bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
masalah kizcene canim insallah su kacagi degildir kafani rahatlatmak icin doktoruna gorun canim en azindan test yaptirsin amniyon suyumu degilmi insallah degildir rabbim sizi korusun
Gittigimde artik soylerim doktoruma. Ahhh benim hanimkizim anasi okadar kilo aldi az da ben faydalanim diyemiyor.

gayet ilgili görünüyo doktorun canım.. hanımkızına da tütütüttü maşşallah terdir muhtemelen canım zaten sıcak bi de şimdi çok ayağa kalkmıyosan oturdukça daha çok ter yapıyo

Mcada Nilke en guzelini yapmis canim. Ben kendime moral veriyorum hepimiz oyle yapmaliyiz ben inaniyorum hanimkizim annesinin sozunh dinleyip insallah 38den once gelicem diye tutturmayacak. Gerci sancim var ama gecicek progestan fayda edicek. Rahim duvarimi da kalinlastiracak insallah. Bende yatacagim hep moralimj yuksek tutucam gulucem kotu bisiler dusunmicem (kayinvalide-gorumce) hahaha. dogurrunca da acicam bi kola icicem likir likir hihhhh.

Insallah canim bu son olsun topic de erkrn dogum olmasin artik

Oy masallah kizina canim kilosu cok guzel hep saglikla buyusun ins.
Yeni muayene oldun kuzum olumsuz bise dusunme

Börek diye hayal kurarken akşam akşam bi acile uğrayalım dedik. 1-2 saattir baskı, 5 dakika da idrara çıkma, ishal ve karında sertleşmeler başladı.. Sıra bekliyoruz
Minnak kuzuuuu sen de mi rahatsızlandın dün akşam?? Ben o geçmiş olsun yazılarını geçen gün için yazdılar zannediyorum sonra dedim börek diyo dün bu çok geçmiş olsun.. İyisin dimi bugün ya niye oluyo bu vajinal baskı ya enfeksiyon falan mı bende de oluyo ama çok arada bir ve kısa süreli.. Kendine dikkat et canısı ay bişey oldu bize

Nazlı Kasım bebeleri
Enfeksiyondan dolayı dediler canım benimde önceden sadece fazla ayakta olunca olurdu 1 haftadır ayağa kalktığım an başladıydı..

Kuzum sanada geçmiş olsun bugün çok giremedim dikkat et kendine. Sıcaklarda etkilio bence. Yemek saatlerinde dikkat et biraz geçince bende kötü oluyorum tansiyon düşüyor elim ayağım titriyor inşallah bidaha yaşamazsın

Kizlar bu bebek kuveti alan var mi ne aldiniz? Gereksiz pahali degilmi ya kuvetler? 100liradan basliyor biberondan uretilen ok baby var digerleri gibi atiktan degilmis 150lira bisey dedi iyice kafam karisti alamadim yine banyosunu.. Alanlar siz ne aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…