bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Napıyosun sen canısı bak sabahtan beridir bi kek muhabbetidir gidiyo benim için börek falan fasa fiso benim olayım tatlı aha da soktun aklıma sonunda mutlu musun haaa mutlu musun

Napıyosun sen canısı bak sabahtan beridir bi kek muhabbetidir gidiyo benim için börek falan fasa fiso benim olayım tatlı aha da soktun aklıma sonunda mutlu musun haaa mutlu musun

MutsusumBen kaç yıldır o keklere hasretim. Ama en azından o imkanı olan arkadaşlarım bu zevki tatsın, zor zamanlarında ilaç olsun istedim. Yazarken benim ne çektiğimi sen düşün. Ben senin kadar şanslı diilim çünkü. Dün ne halis mulis antep lahmacunu yedim, ne bugün akşama fırından yeni çıkmış sıcacık ev yapımı böreklerim var, ne de yarın bu bahsettiğim kekleri aratmayacak yaş pastam gelecek

Kızım git bi su iç. Ben senin börekleri su ile geçiştirdim. İçin dışın karbonhidrat doldu. Böreği gömdü hatun sıra kek e mi geldi.

Üzülme canım o saydığın karbonhidratlar selülit olarak geri dönecek bunu düşün yemediğin için sevin:)))) yani böyle avunalım yaren92 because of you

Sus kız bak beni de ağlatıcaksın ben sana kargolar gönderirim

Oy canim benim sen ne istiyorsan soyle valla seferberlik ilan ederimm

Üzülme canım o saydığın karbonhidratlar selülit olarak geri dönecek bunu düşün yemediğin için sevin:)))) yani böyle avunalım yaren92 because of you

Ay ben avunamıyorum da. Zaten selülitim var. Araya bir iki tane daha kaynardı, ben hiç haberim yokmuş gibi davranırdım. Gözüm döndü resmen. Ayağa kalkınca yapacağım ve yiyeceğim şeylerin listesini yaptım. Önümüzdeki ilk sekiz yılın günlük menüsü hazır

Ah canım yaaa. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşda istediklerini yap yap ye bol süt olsun. because of you yarın ilk işin bi koliye lahmacun börek kek ve yaş pasta koyup Nilke ye göndermek

Yalnız senin keklerde çok güzel görünüyordu be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…