna gore yonlendirir seni.

My moonlight cok sevindim tatlım Maşallah Mehmet Giray paşaya saglıkla gelsin inşallah. Demek sezeryana tırt dedi perh :) dogumda söyle söyleriz artık; yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz
Sağol canım. Doktor beni ikna etti valla:))) odadan çıkarken kesinlikle istemiyorum diye çıktım

Bnce de bn de uzaklık taraftarıyım hm kndi aileme hem esimin ailesine.fazla bi arada durunca giciklasmalar basliyor.katlanamiyorm bn kndi huyumu bildiğim için ona göre tayinci koca buldm:)doğuya gtcez ama önemli değil uzak olayım raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…