- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.241
Sanci 70 leri gosterirken bebegin kalp atim sesini duyuyorsunya o anda hizli hizli attigini duyuyordum ama o an kalp atim hizi kac cikiyor ona dikkat etmedim.gonulll cnm sen ustte arkadasa demissinki sanci olunca kalp atisindaki degismeden anliyordum diye senin kzlp atisinda mi degisme oluyo bebeginkinde mi ?
O değilde sen söyleyince bi merak ettim foş foş sesleriniama steteskop nerden bulcam
Ay ne biliyim ruby yazdım ruby27 çıktı:))) üzerine alınmayıversin o da isimler çok benzer benim suçum değil:))
Bunun toz pembesini ve bu resimdeki renkten yaptiracagim kizlara foto cekimi icin :))Eki Görüntüle 1869603
Medikal de vardır canım. Sen bebişin yerini tam bulamamışsın. Kesedeki su hareketlerini dinlemişsin:) valla kalp sesinden başka her şeyi duydun diyebilirim. eczanelerde varmıdırki?
Oy iki tane yanyana nasıl güzel dururlar bizede foto at annesi. Ama nazar değer atma sen en iyisi. Çok yakışır bebişlere.Bunun toz pembesini ve bu resimdeki renkten yaptiracagim kizlara foto cekimi icin :))Eki Görüntüle 1869603
Canim bi arkadasta eveligun yazdi ilk cocugunda kullanmis dogumdan sonra birakmis 2.cocugunda tekrar baslamis.peki diyet fayda etmedi insülin kullandım insülinin bebeğe zararı olmaz mı ki??? İnsilün kullanınca bu tedavi edilyor mu?? Bu sıkıntılar ortadan kalkmış mı oluyor??
Yaa bakıcılara hiç güven olmuyor gerçekten. Ben ünv.den mezun olduğum yıl doğmuştu ablamın kızı, sırf bakıcı elinde büyümesin yeğenim diye bir yıl iş miş aramadım, yeğenime baktım. Ablam öğretmen, yeğenim bir yaşını geçmişti ben işe başladığımda ve yaz tatilinden sonra 1,5 yaşında falan vermişti bakıcıya. Kendi bebeğimi de annemden başkasına emanet edemezdim valla. Hele ki İstanbul gibi bir şehirde...
Canım aradım hastaneyi. Fiyatı Bülent Bey verecekmiş. Benim mecbur sezaryen zaten, ama ben epidural olsun istiyorum. Epidural için +400 tl istiyorlar. Normal doğum için ise epidurale +600 tl diyor. Odalar için de standart odanın dışında geniş odaları ve suit odaları varmış. Geniş odası geceliği +120 tl, suit odası geceliği +250 tl. Bülent Bey'in verdiği ücret standart oda ücreti olacakmış.
Çok tatlılar ve eminim ki prenseslere çok yakışacaklar canım. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Canım sen benim dediğimi sakın unutma tamam mı? Damarda direnç var mı yok mu diye baksın, senin de için rahatlasın. Zaten doğsunlar o popolar birer şaplağı hak etti bence. Bazen benim ufaklık da yapıyor böyle şeyler, aklımı çıkarıyor. Son bir kola yüklemesinden sonra tepikler geliyor, içim rahatlıyor. Çok yaramazlar çok
Masallah pasana canim.Kızlar hastaneden geliyorum:))) geçen hafta sancıyla gittiğim için doktor bu hafta tekrar görmek istemişti. Suyumuz iyi rahim ağzı kapalı.baş geliş pozisyonunu almış artık bebeğim. artık aşağıya baskı çok hissedersin dedi doktorum bol bol dinlen boş zamanlarında uzan ağır ev işi yapma dedi. Dün gece kolostrum ilk sütümüz gelmişti söyledim oda kasılma yapabilir dedi. Paşam 1340 gr olmuş 8_9 günde 130 gr almış boyu 40 cm civarı net değil ama daha uzun olabilir dedi 41_42 gibi çünkü ayakları kafasının yanındaydı iki büklüm :))) tam net ölçüm olmadı ama uzun boylu maşallah dedi. Şu an 30+2 görünüyor dedi. Normal doğum tarihim 25 ekime çekti sezeryanda 15 Ekim:)))) Ekim ayında netleştiririz ama bebişin kilolu olacak maşallah dedi. Gelişimide önde görünüyor dedi.
