bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
iyi bari çok sevindim canım.. dün annesine revirde yaramazlık yaptırdığıyla kaldı desene :))

canım dr yönünden de şanslısın anladığım kadarıyla ben burdan okuyunca bile -tabii ki zamanını beklesin bıdık-erken doğsa da çok rahatlıkla atlatıcaksınız bu süreci olarak algıladım.. senin güçlü durman da çok güzel.. inşallah en hayırlı zamanda bebeğini kucağına alıcaksın..

canım sen de rahatsızmışsın ay geçmiş olsun noldu bize böyle

Ne diyeceğimi hiç bilemedim... topigimizin ilk Bebişi eyüp emre... hiç merak etme annesi senin elini tuttu ya bir kere bir daha bırakmayacak oğlumuz. Rabbim şafi ismi ile şifa versin. Allahın izniyle kucağına alıp evinize de gideceksiniz annesi.

Hepinize iyi haftasonları annişler... bu aralar topigi çok takip edemiyorum rahim acikligindan bahsetmissiniz rahatsızlanan arkadaşlar olmuş A Antihindistancevizi ve yaren92 Rabbim şifa versin. Kötü tüm düşünceleri kafamizdan atıyoruz hayırlısıyla en azından 36-37 haftaları göreceğiz inşallah.

Kızlar bende yine yeşile dönük akıntı olmuştu dr içinde 3 tane bulunan bir fitil verdi ilkini dün gece koydum ama sabah akıntı gibi hep geri iç camasirima aktı. Bunun oluru bu mu yoksa fitil boşa mi gitti?

Kizlar hastaneye gittim kasik agrisi ve akıntı yüzünden nst de sanci cikmadi ama alttan rahim ölçüsü yaptılar biraz kanama oldu doktor bebekle ilgili degil korkma dedi ama yinede korktum umarim birsey olmaz

Kızlar bende yine yeşile dönük akıntı olmuştu dr içinde 3 tane bulunan bir fitil verdi ilkini dün gece koydum ama sabah akıntı gibi hep geri iç camasirima aktı. Bunun oluru bu mu yoksa fitil boşa mi gitti?
Yok yok akiyo kuzum dun bende fitil attim bembeyaz geldi sabah 3 4 gun geliyo iceriyi temizliyo merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…