bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar hastaneye gittim kasik agrisi ve akıntı yüzünden nst de sanci cikmadi ama alttan rahim ölçüsü yaptılar biraz kanama oldu doktor bebekle ilgili degil korkma dedi ama yinede korktum umarim birsey olmaz
Canım rahim ağzını ultrasonla ölcmedi mi? Dr her muayene rahim ağzı kapalı diyor bi de ölçüyor onun dışında bir ölçüm mu yapiliyor?

Canım rahim ağzını ultrasonla ölcmedi mi? Dr her muayene rahim ağzı kapalı diyor bi de ölçüyor onun dışında bir ölçüm mu yapiliyor?
Cnm bilmiyorum alttan bakti bide ic camasirim islanmisti akinti mi bebegin suyumu anlayamadigimdan rahimden sivi ornegi aldilar bu islemler sırasında kanama oldu doktor normal dedi ama bu seferde kanamaya taktim kafayi

Cnm bilmiyorum alttan bakti bide ic camasirim islanmisti akinti mi bebegin suyumu anlayamadigimdan rahimden sivi ornegi aldilar bu islemler sırasında kanama oldu doktor normal dedi ama bu seferde kanamaya taktim kafayi
Korkma canım elle muayeneden sonra hafif kanama olduğunu hep söylüyorlar. Bu sıralar akıntılar artıyor o da su değildir içini ferah tut sen

Doktorumla iyiyiz esim degistirelim diyordu simdi vazgecti. Bu arada hanimkizim dun tam 1 kilo olmus cok mutlu oldum. Benimde ic camasirim islaniyor ter diye dusunuyorum ben bildiginiz su oluyor su kacagi degildir degil mi olsa dun doktorum soylerdi ama.

[QUOT"ebyar, post: 47651919, member: 443239"]Korkma canım elle muayeneden sonra hafif kanama olduğunu hep söylüyorlar. Bu sıralar akıntılar artıyor o da su değildir içini ferah tut sen[/QUOTE]
Elle degil cnm huni gibi birseyle bakti tehlikeli olsa yapmazdi heralde

İnşallah canım hep beraber görürüz o günleri hayırlısıyla

Kızlar bende yine yeşile dönük akıntı olmuştu dr içinde 3 tane bulunan bir fitil verdi ilkini dün gece koydum ama sabah akıntı gibi hep geri iç camasirima aktı. Bunun oluru bu mu yoksa fitil boşa mi gitti?
Bn de kullanıyorum bnmki 7 tane. Bnm de sanki biraz akıyor dışına 3 gün oldu ama tamamen geçmedi kaşıntım. Krem de verdi bana

Genel de karından usg yaparken bakılıyor ama mesela ben bu ara çok baskı hissettiğim için vajinal usg ile ölçüm yaptı. Bi durum olmadıkça yapmıyorlar genelde

masalah kizcene canim insallah su kacagi degildir kafani rahatlatmak icin doktoruna gorun canim en azindan test yaptirsin amniyon suyumu degilmi insallah degildir rabbim sizi korusun

12.08.2016 cuma
Bugün günlerden gönül agrisi, kalp sızısı...

Bilmiorum bilemiyorum... İçimdeki alev yaktı beni.. bugün bin umut ile merhaba derken yine bir telefon yine hastane yine korku.. Doktorumuz bizimle girişmek istemiş. İstemesin arkadaş istiyirsada büşram çok iyi al eve götür desin...

Busram , planladığımiz gibi olmadı. Busabah kafandaki baskı büyümeye yolaçmış acil ameliyat dedi doktor. Oanlatiyorya durumu ameliyatı , benoturduğum yerde nasıl omur biter yaşıyorum yavrum...

Küçücük sen busbuyuk ameliyat hane ( çıldırmak üzereyim. Sizi doğumagiderken oradan çok korkmuştum . Sen de korkar mısın ? Korkma annecimkorkma koca yürekli savaşçı kızım ...Kardeşin baban duaciyiz sana.....

Berram , sana yazmiorum die kızma emi.. içim yangın yeri yüreğim yorgun.Kardeşinin iyi haberlerini alalım...Birlikte güzel anlarimizi paylaşalım...

Ikizler gurubunda 32 haftasinda 1900 kilo ile dunyaya geldiler berra ve busra bebekler busrada beyninde su toplanmis ameliyat olucak 22 temmuzda kuveze girdiler ikiz kardesler rabbim sag salim evlerine donmelerini nasip etsin insallah

Allah yardımcıları olsun çok zor bir durum. Amin

Yok suyun azalirdi o zamanda soylerdi drun canim

Cok uzuldum Allah yavrulari annesine bagislasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…