Veee kızlar doktorla sezeryana eşimin girmek istediğini söyledim. Olmaz dedi. Bazen normal doğuma alıyorlarmış eşler yarıda kaçıyormuş:))))) anneler daha çok üzülüyormuş. Erkekler Biz kadınlardan daha dayanıksız kan görünce değişiyorlar dedi. Birde ameliyata hiç alamam herhangi bir kötü bişey olsa biz soğukkanlı davranırız ama onlar bunu başaramaz bizide kötü etkiler diyor. Bende allah korusun dedim. Oda tabi öyle ama biz küçücük yer açıyoruz bazen bebeği zor çıkarıyoruz dedi. Ben atladım tabi:))) niye sezeryan değilmi bu kesip alıyonuz ya demişim:)))) oda güldü:))) evet ama büyük açsak sen zorlanırsın küçük yerden uğraşarak çıkarıyoruz dedi. Bazen kanama oluyor bebeği alıp hastayı genel anesteziye alıp ameliyata öyle devam ediyoruz uzun sürüyor dedi. Yani baya her detayı anlattı bende melül melül dinledim. En sonunda çok kolay olanlarda var dedi 30 dk içinde her iş bitiyor dedi. Bende :)) hah işte bana bunlarla gel didim:)) güldü inşallah herşey güzel olacak ama eşini alamam didi. Bende aman alma ama benim bebeğimi kolay doğurt dedim:)))
Bunun toz pembesini ve bu resimdeki renkten yaptiracagim kizlara foto cekimi icin :))Eki Görüntüle 1869603
Aksam başlar cnm 7 ile 10 arasi çok hareketli olurlarms:)bnm ki de öyle oluyor gece başlıyor tekmelereinş ya. kocaman tatlı yedim şekerli şekerli baydı beni sırf hareketini hissedeyim diye. yok banamısın demiyorneyse ki akşam kontrol var.
Ay ne biliyim ruby yazdım ruby27 çıktı:))) üzerine alınmayıversin o da isimler çok benzer benim suçum değil:))
Hem steteskop potansiyeli Kasım annelerine özel
Sağol canım. Bencede girmesinler. Yarıda kaçarsa moralim bozulur zatenMasallah pasana canim.
Ay benim adam hic dayanamaz ben ah desem bayilir orda artik.kalsin o zamn girmesinler.biz kendimizle ugrasirken birde onlara orda bisey olursa onlari dusunmeyelim dimi.kapida beklesinler en iyisi.
Ben tahlilimi dahiliye doktoruna yaptirmistim canim.kendi doktorun bebgin kilosuna suyuna gore yonlendirir seni.gonulll şimdi hastaneden geldim dahiliye doktoruna gittim tekrar (Beni diyetisyene o yollamıştı) diyetisyenin verdiği listeyi gösterdim. Bu listeye göre ne kadar süre beslenip tekrar geleceğim size kontrole?? Beni tekrar tahlile ne kadar süre sonra yollayacaksınız da bakacaksınız diyetin fayda edip etmediğini diye sordum doktor bunu uygula işte gelmene gerek yok dedi... şu an eşim burada değil haftaya gelecek. haftaya kendi doktoruma gideceğim kadın doğum doktoruma o bana bilgi verir diye düşünüyorum.....
Sağol canım. Doktor beni ikna etti valla:))) odadan çıkarken kesinlikle istemiyorum diye çıktımMy moonlight cok sevindim tatlım Maşallah Mehmet Giray paşaya saglıkla gelsin inşallah. Demek sezeryana tırt dedi perh :) dogumda söyle söyleriz artık; yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz
internette bebişin kalp atışlarını dinleyebileceğimiz angel sounds diye bi cihaz satılıyo da yanaşmayın derim kuzum :/ bi anlık duyamazsınız alet bozulur falan biz gideriz kalpten allah muhafaza :):) valla kalp sesinden başka her şeyi duydun diyebilirim. eczanelerde varmıdırki?
Evet bende baktım diğer aylara. Herkes kendi sorunlarını anlatıyor sakin sakin muhabbet ediyorlar. Ay çok sıkıcıahahahah valla biz den korkulur :) kasım annesiyiz biz. diğer ağustos annelerini okuyayım dedim bir ara ne kadar kendi hallerinde mülayim insanlar. ^.^
Bnce de bn de uzaklık taraftarıyım hm kndi aileme hem esimin ailesine.fazla bi arada durunca giciklasmalar basliyor.katlanamiyorm bn kndi huyumu bildiğim için ona göre tayinci koca buldm:)doğuya gtcez ama önemli değil uzak olayım raziyimne bileyim kuzu ya ailelere yakın olmanın artı ve eksileri var tabii.. bi kere aileler sizin özel hayatınıza saygılıysa sınırlarını biliyolarsa hiiiiççç bişeycik olmaz allahın izniyle amaaaaa eğer iyi niyetli bile olsalar o sınırları bilmiyolarsa çok sıkıntı :/ yumuşak yüzlü olsan sana dert olur cevap versen cadı gelin olursun her halükarda huzursuzluk.. ama uzak şehirde de üzüntüleri geçtim insan bazen mutluluğunu paylaşıcak birilerini arıyo yalnız kalıyosun.. karışık durumlar.. ben artık tekirdağa gitmek için bile dua etmiyorum allahım bizim için neresi hayırlıysa orası olsun diyorum bazen aklımdan geçen yeri biliyosun diye ekliyorum ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?